Besült az NBA Live 14, ígérget az EA

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 24.
  • Hír
Link másolása
Egyébként sem volt egyszerű dolga az EA-nek, de sikerült tetéznie: az oké, hogy az NBA Live három évig szünetelt, és közben a 2K-féle sorozat egyre erősödött, de a visszatérő next-gen epizód is borzasztóan sikerült.

Három év után PlayStation 4-en és Xbox One-on tért vissza az NBA Live-sorozat, azonban az EA Sports új próbálkozása finoman szólva is besült: a rajongók panaszkodnak, a kritikusok (például a Game Informer és a GameSpot újságírói) 4 pontig húzták le a játék értékelését.

Az ügyben még az EA frissen kinevezett vezérigazgatója, Andrew Wilson is megszólalt, nyílt levelében arról írt, hogy "nem éppen azt a fogadtatást kapták az early adopterektől, mint amire számítottak", viszont emiatt gyorsítanak a tempón, és több olyan frissítést is kiadnak majd a közeljövőben, amelyek a legnagyobb problémák elhárítását szolgálják. "Megígértük, hogy top formába rázzuk az NBA Live-ot, és ehhez is tartjuk magunkat" - mondta.

Sean O’Brien, az NBA Live 14 vezető producere már vázolta is azokat a terveket, amely révén "egy jobb játék válhat" a kosárlabdás címből. Az ő elmondása szerint sokan panaszkodtak arra, hogy nehéz beletanulni a játékba, ezért egyebek mellett átdolgozzák a tutorialokat, a vezető fejlesztőik pedig a Twitchen fogják oktatni a rajongókat, és válaszolnak minden kérdésükre. Ezen kívül sokan panaszkodtak a grafikára és az animációkra - O'Brien ígérete szerint itt is drasztikus változások várhatók.

11.
11.
JackBauer
#10: hülyék lennének dlc-t kiadni amikor több millióan megveszik évente teljesáron a játékot
10.
10.
strike19
Már csak K2-nek egy focis játékot kéne csinálni.Legalább az EA rájönne mekkora szemetek.Nem kell minden évbe új Fifa eléglenne 2 évente egy.Évente + egy 10$ DLC.
9.
9.
Rayzax
nem folyamatos update-eket, hanem normális sportjátékokat kéne kiadni.. egyébként a 2K14 mellet aztán frissítgethetnek, sehol nem lesz
8.
8.
Raam989
Nagyon nem jó, hogy az EA rendelkezik a hivatalos sport licencekkel. Szerintem egy rakás fos az összes sportjátékuk, kivéve a Madden. Mondjuk abból más alternatívát nem is próbáltam még. Biztos fos lesz az is, ha egyszer kipróbálok valami mást.
7.
7.
joshsolman1993
Oké hogy állítólag javítják, de pl tegyük fel megveszik egy olyan ember a lemezt akinek nincs internete. Kifizeti a szaftos árát, majd a későbbi patcheket bas*hatja mert nincs nete.. Ez nem fair, akkor már lemezen adják ki azt ami azt a játékélményt nyújtja amit várunk, és amit megígértek, ne csak nemfényvesztés legyen az egész.
6.
6.
shatterhand
nfl 2k legalabb ennyire verne a maddent is
5.
5.
Gamerdavid
A 2K ellen esélye sem volt. Electronic Farts 4ever!
4.
4.
equinox42
Mármint? Hogy túl jó a grafika, vagy? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...