Cliff Bleszinski aréna FPS-t csinálna

Az Unreal Tournament és a Gears of War atyja azt mondta, klasszikus aréna FPS-t szeretne csinálni, ami csak PC-re készülne el. A tervei szerint egy kisebb stúdió is elég lenne a megvalósításhoz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
mai grafikával ezt lehetetlen megvalósítani. butítani, változtatni kell az alap módszereket a megjelenítés terén ahhoz hogy egy folyamatos, pörgős multi legyen.
#18
Egy aréna FPS-el kapcsolatban is csak olyan beszél kreativitásról akinek fogalma nincs róla, hogy mi az. Hangulatos pályák, vagány hangok, töménytelen pörgés, teljes adrenalin pumpa. Quake 3 a legjobb. (na meg a CoD: UO, bár az más műfaj)
#17
Mm. Quake III arena rengeteg jó élménnyel gazdagított valamikor.
Én is örülnék egy hasonlónak.
#16
#8: Mi Lanba játszottuk kb. 3-4 hete :) Iszonyat jó volt ! Agyatlan hent az egész, de én akkor is szeretem
#15
#9: Nem tom én az elmúlt 6-7 évben, ha 2 olyan játékot láttam, ami olyan multi élményt nyújtott, amit nem láttam már 100 másik játékban, akkor sokat mondok. Szóval innentől nem értem, hogy miről beszélsz :D A kreativitás már rég nem szerepel egy mondatban a multiplayerrel...
#14
CoD2/4-hez van egy csomó aréna mód pályákkal együtt.
#13
Valami itt nem stimmel. ez a csávó nem megveti a pc-seket?
#12
#10
Hát nem is tudom.... Szerintem már rég nem azt az időt éljük. Persze, jó a HS-eket osztani miközbe ordibál a gép de nem hiszem h mindenki jól fogadná!
Mondjuk én 1 hónapja tettem fel újra a régi kis pc-mre a UT3-at és nagyon jól szórakoztam vele de h a mai világban megéri-e ez a sok remek MMOFPS mellett abban nem vagyok biztos...
#9
A lényeg kreativitás -.- nincs bajom aréna játékokkal de az UT/Quke már kimerítették ezt a témát
#8
#7: Azaz :)
Mostanában nyomtam ismét végig, elképesztő hangulata van....
#7
Egy régi vágású Quake 3 gyorsaságú game nekem nagyon feküdne
#6
#2: Semmi, ép ezért akar csinálni egyet, hogy a codos kölkök is tudják milyen volt régen egy multi lövölde. Pl a quake3.
#5
#3: "nem szeretne és nincs is szüksége egy nagyobb stúdióra"
A frostbite ha jól tudom egy csakis EA-n belüli fejlesztésekre szánt motor.
#4
Már azthittem egyedül fogja elkészíteni. :D Csak könyörgöm legyen benne ötlet is.
#3
Ha jól sejtem Frostbite motorosat.
#2
Nem értem mi köze az aréna fpseknek a CoD szériához. Amúgy kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, a fentebb említett három játékukat szerettem. Remélem most sem fognak csalódást okozni:)