Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
#10: ezt a gaikai-t még ne nagyon említsük szerintem, van egy olyan érzésem, hogy soká lesz az még mikor normális minőségben élvezhetjük itthon is.
#17
#16: Ugyanaz a felhasználó!
#16
#13: Nyilván nem ugyan azt az accountot használod a két gépen...
#15
#2: Kár hogy a Grid 2 májusban jelent meg, a Gears of War első része pedig, 2006-ban. Na takarodj te suttyó.
#14
#13: PS3-on jelentkezz be ugyan azzal a felhasználó neveddel amivel a PS Vitádon előfizettél.
#13
Valaki tudna segíteni!
Én vettem 3 hónapos PS Store kártyát meg egy 6000 Ft-os feltöltőkártyát és PS Vitan beírtam a kódokat, de a boltba azt mondták ha egy a felhasználó akkor a PS3-nál is tudom majd használni ehhez képest csak a vitan tudom használni a 6000 Ft-ot is meg az ingyenes letöltéseket is a plus miatt.
válaszokat előre is köszönöm
#12
#2: Nem várhatsz azonnal Assassin's Creed IV-et meg Killzone: Shadow Fall-t. Akkor senki sem rendelné meg őket a konzol mellé, ha megkaphatnád havi 5 euróért is. :D Szerintem jövőnyártól fog beindulni ez igazán: akkor majd szépen megkapjuk az előbb említett címeket és hozzájuk minőségben hasonló címeket. Ha jól emlékszem a PS3-hoz a Plus tagok már augusztusban ACIII-at kaptak.
#11
YanezModerátor
GTA: LCS amcsi accon már múlt hónapban volt.
#10
#7: Még nem tudsz játszani a PS3-as játékaiddal a 4-en. Úgy, hogy berakod a lemezt és játszol, nem is fogsz tudni, Gaikai segítségével lehet majd neten keresztül streamelve játszani a PS3-as játékokat, jövő év elejétől ha jól emlékszem.
#9
Ezt már rég lehetett tudni.....
#8
Inkább a Store-on árazna lefelé.Nem mindenki akar még bevállalni ps4-et.Én PS3 játékokat akarok akciósan látni főleg 2k + EA játékokat.
#7
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de PS3-as játékokat le lehet tölteni PS4-re? Futnak rajta?
Azt tudom, hogy PS3-as lemezeket nem játssza le, de a letöltéses megoldás mintha be lett volna ígérve.
#6
#1: Mióta van PS plus elöfizetésem nem vettem dobozos játékot és még azokat sem sikerült végigjátszanom amik összegyültek a másfél év alatt. Amennyit én játszok az utóbbi idökben nekem ennél jobb nem is lehetne, évi 15ezerböl elvagyok.

Voltak játékok amik tényleg annyit is értek, de hazudik aki azt monda, hogy egy évre visszatekintve nem éri meg az árát elöfizetni plusra.
#5
Az a baj, sajnos ezek a játékok pont annyit érnek, amennyiért adják.
#4
Többre vártam PS4-ből. Karácsonyra ha meghozza a "Jézuska" azt reméltem, hogy már lesz mit játszani, így meg még játékot is muszáj lesz venni hozzá.
#3
#1: Legtöbb játék úgyis csak addig kell amíg végig nem viszed. Főleg hogy következő hóban jönnek az új PS Plus játékok.