Bejelentették az Uncharted 4-et PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este a Spike TV PS4 All Access műsorában újabb PlayStation 4-exkluzív címről hullt le a lepel, amely a Uncharted várva-várt negyedik része. A bejelentés puszta tényén kívül egy teaserrel szolgálhatunk.

Ahogy azt a Sony megígérte, az új konzol amerikai premierjét friss játékbejelentésekkel támogatták meg. Bizony, készül az Uncharted 4 - ez most már hivatalos. A Naughty Dog kapásból a PlayStation 4-et célozza meg, még brutálisabb látvánnyal, még feszesebb játékmenettel. Megjelenési dátum még nincs. Íme, az első teaser:

Köszönjük, LionHD! A Spike TV teljes adását itt nézheted meg.

53.
53.
crashpipi
Hú, már jöhetne tavasszal! :)
52.
52.
Nelt
Remélem, mikor megjelenik, annyi lesz az ára a Ps4-nek mint most a 3-nak, a 3-at nem adom el, mert ez év januárjában volt bele véve új olvasófej 22 ezerért, 5 és fél évig bírta hiba nélkül :) Nameg rengeteg exluziv sok jó játék van rá,: Uncharted 1,2,3, Metal gear solid 4+Legacy collection, tehát még az MGS 1,2,3,4, Peace walker+a legelső Nsx-es részek, God of war 3+collection=GOW 1,2,3, Last of us, Beyond: Two souls, Skate 1,2,3, Siren blood curse, Heavy rain,
Természetesen ettől még megveszem a Ps4-et, az Uncharted 4 miatt, lehetne pl. egy Egyiptomban, piramisokban kolbászoló része is-ha már kincskeresős-régész-akció játék :)
51.
51.
Zombiekiller6
Plusz enyhén szólva is komor volt. Ami meglepő egy UC-nál.
50.
50.
Zombiekiller6
#44: Ez igaz, nála jobb fejet keresve se talál az ember :D
49.
49.
Mr.Dead
Hát nem tudom. Jobban örülnék egy új címnek...
48.
48.
Zombiekiller6
#1: NEKEM ADDIG LESZ EZ A LEGNAGYOBB HÍR MÍG NEM JÖN KI AZ 5! :DDD
47.
47.
Zombiekiller6
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drake, remélem benne lesz, bár valószínű, de nagyon várom úristen kell kell kell!!! Drake gyere már még jövőre ha lehet, bár kétlem, de ne legyen igazam!!!
46.
46.
gyerecske
Na végre ez az első normális cím PS4-re.
45.
45.
metercsiken
Ez tényleg egy jó hír!
Bár azt nem mondhatnám, hogy meglepett.
A főszereplőt illetően, én is Drake-et látnám szívesen( ismét ), de bízok a Naughty Dog-ban, szóval igazából más is lehet. : )
Nekem az összes eddigi rész telitalálat!
44.
44.
kristof97
#43: Honnan veszed, hogy Nathan apja valami kalandor ember volt? Ha valaki már játszott a 3-ik résszel akkor nem spoiler, de mindenki másnak az, szóval SPOILER!! Nathan nem leszármazottja Sir Francis Drake-nek, csak ő ezt mondja, magáról, ő csak egy árvaházból szökött utcagyerek volt, ja és a világ legjobb fej karaktere. :D SPOILER VÉGE!! De egyébként nekem is kb. befosós-behugyozós élmény volt, amikor megláttam ezt a trailert youtube.on. :D Amikor pedig véve volt, és nem mondtak semmit a főszereplőről, egy csöppet ideges lettem, de már jól vagyok. :)
43.
43.
h.jozsa
#41: Abszolút elképzelhető hogy belenézünk az apja kalandjaiba,hihetőnek találom!!!
42.
42.
Gamerdavid
jön a seggeszki apokalipszis.
41.
41.
Tokodboy
#38: Elképzelhetőbbnek tartom, ha nem Nathan Drake lesz a főszereplő akkor maga Sir Francis Drake.
40.
40.
EBR2000
Megjelenése naoján jön a PS4 (PONT helyett Felkiáltó jel!)
A teasert hang nélkül néztem. Nem értettem semmit de attól a ki-bek*rt UNCHARTED felirattól egy konkrét agyvérzéssel felérő szivrohamot kaptam miközbe rákot diagnosztizáltak az agyam info feldolgozó részében...
ÉS AKINEK NEM JÖNNE LE AKKOR ELMONDOM HOGY NAGYON KELL A JÁTÉK!!!!
Huh... Kicsit ideges lettem. :)
39.
39.
giga321
Egy valamit megtanultam az Unchartedről.

Hogy az volt az év grafikája :D XD.
38.
38.
Ra1D3n
#29: Hát, szerintem meg pont a 3 volt a legvérszegényebb, legfantáziátlanabb epizód, amit sűrűn tarkított nálam ásítozás... 1. és 2. részét viszont nagyon szerettem. Kíváncsi vagyok mit kapunk kézhez ebben az Uncharted epizódban majd. Ha meg nem Drake lesz a főszereplő, akkor még az is elképzelhető, hogy esetleg Sullyt irányíthatjuk majd fénykorában(ami azért annyira nem is lenne elfuserált ötlet). Várom a további részleteket :)
37.
37.
DON GONDOCS
Most már nagyon itt lenne az ideje bepótolni a sorozatot.
36.
36.
KeXxX
há!! Már mióta erre vártam. Remélem tényleg 4 lesz, bár se szám se alcím nem volt. Mindenképpen Drake kell nekem, nélküle nem lenne az igazi, és remélem hogy a csapat kihasználja majd a táccs padot :D
35.
35.
sebtapasz
Mivel nagy valószínűséggel ps4 lesz a köv. gen. konzolom, remélem az előző részeket a Gaikai-on keresztül ki tudom játszani..tecccik ez a játék!
34.
34.
Norbiii
#32: Nekem is nagyon bejön a harmadik. :)
33.
33.
Norbiii
#31: ..számomra.
Na ezt jól megírtam...XD
32.
32.
#31: Szerintem meg a 3. rész lett a legjobb, de az összes része nagyon jó.
31.
31.
Norbiii
#30: Köszi. Terveim szerint, nem fogom kihagyni, hatalmas élmény most a Ps3, a számomra. :)
30.
30.
Yanez
#26: Engem mindhárom megfogott, +a PSV-s is. Hidd el, mindegyik rész nagyon ütős, de talán a 2-ik egy arasznyival jobb. :) Egyiket se hagyd ki!
29.
29.
Ebben is tuti, hogy Drake lesz a főhős. Nélküle nem lenne ugyan az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...