A Disney megvette az Indiana Jones-jogokat

A Walt Disney Studios egy másik klasszikus Lucasfilm-féle frencsájzt biztosított be magának: az Indiana Jones forgalmazási és értékesítési jogait vették meg a Paramount Picturestől. Mindezt a hétvégén jelentette be a vállalat.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
Nemtudom én mindig bizakodom az "reboot" és remake filmek sikerességében. És igenis a Man of stell, Amazing spiderman is egy jól sikerült próbálkozás volt. Én megadnám az esélyt egy fiatalabb és tehetséges színésznek.
#9
Hát jó lenne ha leraknának már valamit az asztalra,mert amióta megvették a Lucasartsot,azóta semmi nem jött ki:)
#8
NorbiiiModerátor
#7: Ő egyenlő az Indiana Jones-al. Szerintem még simán elbírna egy 5. részt Ford, és látom benne az akaratot is. Ha pedig úgy ítélik meg, hogy Ford nem alkalmas rá, akkor nélküle ne forgassák le, inkább kezdjenek egy másik trilógiát, vagy film-sorozatot, de Indi nem lehet Ford nélkül. Ez olyan, mint ha a Die Hard-ot Bruce Willis nélkül akarnák leforgatni. :) De mivel megvette a Disney, ezért lesz folytatás, különben nem vette volna meg, és akkor Ő is jönni fog, ahogyan az S.W.-ba is. :d
#7
#6: Egyet értek veled azzal kapcsolatban hogy tökéletesen játssza a szerepet de valljuk be kezd egy kicsit öreg lenni már hozzá, nem?
#6
NorbiiiModerátor
#5: Indiana Jones=Harrison Ford. :))))
#5
Hát új indi filmekhez találjanak egy tehetséges írót és főszereplőt. Ha játékról van szó egy ) Indiana Jones and the Emperor's Tomb-hoz hasonló játék tökéletesen megfelelne
#4
NorbiiiModerátor
#3: Egyetértek. A 4. részt is sokan kritizálták, de nekem baromira bejött. Meg mivel nagy Harrison Ford rajongó vagyok, ezért már az is öröm, hogy láthatom még színészkedni a jó "öreg" Han kapitányt! :)
#2
NorbiiiModerátor
SLi, SLi, olvasod ezt a hírt? :) Na akkor tuti lesz Indiana Jones 5, és jön Harrison Ford, YES! :)
#1
Az utolsó mondattal nem értek egyet. Egy új "Indiana Jones and the Fate of Atlantis"-t kérnék inkább, nem akarok Indys Tomb Raidert.