Resogun - előzetes pályamustra

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 14.
  • Videó
Link másolása
Miután sem az új Killzone-tól, sem a Knacktől nem volt elragadtatva a szaksajtó, így a Housemarque shoot' em upjának kell öregbítenie a PS4 nyitócímeinek minőségét. A srácok sikerrel vették az akadályt!

A Resogun egy színtiszta arcade akciójáték, melyben oldalnézetben irányíthatjuk hajóinkat, ádáz harc bontakozik ki előttünk, valódi effektparádét varázsolva a képernyőre. Nos, a PlayStation Plus PS4-es kínálatából ingyenesen beszerezhető shoot 'em up a várakozásoknak megfelelően remek fogadtatásban részesült: csak úgy repkedtek a kilencesek!. Szórakoztató és addiktív.

Találunk benne kooperatív módot, valamint a különféle hajók más és más játékélményt adnak, többféle stílusnak teret engedve.

Az alábbiakban betekintést nyerhetünk a pályafelhozatalba: 

7.
7.
Jó játék lesz ez is, még 27 nap! :)
5.
5.
dBLOOD
#3: Főleg manapság amikor a kiadók már metacritic-pontszámokat hamisítanak, illetve magazinokat vesznek meg bagóra...
4.
4.
daenath
Csak a birka nepseg ad a "szaksajto" velemenyere, vagy aki trendimanus, en biztos nem e remek szakertok velemenye es honlapjuk pontozasara fogok venni, vagy nem jatekot...annyit ertenek hozza mint vakeger a darts-hoz.
3.
3.
KeXxX
#1-2: nem a kritikus dönti el hogy mivel játssz.
2.
2.
ikaralyos01
Mi az, hogy a KZ-től nem voltak elragadtatva? Zárjuk ki a polygon 5pont-ját (tudjuk miért)... 7 - 9.5 -ig minden van. Ezek az értékelések mióta szarok?
1.
1.
giga321
Ez elég élvezetes kis cuccnak tűnik, de szeeintem a knackkal sincs gond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...