Még mindig a Call of Duty vezeti a brit toplistát

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 18.
  • Toplista
Link másolása
Az Xbox One-os változat eladásai révén múlt héten is a Call of Duty: Ghosts volt az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka, a LEGO Marvel Super Heroes így csak a második lett.

Bár a LEGO Marvel Super Heroes kifejezetten erősen nyitott (a LEGO Indiana Jones óta nem rajtolt ilyen jól LEGO-játék a briteknél), a Call of Duty: Ghosts uralmát nem tudta megtörni.

Noha az FPS PS3-as és Xbox 360-as változatából 79 százalékkal kevesebb fogyott, mint előző héten, időközben boltokba került a játék Xbox One-os kiadása (igen, még annak ellenére is, hogy a konzol csak a héten érkezik), ami ellensúlyozni tudta ezt a kiesést.

A Battlefield 4 már csak az ötödik, a FIFA 14 és az Assassin's Creed IV: Black Flag is megelőzte.

  1. Call of Duty: Ghosts
  2. LEGO Marvel Super Heroes
  3. FIFA 14
  4. Assassin's Creed IV: Black Flag
  5. Battlefield 4
  6. Grand Theft Auto V
  7. Minecraft: Xbox 360 Edition
  8. Skylanders: Swap Force
  9. Batman: Arkham Origins
  10. Professor Layton and the Azran Legacy
  11. Just Dance 2014
  12. WWE 2K14
  13. Disney Infinity
  14. Football Manager 2014
  15. Pokémon Y
  16. Pokémon X
  17. Tomb Raider
  18. LEGO Batman 2: DC Super Heroes
  19. Animal Crossing: New Leaf
  20. Professor Layton and the Miracle Mask
37.
37.
gyurmagy
Ghosts megvéve! És ki se veszem a boxból! Szokásos cod hangulat, reflex fps! Hajrá fikázók!
35.
35.
#19: Nem az a fontos, milyen a játék, hanem az, hogy már vagy tizedszerre hallom, milyen fos. Most nektek komolyan ilyen fontos megmutatni mit hallotatok felőle? Ha meg nem próbáltátok, mit izéltek? Most fáj, hogy van?
Ami nem érdekel, az miért érdekel mégis?
Ezt unom már.
34.
34.
Én csak azon gondolkodom, hány bőrt lehet még lehúzni a kól of dáti szériáról.
Jól fizet?
33.
33.
Elyas
31. Még mindig nem érted... Nekem az MW2 az utolsó cod ami megvan és a ghosts ot se tartom jó játéknak.

De most kurvára nem a codról van szó hanem arról h mások telibeszarják más véleményét. Engem pedig ez zavar. És csak azért írom ezt ide mert a cod/.BF híreknél mindig ez van
32.
32.
selejt
az év játéka legjobb grafika legjobb játékmenet imádom nincs más lövölde a közelében sem nem véletlenül veszik ennyien ;)
31.
31.
KőbányaKispest
#30: Örülök neki hogy neked tetszik a CoD, játszál vele egészséggel. így van, mindenkinek más az ízlése, valakinek nincs, valakinek meg van. 17 múltál, majd szerintem 2-3 év múlva nevetni fogsz a kommenteden, amit írsz erről a játékról, nyugi kinövöd.
30.
30.
Elyas
És ezért fikázzuk az egész közösséget. Egyébként tiszteletben tartom a véleményed gondolj róla amit akarsz magánügyed... De fogadd el h másoknak ez tetszik. Minden ember más... Nekem meg a BF nem tetszik mert unom... És akkor most én egy codos fanboy vagyok mert nem szeretek egy adott játékot? Nah itt álljunk már meg.
29.
29.
KőbányaKispest
#26: te egy kivételes tehetség lehetsz teso.... De ettől maga a játék egy rakás szar marad. Ha jó vagy benne ha nem. Az Alien Colonial Marinsbe is szétpicsázhatsz, ettől egy hatalmas zar marad és ez tény! Az tény, hogy 13 ezer forintért kapsz egy 10 éves játékot évről évre.

Amúgy nem "csak" 13 évesek, de 60% felett vannak bőven! Ás az rengeteg...
28.
28.
BrendOoN
#26: +1

"Nem a véleményekkel van a baj hanem azzal ahogy kifejezik... Nem tartják tiszteletben másként + ilyenkor még sértegetetnek is..." - ez a lényeg
27.
27.
Elyas
Bocs új a teló és még nem igazán szoktam hozzá: CCs=CSs
26.
26.
Elyas
Nem a véleményekkel van a baj hanem azzal ahogy kifejezik... Nem tartják tiszteletben másként + ilyenkor még sértegetgetnek is...

