Ilyen lesz a Gran Turismo 6 menürendszere

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 3.
  • Videó
Link másolása
E hét pénteken landol a Gran Turismo 6 PlayStation 3-on, ám nem árt tudni előre, hogy mit hol keressetek a játék menüjében. Bizony, elég bonyolultra vette a figurát a Polyphony Digital, de szerencsére itt a mentőöv.

Az Eurogamer videójában nem a játékmeneté lesz a főszerep, hanem a különféle főmenükön és almenükön. A kollégák bemutatják a legutolsó lehetőségeket is, s ha átrágod magad a tízperces mozgóképen, már nagyjából tisztában leszel azzal, hogy mit kínál a Gran Turismo 6.

14.
14.
Chelseafan1989
#13: Nekem van PS3-m és Xbox360-am is és a Forza sorozat nagyon jó megvan a 2,3,4 is csak a Horizon hiányzik.
A Gran Turismo 5-t is végigtoltam és nem volt rossz tény a Forza 4 nagyon jól sikerült de én bízom abban hogy a GT6 is jó lesz ezért elő is rendeltem.
Vitázni meg nem kell melyik konzol jobb valakinek az egyik jobban bejön mint a másik.
Én azért is vettem meg mind a kettőt mert a Forza is nagyon jó és a GT is nagyon jó és mind a kettővel szeretek játszani aki meg fikázza valamelyiket az nem tudom milyen alapon teszi mert lehet még nem is játszott vele az meg hogy megnéz róla 10 videót meg olvas róla az nem sok.
13.
13.
csoki0619
#12: A Forza 4 jol sikerult, ez ketsegtelen. A GT5-ben en is sokat csalodtam, beismerem, de azert nem kell mindjart megfeledkezni a GT sorozat erossegeirol sem. Ettol az "utaljunk valamit divatbol" dologtol mindig rosszul leszek. Ne szarozz le valamit azert mert neked nem tetszik.
Ez ugyanakkora baromsag mint az Xbox vs. PS vita (nem a kezi konzolra gondolok :-) )
12.
12.
Falcon
a demó kipróbálása után biztosra mondhatom hogy szinte semmi nem változót picit jobban dőlnek a kocsik a kanyarokban meg egy pár friss kocsi ami most jelent meg az utóbbi 2 évben , megy már megy az ígérgetés hogy majd a javításokban ez meg az jön........ szánalom az egész budget kategória
11.
11.
Chelseafan1989
Már alig várom hogy pénteken megjelenjen vele a futár!
10.
10.
lacinho01
ahogy nézem az árak benne elég durvák
7.
7.
Angelwing
#6: késnek a hangok:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=21350&news
6.
6.
Game Fan
Én nem értem... ha most jelenik meg pénteken akkor mégis hogy sikerült neked ezeket megtapasztalnod???
5.
5.
Angelwing
Biztos,hogy nagyon sok munkájukban van a 6.-ik rész,csak az a baj,hogy megint félkészen adják ki.Ha mondjuk alapból beleraknák a jó motorhangokat,azokat a hörgős,dübörgős,csikorgós,hangokat,amitől érzed,hogy a motor majd széttépi a kasztnit,akkor rohannék a boltba megvenni.Kiváncsi leszek a kritikára,aztán lehet adok neki esélyt,vagy kivárom PS4-re a 7-et.
2.
2.
gatti
Nem tudja valaki , minden autónak lesz belső nézete ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...