A hétvégén hétmillióan játszottak a Steamen

Újabb rekordot döntött a Valve online rendszere: a múlt hétvégén egyidejűleg hétmillió játékos nyomult a Steamen. A PC-seket tehát nem nagyon hozzák lázba a next-gen konzolok, s a szám tovább növekedhet a Steam Box érkeztével.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
Remélem TESO is Steames lesz!
#25
#24: Már énsem lol.
#23
#22: 7 millióan most is vannak, akkor megint rekord? -_-
http://steamcommunity.com/
Nem hülye a valve, mint a marketinges mikrószoft, és sony.
#21
#20: ŐŐŐ nem?
#19
Ahhoz képest, hogy kb. minden egyes CODal a megjelenése napján olyan 2 millió ember játszik (csak Xbox360) és akkor még van pár ember, aki mással tolja, ehhez képest nem valami sok. Egyébként nem kötelező sem az Xbox Live, sem a PSN, csak ha multizni is akarsz. :D Egyébként ez csak annyi volt, hogy be volt jelentkezve, vagy játszott is ennyi ember? Mert én is be vagyok most jelentkezve, tehát +1 ember. :) Egyébként no offense a PCseknek. :)
#18
#7: Ezmár olyan mint a vallás és a politika.
#17
Még annyit, hogy egy helyen ahol, közös dolog (a játékok) miatt gyűlnek az emberek és ekkora az acsarkodás, milyen lehet ott ahol úgy igazán, szívből gyűlölik egymást az emberek.
#16
#14: Nem számít milyen indokok vezérelnek téged vagy a hozzád hasonlóan viselkedőket. A tetteid attól még nem magyarázzák, nem indokolják és nem teszik helyessé. Bizonyítani az állításod nem tudod, ha meg igen tedd meg, de talán főbenjáró bűnt nem követett el a múltban, Kemuri néven pedig nem láttam még tőle, hogy ártott volna bárkinek is. Ítélkezni azt nagyon megy, de tükörbe nézni és szembesülni a saját hibáinkkal az már valahogy nagyon necces. Érdekes nézni, hogy mégis mennyire meg van győződve mindenki, hogy egy ilyen civilizáció sokáig életképes lehet. Ez és hasonló témák részemről lezárva. Függöny.
#15
#14: Látom rendesen kihasználod a magyar nyelv adta lehetőségeket. :D :D
#13
#10: Inkább tanulj a saját blogodból!
Rohadó világ
Igen, ez most egy "társadalomkritikai" blog lenne az emberekről...
http://www.gamekapocs.hu/tag/theflash/blog/5808/rohado_vilag
#12
#11: Most hogy mondod, nekem is van 3. :D Sonyéknál a régióváltás ismeretlen fogalom... Persze ez a statisztikában meg nagyon szépen mutat.
#11
#2: És nem egy ember csinál több PSN-accot mert vannak valami régiózáras cuccok is asszem. Egyik haveromnak volt valami 10 mert killzone 3 multizott az meg csak lvl 10 ig engedte a multit :D
#8
Tényleg elég érdekesre sikerülhet ez a generáció. Az xbox és a ps4 nem azok a megingathatatlan alappillérek, mint az előző generációban, és ezt a temérdek konzolmegjelenés (ouya, ocolus rift, steambox stb...) is igazolja. Erősen kétlem, hogy a következő X évben a ps4-xo tengely jelentené a generációt. Szerintem sokminden függ a steambox hardverétől. Kicsit filozófiai kérdés, de ma mi alapján beszélünk konzolról meg pc-ről? Ahogy előttem is írták: Steam big picture-el egy perc alatt konzolos megjelenést adok a gépemnek, és első blikkre semmiben sem különbözik a windowsom az új xbox felületétől. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy ki fog nevet a végén.
#7
Pc-sek,Xbox-osok,Ps-esek.Ezeknél a híreknél mindig olyan viták alakulnak ki mintha szétválasztaná az emberiséget hogy éppen ki min játszik.