Megvan az Assassin's Creed-film dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Napra pontos dátumot kapott az Assassin's Creed filmváltozata, igaz, azt még mindig nem tudjuk, hogy melyik játékot fogja alapul venni az adaptáció. Ha egyáltalán konkrét játékra építkezik...

Az Aint it Cool News jelentése szerint 2015. augusztus 7-én kerül mozikba az Assassin's Creed filmváltozata, amelyben Michael Fassbender (Prometheus, Shame) játssza a főszerepet, és aminek a szkriptjét a viszonylag ismeretlen Michael Leslie jegyzi majd.


Egyelőre viszont ennél többet nem tudunk a moziról, így az sem világos, hogy az adaptáció melyik játékra épül konkrétan, és milyen korszakban játszódik. A rajongók a játékszériánál is imádnak találgatni a folytatások helyszínéről és idősíkjáról, így értelemszerűen most is ez érdekli a leginkább őket.

17.
17.
funsir
Uwe Boll for president!
16.
16.
ArrowCross
http://www.flickr.com/photos/44399775@N06/7537192378/
14.
14.
Bako
Fassbenderrel szerintem sincs gond, jó választás. Még akár jó is lehet a film. A rendezőről tudunk valamit? Csak Isten óvjon minket Uwe Bolltól. Bár ő már annyira leszerepelt már, hogy egy ataris játék adaptációt sem bíznának ra :)
13.
13.
sunstreaker
az Assasin Screed - nek meg a WoW - nak már megvan a pontos dátuma de a Bioshok - ot meg a Mass Effect - et huzzák meg tolják..
12.
12.
Gamerdavid
A parkour remélem nem lesz elcseszve. Ha lesz egyáltalán.
10.
10.
Macifasz
#8: Én is bízom, bár annó ugyan ezt tettem a PoP filmmel kapcsolatban is, aztán...:-/ Mert valljuk be, a PoP film mint kalandfilm megállja a helyét...de mint játékadaptáció, egy raklap szart nem ér.
9.
9.
Macifasz
#5: Khm, generációja egyik legtehetségesebb színésze, és legnagyobb zsenije...csak úgy szólok. ;-)
8.
8.
hurkagyurka2
Remélhetőleg nem egy Mortal Kombat szintű megvalósítást kapunk. Bízom az Ubi-ban! A könyvből is kihagyták a modern szálat ha jól tudom, remélem a filmben sem kevernek majd vele... Nem egyszerű filmre vinni, de talán nem egy összecsapott tucatfilmet kapunk majd... Kezdjék az elején, és minden részből csináljanak egy filmet szerintem :)
Remek év lesz filmek szempontjából 2015!
7.
7.
Starkiller89
SW Episode 7 pedig 2015. december 18 :P mi lesz itt 2 év múlva :D
6.
6.
Play93
#5: Fassbender-nél kevés tehetségesebb színészt találsz a korosztályában.
5.
5.
dBLOOD
LOL Fassbender játssza ezt is? Akkor sokat ne várjunk tőle...
4.
4.
adam222
Ha a 16 os alanyról szól majd az érdekelne !
3.
3.
Dark_Temptation
nagyon jó választás fassbender!
2.
2.
jardo
Én azt olvastam anno valahol, hogy nem konkrétan valamelyik játékot fogja alapul venni a film, tehát Fassbender nem az eddig főhősök közül fog valakit eljátszani.
1.
1.
RangerFox
Én úgy tudom hogy az első részt veszik alapul. Nagyon várom már a filmet, remélem hogy nem cseszik majd el, a kedvenc frencsájszom az Ac, szal nagyon bizakodó vagyok a filmmel kapcsolatban. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...