Hol van a PS Vitás God of War: Collection?

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 11.
  • Hír
Link másolása
A Sony még az idei E3-on jelentette be, hogy PS Vitára költözik a God of War: Collection, de azóta semmit nem hallottunk a gyűjtemény felől - egészen mostanáig. Már a kötelező korhatár-besoroláson is átesett a program.

A God of War: Collection Kratos első két, eredetileg PS2-n megjelent kalandját tartalmazza felújított formában. A gyűjtemény elsőként PS3-on tette tiszteletét, ám a júniusi E3-on a Sony bejelentette a PlayStation Vitás változatot.

Most egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hiszen a program már átesett a korhatár-besoroláson az amerikai ESRB-nél, ahol persze M, azaz Mature besorolást kapott. Bár ez azt jelentheti, hogy a kollekció megjelenése már a küszöbön áll, azért ez sem garancia, elvégre a Sly Collection is hasonló procedúrán esett át, mégsem hallottunk róla semmi konkrétumot.

Mit tehetünk? Reménykedjünk abban, hogy hamarosan megered a Sony nyelve.

12.
12.
Chelseafan1989
#10: Előző hónap közepén vettem Little Big Planet-es változatot a konzolvilágba 60-ért és vettem hozzá egy Fifa14-et meg egy NFS MW-t.
De szeretnék rá God of War-t mert van PS3-m is de vitara is kellene a játék.
11.
11.
KeXxX
#3: Kár hogy az első két rész nem jelent meg PSP-re, a kép egy kicsit félrevezető mert az a Ghost of Spartából van.
Nekem is megvolt PS2-re az első két rész, és szintúgy PS3-ra is megvettem. A két PSP-s rész is megvan PS3-on, a 3. rész is, és hamarosan az Ascension is meglesz!
Szerintem még ne álljanak elő egy új címmel, engem nem zavar a 3-4 évente megjelenő God of War, amúgy folytathatnák már végre. De úgy is belekezdhetnek egy címbe ahogy a Naughty Dog tette, és közben ugyanúgy készítenek egy Uncharted játékot PS4-re.
10.
10.
kristof97
#9: Mikor vetted, ha megkérdezhetem, mert én most rendeltem egyet egy Killzone-al. Egyébként örülnék egy PSVitás GoW résznek, de akkor már crossbuy legyen mert van PS3am (a Collection legyen az, mert a kövi rész tuti PS3ra nem jön ki).
9.
9.
Chelseafan1989
remélem jön mert eddig nem sok játék jött Vitara és ahhoz képest elég húzós volt az ára mikor megvettem.
8.
8.
strike19
És most jöhetnek a kövek.
7.
7.
strike19
Én PS3 generációba ismertem meg a God Of War-t meg van az összes része az ascenation kívűl.Jó sorozat egyszer játszaható minden rész de sajna már nincs erőm ,hogy leüljek újra játszani.Szerintem a készítőknek ideje lenne valami új Ip-vel ki jönni-je.Mert már lassan csak abból élnek ,hogy mindenre átportolnak.
PS2->PS3 , PSP->PS3. PS3->PSVita; Ps3 vagy PSvita--->PS4?
3.
3.
DON GONDOCS
PsP-n egyszer jó volt. De Vitára is jó lenne, mert biztos lenne rá igény.
2.
2.
RangerFox
#1: Én is kitoltam a 2 PS"-es GOW-ot, de én nagyon várom. Ha megjelenik dobozosan, akkor elő is rendelem.
1.
1.
Raam989
Én letoltam a szériát ps2-n és ps3-on, valamint psp-n. Nem vágyom a vita verzióra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...