Persona-bejelentések egymás hegyén-hátán

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Elkényeztette az Atlus a Persona-sorozat rajongóit, ma négy - a sorozathoz kötődő - projektről is lerántotta a leplet: kettő PS3-ra érkezik, egy-egy pedig PS Vitára, illetve Nintendo 3DS-re.

Ezt a vasárnapot választotta az Atlus arra, hogy bejelentse a Persona-sorozat következő felvonásait: nem kevesebb, mint négy játékról rántotta le a leplet ma.

A legfontosabb talán, hogy a korábbi ígéreteknek megfelelőn érkezik a Persona 5, a játék 2014 telén érkezik meg először a japán PS3-akra. Konkrétumok még nincsenek, de a teaser trailert érdemes megnézni belőle:

Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold címe már előkerült korábban játéktermes vonatkozásban, az Atlus viszont bejelentette, hogy 2014 PS3-ra is megérkezik a Persona 4 Arena bővítette változata. Persze egyelőre ez is csak Japánban lesz kapható.

Persona 4: Dancing All Night pontosan az, aminek hangzik: egy, a Dingo közreműködésével készülő ritmusjátékról van szó, ami PS Vitára jön jövő ősszel - ki nem találnátok, ez is Japán-exkluzív.

És végül bemutatkozott a Persona Q: Shadow of the Labyrinth, ez egy 3DS-re készülő spin-off lesz, 2014. június 5-én jelenik meg.

4.
4.
sajnos amíg nincs japánban ps4, addig csak ps3 bejelentések lesznek
2.
2.
Naridar
Remélem a P5 tematikában felnő a fősorozathoz és beletapos 1-2 tyúkszembe (a trailer alapján megvan rá az esély, szívesen látnék egy Szép Új Világ-szerű fogyasztói társadalom-disztópiát alaphelyzetként, még akkor sem ez lenne a legbotránykeltőbb játék a Megami Tensei cím alatt - főleg az SMT2 főellenségét ismerve). Jöhetne ugyan Xbox-ra is de ha nem, akkor végképp ideje beszerezni egy PS3-at, még ha csak használtan is. Ami meg a Persona Q-t illeti, remélem jó lezárást az a P3-P4 sorozatnak, játékmenetileg leginkább az Etrian Odyssey-re emlékeztet eddig.
1.
1.
simon 555
EU megjelenést, de hamar.
Legalább a Persona 5-nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...