Blogajánló: Xbox One és Assassin's Creed

  • Írta: Scoo
  • 2013. december 10.
  • Hír
Link másolása
Megnézhetjük közelről az új Xboxot, alaposan szemügyre vehetünk egy headsetet, megleshetjük Thort, rejtélyes ügyeket oldhatunk, kalózkodhatunk, vagy akár beléphetünk a maffiába is.

Van itt minden, mint a búcsúban! Olyan sok mindenről írtak bloggereink, hogy hirtelen nem is tudjuk, kiket emeljünk ki. Nem is szaporítjuk tovább a szót, jöjjön az eheti blogajánló!

Xbox One teszt:

Traumraise azon kevés hazai gamer közé tartozik, aki boldog tulajdonosa lett egy Xbox One-nak. Körbefényképezte, megtapogatta, megszaglászta, megnyalta, majd leírta nekünk a tapasztalatait. Vajon tényleg eper ízű a One?

„Nagy volt az öröm a vásárlás után, hiába került annyiba, amennyibe. A gépet kicsomagolva, kézbe véve érzed, hogy minőségi terméket tartasz a kezedben. Van súlya, jó az anyagminőség, iszonyat igényes a csomagolás.”

Gaming headset teszt:

Ha már hardverrel kezdtük, folytassuk is azzal. Danikika94-nak gyakran fázik a füle, így a hideg ellen egy Speedlink Fellow típusú fejhallgatóval védekezik. Alapos nyüstölésnek vetette alá, így megtudhatjuk azt is, hogy az nemcsak a fagy ellen jó, hanem zenét is érdemes rajta hallgatni.

„Alkalmazkodik a zenéhez, teszem azt egy rock számnál volt rész, ahol pont az volt a lényeg, hogy a pergőnek ki kellene emelkedni a zenéből, és itt ezen a fülesen nagyon szépen és határozottan megjelent.”

Assassin's Creed:

„Yo-ho, vár a kaland / hátra sohase nézz / fel-fel tolvaj csapat / itt a lét a tét!” Nem a legújabb VV-t szeretnénk reklámozni, hanem egy kalózdalt idéztünk fel nektek. A gamereknek annyira bejött a kalózkodás (kivételesen nem a warezra gondolunk), hogy a Ubisoft egy kérdőívben arról tudakolózott, hogy mit szólnánk hozzá, ha egy külön sorozatot indítanának a félszeműeknek, amiben nem lennének benne az assassinok.

Egyelőre azonban itt van nekünk a negyedik rész. Tudjuk jól mind, hogy jól sikerült, de azért olvassátok el, Gora mit írt róla.

„Minden Assassin's Creedben megvolt egyfajta GTA-érzés. Itt sem lesz másként. A főszál mellett fosztogathatunk, hajókat foglalhatunk, erődöket pusztíthatunk, vadászhatunk, kincses térképeket/palackokat  gyűjthetünk,  fejleszthetjük a hajónkat, vállalhatnunk Asszaszin-megbízásokat, búvárkodhatunk...”

Vagy olvassátok el giga321 könyvajánlóját, ami visszaröpít minket az első rész idejére, ugyanis a könyv főszereplője Altaïr. Vigyázat! Rengeteg spoiler van az ajánlóban.

„A könyv nem volt rossz, habár meg kell, hogy mondjam untam az egészet. Az első részt én anno vagy négyszer játszottam végig elejétől a végéig, keresztül-kasul, jobbra-balra, fel-le, kívülről-belülről. Tehát egyszerűen már mindent tudtam az egészről.”

Mystery Case Files:

Ha eleged van a rohanó világból, a reflex játékokból, akkor ideje használni a kobakodat is. Nincs is ennek jobb módja, mint egy rejtélyes ügy megoldása. DarkLord is előkereste a maga nagyítóját.

Én nem csalódtam a játékban. Egy újabb, magasabb színvonalra emelte a Mystery Case Files ezt a kategóriát.”

Sajnos nem mindenkinek jutott hely az ajánlóba, de a héten elég erős volt a mezőny. Talán majd jövő héten. Sziasztok!

41.
41.
Yanez
Szép gyűjtemény, grat mindenkinek!
40.
40.
Dontrip
39.
39.
Gora
38.
38.
kopic
#20: ha majd veszek, akkor tuti, hogy a Ryse-t is beszerezem ra !
37.
37.
giga321
Wow, köszönöm a bekerülést
36.
36.
#14: Mindenki hibázhat, meg amúgy is tök fáradt voltam tegnap amikor írtam.
35.
35.
supair
34.
34.
toriell
Műanyag anyag be sírtam Delete-,Bann,Kick Bye..
33.
33.
supair
Egyébként ha valakit valóban érdekel mekkora nagy" gyermek" vagyok és milyen "sivár" is az életem itt megteheti:https://www.facebook.com/profile.php?id=100002023375339

