NBA 2K14 - íme, az Eco-Motion engine

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 9.
  • Videó
Link másolása
Noha az NBA 2K14 már megjelent néhány platformon, a next-gen változatok debütálására értelemszerűen várni kell. És érdemes is: alighanem ez a legszebb sportjáték, amit valaha láttunk.

A játék új előzetese a PS4-es és az Xbox One-os változatban bemutatkozó Eco-Motion engine-ről szól, ami még szebb és egyedibb mozgást, illetve arcmimikát ad majd a pályán lévő játékosoknak. A fejlesztők kommentárját nem kevés ingame jelenet kíséri, érdemes vetni rá egy pillantást:

24.
24.
Edgar26
Most kövezzetek meg, de valahogy nem érzem még, hogy vegyek one-t, vagy 4-et. Bennem van az elejétől a kisördög, hogy vegyek egyet, és meg is lenne rá a cash, de engem még nem tudtak meggyőzni. Nem mondom, hogy nem szebb ez is egy kicsit, de tényleg csak kicsit. Szerintem játék közben észre sem lehet majd venni, hogy melyik generációs gépen toljuk. Persze a lelkem gyermeki része vágyik rá, hogy ott legyen a fa alatt egy nextgen konzol, de jelen esetben az eszem erősebb érveket sorakoztat( drága, kevés game, hibalehetőség, és pluszban nem látom a szememmel a változást csak nagyon minimálisan). Mindenesetre kipróbálom majd őket idén. A Ps 4 még esélyesebb így is, de ott meg a joy nem az igazi, nekem sokkal inkább kézre állt eddig a microsoft-é. Ha az megváltozik, akkor Sony lesz:)
22.
22.
Zoltanovits
Ezz már grafika kéremszépen. :)
19.
19.
DigitalEye
18.
18.
DigitalEye
Na ez már valami! Az eddigi nextgenes trailerektől nem voltam elájulva, talán a Ryse grafikája tetszett valamennyire.
De ez elképesztően durva! Az első néhány pillanatban fel sem fogtam, hogy gameplay bejátszásokról van szó, azt hittem elő felvételek. Nem semmi, öregem!
17.
17.
Gamerdavid
Nekem tetszik. De a 2K még mindig jobb.
16.
16.
#7: A next-gen FIFA-t láttad már?
Az igenis normálisan néz ki.
14.
14.
Venom88
Tényleg csodás ez a grafika!
10.
10.
EBR2000
Az arcok már pár fokkal természetesebbek. Már nem úgy éznek ki a játékosok mint egy palánkra zuhant csimpánz... A grafika meg szép nagyon.
9.
9.
metercsiken
Tényleg jól néz ki, de ez játék közben is így fest?
( mert nekem ez trailer szerűnek tűnik )
Ha igen, akkor tényleg jó az irány!
7.
7.
Crow1983
azt a rohadt focis játékot (FIFA ,PES) mi a bánatos szarért nem lehet legalább igy megcsinálni??!!!!!Komolyan ég ,és főld a kettő közti különbség.....Nagyon szép grat. a fejlesztőknek ,példát lehet venni róluk ..bezony!
6.
6.
Yanez
Na így kell kinéznie egy nextgen elején járó játéknak!!
5.
5.
csontti72
A nagyobb baj, hogy folyamatosan nem mennek a szerverek, erre kellene inkább gyúrni, mert egy jó páran csak kidobtuk a lóvét az ablakon így.
4.
4.
DarkLord
Brutális! erre már nincs más szó nem hiába írtam az NBA live cikk alá, hogy ezzel a 2K-vel nem fogják felvenni a versenyt ....egyébként tényleg húzzák meg a rudit, hogy a pc-sek nem kapták meg idén ezt a grafikát azért a pc-k már vannak ezen a szinten nem a "lebutított" változatot, de ebből látszik biza a 2k15 pc-n már eszméletlen lesz így előrevetítve.
3.
3.
Gímer Gazsi
nágyon szíp. Ilyet nekem is kel! Most kel ámig van konzolom
2.
2.
Game Fan
Ez így mind szép és jó de mennyivel boldogabb lennék ha PC-re is már ezzel az engine-el jött volna idén :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...