Thief - képeken az első küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 14.
  • Képek
Link másolása
A Square Enix egy csokornyi friss screenshotot és artworköt tett közzé a Thief Lockdown névre hallgató missziójáról. Egy vesztegzár alatt álló negyedről van szó, ahol burjánzik a betegség és mindennaposan a felkelések.

Titokzatos betegség terjeng az utcákon, Baron Northcrest könyörtelenül lezáratta a negyedet, hogy gátat szabjon a fertőzésnek és kordában tartsa a felkeléseket. Az embereket megnyomorító rémálmok gyötrik, szörnyű hangokat hallanak a fejükben. Senki sincs biztonságban. Garrettnek el kell érnie a búvóhelyét, ami a kordon túloldalán van. Időközben persze fülest kap, hogy egy közeli ékszerüzletben értékes tárgyak lapulnak. 

A Thief február 28-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

6.
6.
caligulanero
#5: mi történt meg? a human revolution egy jó játék, való igaz, de közelében sincs az első résznek, az egy legenda.
5.
5.
Marcus T.
Még mindig első napos vételnek néz ki. :)

Az lenne érdekes, ha überelné a korábbi részeket, mivel ez az első Thief, ami Warren Spector nélkül készül. A 3. Deus Ex-ben benne volt még Spector? Ha nem, na ott már megtörtént, remélem, itt is így lesz.
4.
4.
DigitalEye
Ezt a játékot már csak a hangulata miatt is érdemes lesz végig játszani, bármilyen is lesz a játékmenet. Elképesztően hangulatos és - videojátékok terén - egyedi világot teremtettek a készítők.
3.
3.
#1: Talan mert eppen csinal vagy keszul csinalni veluk valamit.
1.
1.
Sid3481
Az egyik legjobban várt játék részemről, nagyon hangulatos játék lesz. Ami nekem kicsit fura, hogy miért tartja úgy a kezét, mint egy zombi miközben megy, elég fárasztó lehet !?:D Ettől eltekintve várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...