Én 17 múltam és 3 éve MW2 zöm és ezt úgy hogy kisebb versenyeken folyamatosan nyertem. Így kivárás fel tud baszni egy ilyen komment h: "a codal csak idióta 13 évesek játszanak ráadásul amúgy is minden szar benne"

Hát nem azért de én mind Codba mind CCs be elp*csáztam az összes BF es haverom.

És a legrosszabb h a legtöbben úgy fikázzák h max 10percet játszottak vele v letöltötték.
25.
25.
JBoy
#23: Én tiszteletben tartom a véleményedet, de... Nem mondok semmit. :)
Ugyanis:
1-A véleményemmel sérteném azokat akik szeretik a COD-ot (én csak szerettem)
2-Senkit se érdekel, hogy mit gondolok a COD-ról.
24.
24.
Elyas
23.
23.
BrendOoN
Az ilyen kommentekért szeretek erre a honlapra jönni. Az a mérhetetlen CoD-gyűlölet ami ezen a honlapon van komolyan mondom felbecsülhetetlen. :D

Ez a "te akkor gyökér vagy, gyűlöllek, utállak, hülye vagy stb mert neked ez tetszik, bezzeg a..." Nem akarok senkit sem megbántani de könyörgöm azért valakit lenézni mert egyszerűen csak nem egyezik meg az ízlésük... És most nem csak a CoD-ról van szó: minimális alkalommal találkoztam olyan megjegyzéssel, hogy "tiszteletben tartom a véleményedet, de szerintem...".
22.
22.
Elyas
20. Nemtudom te mennyire vagy jártas a töribe de talán érdemes lenne megnézni itt pár embernek h mi is az a kontinentális erőegyensúly elve és h kik is alkalmazták...

Amúgy a kommentem nem neked szólt hanem azoknak akik úgy fikázni vmit hogy ki sem próbálták és nem tudnak róla semmit.
21.
21.
KőbányaKispest
ÁÁá én azt hittem hogy a Disney Infinity vagy a Animal Crossing: New Leaf fog vezetni. Ez hazugság, árulás, és csalás...
20.
20.
TBO0
#14: Ez alapján a hozzászólásod alapján sajnos úgy néz ki, hogy neked nincs fogalmad semmiről sem. Igazából nem fáj, nem is az én tisztem neked történelem órát tartani, ragaszkodj csak a középiskolás történelem könyveidhez, azokban talán el van hintve 1-2 igazság a sok hülyeség között. :)

On.: A játék single-je tényleg kritikán aluli lett, a "sztoriján" kb. csak röhögtem, annyira gáz volt. Multi hozza a kötelezőt, a legtöbbeknek úgy is ez számít. :)
19.
19.
#18: Te komolyan azt hiszed hogy valami nagy meglepetést tartogat. Próbáld ki te akkor, aztán majd nem írsz ilyet :-D

Egyébként az amcsik között is van sok hülye, a ps4 launchkor éjszaka áll a sorban a gyerek, megkérdik tőle, hogy mit vesz a géphez? CoD-ot...no comment :-D Ezért kár új konzolt vennie...
18.
18.
#17: Ezzel magadat írtad le. Nem próbáltad a játékot, csak hallottad, hogy rossz.

Mi ez a nagy Professor Layton őrület?
17.
17.
Fronter
#9: Aki igénytelen, az ilyen játékkal játszi mint ez. Akár a grafika lehetne 8bites is, úgy is ezzel játszanának... no comment.
16.
16.
KocZkaZ
#5: Miert nem derul ki? Az, hogy 79%-kal kevesebb FOGYOTT, az neked mit jelent? Biztos nem a kiadok raktaraira gondoltak.
Akinek ez a jatek tetszik, hadd vegye. Miert zavar ez annyi embert? Izlesek es pofonok...
14.
14.
Elyas
Jah a brittek szánalmasak... A kibaszott britek miatt nem volt 3. VH idióták... Jah hogy manapság mindent és mindenkit csak fikázni kell de amit szídsz arról szart se tudni a divat. Kicsit nézz bele a törikönyvekbe majd megtanulod tisztelni az angolokat. Aztán esetleg még a játékot is kiprobálhatnád nyilván játszottákló már vele azért tudod ilyen jól a dolgokat.

Meny politikusnak... Az se tudja miről beszél csak dobálódzik a szavakkal.
12.
12.
PrimYaz00
meddig süllyednek még a britek-.- egyre szánalmasabbak a szememben...
11.
11.
DON GONDOCS
#6: ezt küldtem már hírként, majd kirakják. Szerintem úgy összeségében egyszinten áll a ps4 játékok értékelésével, mégha más kategóriát képviselnek is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...