Dátumot kapott a Fable Anniversary

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Fable Anniversary, ezen kívül azt is elárulta a Lionhead, hogy mivel jutalmazza azokat, akik már az elsők között rácuppannak a klasszikus játék felújított változatára.

Bár a Microsoft eredetileg az ünnepekre ígérte a Fable Anniversary megjelenését, szeptember óta tudjuk, hogy végül csak februárban kerülhet boltokba a klasszikus játék felújított változata.

A Lionhead az imént azt is elárulta végre, hogy pontosan mikor várható a premier: a bejelentés szerint a remake február 4-én fut be Észak-Amerikába, február 6-án jelenik meg Ázsiában, Európában pedig február 7-én számíthatunk a premierre.

Az Xbox 360-as játékot ráadásul első körben különleges kiadásban árulják majd: amíg a készlet tart, dombornyomásos dobozban juthatsz hozzá, amiben még az úgynevezett Launch Day Weapons & Outfits Packet is megtalálod. Ennek a tartalmát itt csekkolhatod le.

Köszi, kopic!

20.
20.
Dontrip
#16: Mert te aztán durván értelmes vagy, havonta újraregelsz, hogy leírd milyen fasza az RDR meg köcsög PC-sek. Nincs jobb dolgod?
19.
19.
DON GONDOCS
#17: Seggeszki megint elszabadult, szegénytől csak ennyi telik valószínűleg gyerekkorában megerőszakolták azért van kisebbségi komplexusa.
18.
18.
Trapyd
#17: Az öregem és az öcsém kifejezést ne lekezelőleg vedd nem azért írtam. Szép napot jó játékot mindenkinek!
17.
17.
Trapyd
#16: Öregem, ha ez téged vagy valaki mást idegesít, hát az a te bajod, nézz magadba öcsém és kérdezd meg miért!
16.
16.
jusztmusor
#15: gratulálok, de biztos nem én vagyok az akit ez idegesít hogy minden egyes konzolos hírnél a pc-sek rinyálnak és a fejlesztőket szidják... ebből is látszódik milyen értelmesek és jobb dolguk nincs :D
15.
15.
Trapyd
#14: Miért nem jön PC re?
14.
14.
jusztmusor
#12: miért kell elkezdeni megint a hisztit? őszintén... mi a ,,f*szért,, nem tudsz venni már egy konzolt 7 éve?? lejjebb ment az áruk rengeteg olyan exkluzív van ami a pc-seket kenterbe veri, miért nem veszel konzolt és miért itt csicskulsz be h jaj miért nem jön pc-re... MEGINT??? a pc-sek már megszokták hogy nem kapnak meg rengeteg király játékot/várniuk kell egy portra ami +1 év múlva lesz játszható és az se az igazi... pc-s vagy, törődj bele, gta5,rdr és egyéb konzolexkluzív híreknél ITT IS megy a hiszti, gratulálok... ha meg nem veszel konzolt? kit érdekel?? játsz pc-n és ne itt sírd el a pc-s nyomorék szövegedet és ez az összes rinyálós pc-snek szól mert sajnos ez történik :/ ilyenkor böfögöm be azt a mondatot hogy örülök h konzolom van EZÉRT :)) (és még mennyi minden más játékért úristen... :) )
13.
13.
Gora
No mind1, ak x360-ra veszem meg :D Azért azt remélem észrevettétek, hogy a 2 sem jelent meg pc-re aztán a 3 megjelent, tehát ha e sorrendben haladnak ez sem fog sajna ):
12.
12.
Dreadlox
persze a microsoft oda fog figyelni a PC-s társadalomra, persze el fogja őket látni....akkor mi a FASZÉRT nem jelenik meg ez Pc-re ha egyszer kiadták rá? Nem igy lenne erkölcsös és etikailag elfogadott dolog, ha egyszer kiadsz valamit de utána fejlesztve akarod tovább adni akkor újra kiadod azon a platformon is?
11.
11.
weekendgamer
Nagyon várom már, csak az a baj, hogy anno annyiszor végig vittem, hogy a könyökömön jött ki, szóval remélem lesz benne némi extra tartalom :D
9.
9.
DON GONDOCS
#7: Csak x360 jelenik meg. Jólenne ha remakelnék legalább 3 részt
7.
7.
Gora
Gépigényről tudtok vmit? Bárcsak több gamet remakelnének, pl Resident Evil 2-3 :D
6.
6.
kopic
#2: Jo kerdes, de sztem nem.:S
5.
5.
kopic
Varom sok szeretettel !:) A 2. resz utan ez a legjobb.
3.
3.
Teuton
Azért remélem hogy a menü- és inventory rendszert teljesen átírják, most raktam fel a Fable:TLC-t és sírhatnékom van a dologtól.
2.
2.
kazuma1989
Magyar felirat szerintetek várható hozzá?2.3.részhez volt..
1.
1.
gorgo
a megjelenés már nincs olyan messze .De jó :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...