Blogajánló: NBA 2K14, GTA, Metro Univerzum

  • Írta: Scoo
  • 2013. november 19.
  • Hír
Link másolása
A világ PlayStation 4-lázban ég, már több mint egymillióan mondhatják el magukról, hogy a next-gen megérkezett a nappalijukba. Sajnos azonban 99,9 százalékban ezek az emberek nem magyarok...

...Így bloggereink sem tudnak saját élményt megosztani, persze így sem maradtunk játéktesztek nélkül. Mielőtt belekezdenénk az eheti ajánlóba, megkérdeznénk tőletek: szerintetek mikortól számít a next-gen current-gennek?

NBA 2K14 teszt:

A 2K Sports 2005 óta minden évben készít egy NBA-játékot, így az új rész természetesen idén sem maradhatott el. Mikor anno elkezdte, épp a PS2-Xbox Classic (leánykori nevén Xbox) érát váltotta az Xbox 360. Most az Xbox 360-at váltja le a következő generáció. Sajnos ez meg is látszik a produktumon, ugyanis ha nincs új géped, nem leszel elégedett. Giggsy legalábbis így nyilatkozott:

„Az idei NBA 2K14 legnagyobb hibája, hogy messziről süt az egészről, hogy a készítők a közelgő next-gen verzió miatt figyelmen kívül hagyták az összes egyéb platformot.”

Grand Theft Auto Stories:

Nem tudjuk, hogy összebeszéltek-e, de ketten is elővettek egy régebbi GTA-részt, és elemezték azokat nekünk. Ki-ki döntse el, melyik írás tetszik neki jobban, mi nem törnénk pálcát egyik felett sem.

Ha Liberty City Stories-ra vagy kíváncsi, akkor Viktor G írása lesz a nyerő nálad.

„Ha megrögzött GTA-rajongó vagy, akkor ezt a játékot bűn kihagynod, azonban felhívom mindenki figyelmét, hogy sok jóra ne számítson.”

Ha a Vice City Stories keltette fel az érdeklődésedet, akkor pedig PsVitaGame a te embered.

„GTA Vice City Stories egy elég jó játék. Hozza a kötelezőt, bámulatos grafika és meglepően nagy terület jellemzi.”

Androidos játékok bemutatása 2:

RetecH nem egy, nem kettő, hanem egyből hat játékot mutat be nekünk tapizós mobilra. Ezek között van olyan, ami közismert (Cut the Rope), de olyan is, amiről talán még kevesen hallottatok (Plague Inc.).

„Célunk, hogy elpusztítsuk az emberiséget. Ehhez pedig egy fertőzés irányítását kell átvennünk. A Plague Inc. egy szórakoztató stratégiai játék, nehézségének köszönhetően jó pár órába telik minden apróságot feloldani benne.”

Metro 2033 Univerzum - Az ég gyökerei:

Dmitry Glukhovsky által kitalált Metro-világot mindannyian szeretjük. Legyen az könyv vagy videojáték, csalódunk még nem kellett. A Metro 2033 Univerzum kötetek azonban kicsit mások, mint az eddig megszokottak, ugyanis nem a fent nevezett úriember írta őket, hanem úgymond rajongók a világ minden tájáról. Hogy tudták-e tartani a színvonalat, azt Exonic árulja el nekünk, ugyanis megjelent itthon is az első kötet.

„A történetvezetés is kifogástalan, az eleje és közepe egyszerűen remek és rendesen átadják azt a tipikus "Metro" hangulatot, de…”

Ennyi lett volna az eheti ajánló. Most pedig megyünk és lefagyasztjuk magunkat az új konzolok hazai megjelenési napjáig.

4.
4.
Giggsy
Hohó, bekerültem a blogajánlóba :) Ezer köszönet érte :)
3.
3.
Yanez
2.
2.
Norbiii
Hatalmas gratula mindenkinek! Látom volt itt GTA rendesen. XD XD
1.
1.
RangerFox
Köszi hogy bekerülhettem és a többieknek is nagy pacsi! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...