NBA Live 14 - befutott az új trailer is

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 7.
  • Videó
Link másolása
A tegnap screenshotok után egy új trailert is kaptunk az NBA Live next-gen konzolokon visszatérő epizódjából, az előzetes a LIVE Season és a CourtQ fícsöröket mutatja be az érdeklődőknek.

Ezek lényege, hogy a meccsek során mindent valódi adatok és a valódi teljesítmény határoz meg, és ha már itt tartunk, ezek egy részét a való életből emeli át a játék: ahogy az EA Sports más sportjátékainál, úgy itt is a tévében közvetített mérkőzések befolyásolják a játékosok állapotát. Az NBA Live 14 PS4-re és  Xbox One-ra érkezik.

5.
5.
drip
#4: Szíved joga, így látni a dolgokat :)
Azt én sem vitatom, hogy a "K játéka jobbnak néz ki, és szerintem játékmenetben is jobb lesz, de hosszú távon úgy érzem, jó lesz ez a viaskodás :)
4.
4.
DarkLord
#3: Nekem így ránézésre darabosnak tűnik sajnálom, de amit írtál tényleg a 2K megragadt egy szinten, mert nem volt ellenfele a piacon ez jót fog tenni nekik, de amiket látni lehetett a nextgen 2K is sokkal jobb, mint ez a Live :)
3.
3.
drip
#2: no offense, de nem tudom hol látsz darabos mozgást. Én nagyon örülök, hogy újraélesztik a sorozatot, a 2K -ra nagyon ráfér már egy kis versenyeztetés, mert igencsak leragadtak ők is.
2.
2.
DarkLord
Kemuri ugye nem keverted az élő meccs bevágásokat a játékmeneti videókkal? mert elöző jóhogy élethű :D ... viszont még mindig tartom, hogy a játékmeneti videók nagyon darabosak elég rosszul mozog az egész szerintem bukta lesz a dolog (mégha nem lenne a 2K akkor azt mondanám oké de így?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...