Itt az új Humble Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 4.
  • Hír
Link másolása
Elindult a legújabb Humble Bundle akció, ezúttal hat független fejlesztésű játék lehet a tiéd. A Steam-kulcsokért legalább egy dollárt kérnek a szervezők, egyébként 165 dollárt kóstálna a csomag.

Elrajtolt a Humble Jumbo Bundle, a csomagban kezdésként hat független fejlesztésű cím kapott helyet. A Natural Selection II, a Sanctum 2 és a DLC-kkel érkező Magicka az alappakkot erősíti, ha pedig a befizetések átlagán felül tejelsz (ez a cikk megírásának pillanatában 4 dollár 12 cent), az Orcs Must Die! 2: Complete Pack, a Serious Sam 3: BFE és a Garry's Mod is a tied lehet.

A menetrend a szokásos: mivel steames címekről van szó, legalább egy dollárt kell fizetned, egyébként te szabod meg, mennyit áldozol a csomagra. A befizetendő pénzt szétoszthatod, adhatsz belőle az akció szervezőinek, a fejlesztőknek és különböző jótékonysági szervezeteknek is. A játékok Windowsra mind elérhetők, néhányuk Mac-en és Linuxon is játszható. Soundtrack a Garry's mod kivételével mindegyikhez van.

3.
3.
Akciokajatekvilagban
Ezen az oldalon fent vannak a legfrissebb akciók és bundle-k és naponta többször frissítik: http://akciokajatekvilagban.blogspot.hu/
2.
2.
RangerFox
serious sam miatt megéri kiadni érte picivel többet mint 4 dollár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...