Humble Weekly Sale - főszerepben a Zen Studios

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 24.
  • Hír
Link másolása
Még négy napig tart az aktuális Humble Weekly Sale, az akció főszereplője pedig nem más, mint a magyar illetőségű Zen Studios, akinek a virtuális flipperasztalait vehetitek meg aprópénzért.

A Humble Weekly Sale ezúttal a Zen Studiosról és a Pinball FX 2-ről szól: az akció keretében a magyar csapat különböző flipperasztalaira teheted rá a mancsod nagyon jó áron.

A leárazás két sávos: a Pinball FX2 - Core Pack, a Pinball FX2 - Classic Pack, a Pinball FX2 - Earth Defense asztal, a Pinball FX2 - Paranormal asztal és a Pinball FX2 - Epic Quest asztal annyiért vihető, amennyit rászánsz (a Steam-kulcsokhoz 1 dollár kell befizetned minimum), a Pinball FX2 - Marvel Pinball: Avengers Chronicles Pack, a Pinball FX2 - Star Wars Pack és a Pinball FX2 - Marvel Pinball Original Pack pedig 6 dolláron felüli befizetésért jár.

Az akció még négy napig tart, a pénzedet szokás szerint szétoszthatod a szervezők, a fejlesztők és különböző jótékonysági szervezetek között.

2.
2.
Clayman
Kis utánanézés során, találtam még jó pár ilyen bundle-t. A köv. oldalon öszefoglalva frissítik a legújabb akciókat: www.epicbundle.com
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...