Gran Turismo 6 - a mikrotranzakciók részletei

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 5.
  • Hír
Link másolása
Manapság nem lepődünk meg azon, hogy egy fizetős, dobozos játékban is találunk mikrotranzakciós modellt, amivel még több valódi pénzt költhetünk el. A GT6 is egy ilyen produktum, melyben a legdrágább autó 150 euróba fáj.

A Gran Turismo 6-ban nyújtott teljesítményünkért cserébe ugye kreditek ütik a markunkat, ám nem kell hosszú és unalmas versenyeket végignyomnunk ahhoz, hogy ingame pénznemhez jussunk. Valódi pénzért is vásárolhatunk krediteket különféle csomagok formájában, amiket aztán olyan verdákra költünk, amikre csak szeretnénk.


Íme, a hivatalos árlista:

  • 500 ezer kredit (£3.99/€4.99)
  • 1 millió kredit (£7.99/€9.99)
  • 2,5 millió kredit (£15.99/€19.99)
  • 7 millió kredit (£39.99/€49.99)


Érdekesség, hogy a játékban fellelhető legdrágább jármű a Jaguar XJ13, amely 20 millió kreditbe kerül - gyors fejszámolással kiderül, hogy a lustáknak 150 eurót kell fizetniük érte. Szóval döntsd el te, hogy fáradságos munkával, vagy némi anyagi befektetéssel jutsz-e ingame zöldhasúhoz.

A Gran Turismo 6 holnap, azaz december hatodikán jelenik meg PS3-ra.

6.
6.
#5: Mielőtt bárki azzal jönne nem arra gondolok, hogy a GT6 next-gen játék, mert PS3-ra jön, hanem arra, hogy az ilyen mikortranzakciók kora elkezdődött és lassan minden játékban ilyenek lesznek.
5.
5.
Hívhatnánk a úgy is, hogy "Next-Gen-átbaszások".
2.
2.
Zuzda18
Frankó.....és tisztelt sony...ha már azt írják,hogy 5-én tölthető,akkor mi a retkes ****** nem lehet tölteni már??????
1.
1.
Csoki80
Tök mindegy, ha igazságos marad, csak normálisan lehessen versenyezni, ne pedig úgy hogy 300LE vel erősebb versenytársat kapjon az ember. Hiába veszi meg valaki a legjobb fejlesztést ha nem tud játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...