Warner-játékok az új Humble Bundle-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 6.
  • Hír
Link másolása
Elindult az új Humble Bundle akció, méghozzá nem is akármilyen címekkel: a felhozatalt ezúttal a Warner Bros. játékai jelentik, köztük két-két Batman- és F.E.A.R.-epizóddal. Vesd rá magad!

Warner Bros.-játékokkal erősít a Humble Bundle, a november 19-ig elérhető akcióban a Batman: Arkham Asylum Game of the Year kiadása, a F.E.A.R. második és harmadik része, valamint a The Lord of the Rings: War in the North benne van.

A Steam-kulcsokért legalább egy dollárt kell fizetned, ha viszont a befizetések átlagos összegén felüli összeggel szállsz be a buliba, a Batman: Arkham City (szintén Game of the Year Edition) és a Scribblenauts Unlimited is a tiéd lehet. A pénzt szokás szerint szétoszthatod: az akció szervezői és a kiadó mellett a DC Entertainment We Can Be Heroes alapítványának utalhatsz. Köszi, Cuppak!

26.
26.
dow225
#24: De nemtudok bejelentkezni a honlapon és ha a steamot elinditom azaz az exét abban simán betok jelentkezni amúgy már énis vettem multkor 1 EA bundlet és azzal semmi baj nemvolt megvettem kiatta a kódót és annyi nemkért ilyet hogy csatlakozz a steamhoz !
24.
24.
Clayman
#22: A probléma veled van, mert én már a 10-dik ilyen csomagot veszem és semmi probléma nem volt még eddig. Össze kell kötni a humbledat a steameddel, ennyi a történet... Kb 2perc alatt meg lehet csinálni.
23.
23.
PAtr0n
Na ez megint egy velős akció! Imádom a Hámbülbándült! :)
22.
22.
dow225
Na megvettem mégegyszer EZ SEM JÓ szóval senkinek nem ajánlom hogy megvegye hacsak nemszeret 1 eurót feleslegesen elkölteni mert 1 szar !!!!!!!!!
21.
21.
patka21991
Itt nem veszitek meg a játékot, hanem ajándékba kapjátok, amiért adományoztok. ;) Én emiatt tartom kissé undorítónak, hogy valaki pénzért tovább adja a játékot.
20.
20.
dow225
F.SZ KIVAN HOGY NEMJÓ (rendesen megvettem megis kaptam mikor rányomok a steam ra nem a kód jon be hanem hogy csatlakozz a steamhoz és hiába próbálok bejelentkezni NEMJÓ) ha valaki tud megoldást léccives irja le nagyon megköszönném !
19.
19.
Claymen
#18: Újabb Neverhood fan :D
17.
17.
dcba
#7: En is utalom, mert mindig mindenki nyavajog h dragak a jatekok, erre tessek jon a bundle ami egy kis pizza araert ad neha elkepeszto cimeket, es akkor egyes szemetladak meg abbol huznak hasznot, h egy kiado, vagy vmi egyeb felajanlja ezt a lehetoseg, es esetlegesen ezen visszaelesek miatt, dontenek ugy h akkor barack nektek nem jo jatekok. Mindenki vegye meg es oruljon de ne eljen vissza vele. Lattam anno olyan oldalt is ahol steam kulcsokat generalnak neked, es elgondolkodtam azon h milyen szemet banda az aki a steam rendszeren csalna, holott neha fajdalmasan mar-mar nekem kinosan alacsony arakon adnak el jatekot egy-egy sale alkalmaval.
16.
16.
crashpipi
#15: Az nem átutalás, hanem kártyás vásárlás. :)
15.
15.
SamS1989
Én 5$t adományoztam és sima átutalással (kártya szám lejárati dátum még cvc) annyit is vettek le :)
14.
14.
Claymen
#9: Simán átutalással is fizethetsz, de érdemes regisztrálni a paypal-ra. Gyors, biztonságos és nem utolsó sorban olcsóbb mint az átutalás :)
13.
13.
Claymen
Ezt hívom én tuti vételnek.
Már a zseniális Batman játékokért megéri.
12.
12.
Drazhar
Na szerintem erre akkor lecsapok, de csak a Batman miatt.
11.
11.
Clayman
Sima bankkártya is jó
9.
9.
krisztian66666
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs paypal-om! :(
8.
8.
KeXxX
Ez már tetszik, nagyon jó "kis" játékok vannak benne :)
5.
5.
Cuppak
#3 Megint megváltozott, mostmár lehet giftelni.
2.
2.
Clayman
Óriási akció, nem hittem tegnap este a szememnek amikor megláttam mi a legújabb bundle :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...