XD
32.
32.
supair
#31: Sosem kamuzok.
A hozzászólásaim annyira tartalmasak mint a kommentjeitek.
Ha a fiam lennél nem lennél debil.
Az életem nagy részét egy gyönyörű és nálad jóval értelmesebb 11 éves leánygyermek tölti ki.Akinek már most ennyi idősen több esze van mint itt egyeseknek.
És mivel valószínű,hogy már akkor "kockultam" amikor Te még Édesapád jobb combjától verődtél a balig,ezért zavar annyira amikor toljátok az eget verő ökörségeiteket.Annak viszont örülök hogy szántál fél percet a profilom megtekintésére.Gazdagabb lettél pár valódi információval.
31.
31.
Starkiller89
#23: Gyurka, figyelj már egy kicsit, kérlek. Születésnap: 1972. február 2.
Kamuból adtad meg, vagy tényleg nem nőttél még fel, és ott éled le az életed a szutykos kis konzolod előtt? Itt írogatod az embereknek, hogy így randa vagy, úgy randa vagy, aztán te meg 41 évesen egy 12 éves XO tulajként írod a hülyeségeidet. :D szánalmas vagy, tudod e? :D a fiad lehetnék, és értelmesebb, egyben tartalmas hozzászólást tudok létrehozni a 24 évemmel...
29.
29.
traumraise
#28: Intelligencia és tisztelet kérdése. (Amúgy lehet hogy usa erős izomautókat tud készíteni amik tiszteletet parancsolnak de a sport és pláne driftjárgányokban japán verhetetlen. ) De ez az éremnek 2 oldala van dolog ugyanígy érvényes a konzolokra is.
28.
28.
cannondale
#21: Hallottam amerikai auto találkozokrol, ahol ázsiai autokat égettek zúztak be...
Fordítva nem.Pedig mondhatni nem nekik kellett megvenni a Japán autokat,mégis megaláztak...
25.
25.
traumraise
#22: Azt ne felejtsük el hogy a boxnál meg kell hajtani egy linectet is. Amúgy meg nàlam a tv mögött bőven elfér a táp de elől is lehetne mert ez a táp még jól is néz ki mèg egy apró világító ledcsík is van benne
23.
23.
supair
#22: Ez rád is igaz.
Randa vagy,aztán mégis itt foglalod a helyet/rontod a levegőt.
Egyszerűen gáz hogy ekkora fejbe hogy nem fért bele kicsivel több ész.
Bár a szellőzés így frankón megoldott....XD
22.
22.
kristof97
#14: Igazából azóta negatívum amióta ronda és foglalja a helyet. Egyébként pedig nekem a PS3 belső tápjával sincs gondom, eléggé halk, és a PS4el sem lesz semmi gond, főleg, ha jön egy slimebb változat, ami még kevesebb hőt termel. Egyszerűen az a gáz az Xbox-nál, hogy nagyobb maga a konzol, és így is külsőleg lett megoldva a tápellátás. Ha kisebb, vagy akkora lenne, mint a PS4, akkor azt mondanám, oké, de így elég ciki (tudom, hogy hűtés, meg minden, de ekkora mérettel lehetett volna benne a táp).
21.
21.
weekendgamer
Úgy beszél mindenki a neki nem tetsző konzolról mintha kötelezően ki kellene dobnia érte pénzt és egész nap azzal a konzollal kéne játszania :DDDD
Értem én hogy véleménye van mindenkinek de hihetetlen hogy a nemtetszését a másik termék iránt minden hír/teszt alá ki kell fejeznie...
20.
20.
traumraise
#16: Köszönöm. És mivel ma kezdtem el és bő 4 órát játszottam a Ryse-zel, meg kell cáfolnom a "sajtó" negatív tesztjeit. Nálam eddig 10/8 a játék...csak azért tettem le mert asszony már unta :) Aki Xo-t vesz ezt szerezze be.
19.
19.
kopic
18.
18.
kopic
#4: Muanyag anyag.... -.- Ulj le fiam, 1-es !
17.
17.
Yami
#15: Igazán nincs mit! Nem hálás dolog, de valakinek ki kell vinnie a szemetet.
16.
16.
Yami
#13: Jó teszt lett, és gratulálok a konzolhoz!
Amúgy te nagyon fogod piszkálni a PS fanok csőrét. Mert ha valaki boxos volt és most One-t vesz azt letudhatják annyival, hogy fanboy. De te alapos mérlegelés után döntöttél mellette a PS4 "kárára". Ezzel nagyon nehéz együtt élniük.
15.
15.
supair
#14: Köszönöm uram!
Már nem volt kedvem "fecserészni" sem vele......
14.
14.
Yami
#4: 2 kérdés:
Milyen anyagból van a PS4?
Mióta negatívum a külső táp?

Amikor PVR-t vettem direkt külső táposat kerestem. Egy hőtermelő alkatrésszel kevsebb a házban és gond esetén könyebb cserélni.

#10: Nem fiam, azért vagy retardált mert nem tudsz helyesen írni és olyan kifejezéseket használsz mint a "műanyag anyag".
13.
13.
traumraise
Igazából nem ezért írtam a kis tesztet hogy itt egymásnak essenek a márkaképviselők...komolyan úgy viselkednek néhányan mintha ők fosták volna azt a konzolt amire itt verik a mellüket de gondolom egyikük se látta még közelről egyik konzolt se.És nem tudom hogy feltűnt e vagy egyáltalán végigolvasták e ezek az emberek a blogot mert véletlenül se hasonlítottam össze a ps-sel pláne nem fikáztam le...sőt mindvégig ps4 előrendelésem volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...