Gears of War az Xbox Live-előfizetőknek

Bemutatkoztak az Xbox Live Games with Gold akciójának decemberi ajándékai, a szolgáltatás előfizetői a Gears of War első részét és a Shoot Many Robots című játékot kapják meg ingyen.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#38
#36: Mekkora diszlexiás sz@r vagyok, hogy írhattam így le bameg "ám szereti" XD
Mindegy. Én jobban örülnék egy-egy újabb arcade címnek, minthogy az ilyen régi gamekat tologassák a képünkbe. Persze valaki írta, hogy ingyen van. Tudom ajándék ló meg minden. De ha műf@szt adnak azért hagy ne nyomjam már magamnak fel... Bár páran tuti annak is örülnének... sőt...
Én így is úgy is live felhasználó vagyok, jobban esne, hogy ha pl adnának egy hónap ingyen live-t, vagy valami hasonló dolgot. Őszintén én nem szoktam multizni, csak nagyon ritkán, nekem a boxon a Live, csak a youtube, és az explorer miatt kell, mert nem mindig férek a géphez, a feleségem azon dolgozik. Más eszközt, meg nem akarok venni, mert így is tele van a kis albérletünk.
Egyre inkább a ps felé húzok vissza ezek miatt, pedig sikerült megutálnom egy pár éve. Ezen kellene elgondolkodnia a ms manager uraknak....
#36
#35: Nem mindenki ám szereti az lcd/plasma tv képét...
#35
#27: noooo
azért neeeee
a judment technikailag sokkal előrébb van és egyben így játékélményileg
ez főleg a multin látszik
fogadjunk hogy nem full hd én nyomod
akik sd tv én játszanak azok szokták ezt mondani mert kb nem jön ki a judment brutális előrehaladása
és kb 8 évvel le vannak maradva
akinek sd tv je van az simma boxon játszon ne 360 on mert nyomja itt a hülyeségeket közben nem is olyan a játék amilyenek hiszi
#33
#26: Szerintem Yami-nak nagyon igaza van. Amúgy semmi nincs ingyen. Ez egy szolgáltatás, amelynek keretében nem kötelességük x időközönként ajándékba adni semmit. Ha mégis ezt teszik azt azért teszik, mert próbálják megtartani az ügyfeleket. Nem kedvesség, nem szívesség, hanem üzlet, marketing. Természetesen lehet háborogni, hogy milyen gagyi, vagy régi játékot adnak ajándékba, de sok alapja nincs, mert nem lenne kötelességük semmit sem adni. Ha meg annyira nem tetszenek egy szolgáltatónak az árai, szolgáltatásai, akciói, és ajándékai, akkor nem kell igénybe venni.
#32
#29: :DDDDDDDD
#31
Nem azért költöttem rá,de ha már a hűségünk jutalmaként indították az egészet,szerintem megérdemelnénk annyit hogy év végén valami friss vagy legalább ne egy 1500ft-os játékkal szúrják ki a szemünket.Egyébként szerintem többet érnek azok az extra leárazások amik voltak és most is vannak Live-on.
#29
#28: Ha 6 évig azért költötted rájuk a pénzed, hogy a Games with Gold-dal játékokat kapj, akkor jól megszívtad...
#28
Sokan itt azzal jönnek hogy ingyen kapjuk a játékokat,és akkor nekik mindegy hogy mit kapnak?
Bocsi de nekem nem mindegy főleg nem a karácsonyi szezonban hogy mit kapok ajándékba,pláne hogy cirka 6 éve költöm rájuk a pénzem.Ezután pedig ne jöjjön senki azzal hogy "ajándék lónak ne nézd a fogát",mert annak küldök egy kalap szart ingyen és legyen boldog vele.
#26
#25: Két dolgot kellene belátnia a fanyalgó kreténeknek:
1: Ez nem egy PS+ szolgáltatás, nem is akar az lenni. Itt nem azért fizetsz, hogy játékokat kapjál hanem hogy igénybe vehesd az Xbox szerverek szolgáltatásait.

2: Nem emelték a Live előfizetés árát, nem vettek ki szolgáltatásokat, tehát az így kapott játékok mindenképp AJÁNDÉK-nak tekinthetőek.

Persze régi és/vagy arcade játékokat dobálnak, de könyörgöm milyen alapon vannak elvárásaitok egy ajándékkal szemben? Remélem anyátok is leqrjátok, hogy mi ez a szar amikor pulóvert kaptok tőle... Szánalmas bagázs.
#25
Tök jó!!! Hány éves játék, 6-7? Mondhatná az ember, hogy "ajándék lónak..." de úgy rémlik a Gold egy havidíjas, fizetős szolgáltatás. Úgyhogy ez a "decemberi ajándék" kicsit sántít... Látszólag meg sem próbálkoznak felzárkózni a PSN+-hoz, jó nekik így ahogy van. Pedig azt hihettük, a next-gen konzol piacra dobásával majd ezen a téren is durranni akarnak.
#24
Aki gears of wart szereti annak megvan mar ez a 2000. Ftos game, mellesleg a judgment hez is adták letöltő kódként, ugyhogy gyenge....
Te jo eg elvileg folytatodik a oneon az akció...ott mit adbak majd passianst?
Ez az egy dolog amit a psesektől irigylek, ott jo ujabb gamekat adnak..
#23
Olvasgatom az oldalon a híreket és azt veszem észre, hogy egyeseknek itt semmi sem jó és csak a fikázás elégíti ki... Szörnyű!!!
Nekem még nincsen meg a GoW, így én örülök, hogy nem kell érte még 1000Ft-ot sem kifizetni!
#22
Nem értek egyet azzal, hogy ingyen kapom.Az ő konzoljukon játszom és goldot is vásárolgatok. Valljuk be, hogy a sony nagyvonalúbb ilyen téren.Az ms siman csak hülyének néz.Néhány játékosnak viszont ez sosem fog leesni...sajnos.
#20
Itt az idő előfizetni:)!
#19
#11: 90% közelébe se lehet, még a fele is sok. Ettől függetlenül aki akarta már megvette rég.