Sonic-film készül a Sonynál?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 15.
  • Pletyka
Link másolása
Elképzelhető, hogy mozifilm készül a kék színű, hiperaktív sündisznó kalandjai alapján, a Sony Pictures a múlt héten több olyan domain címet is lefoglalt, ami egyértelműen erre utal.

A Kotaku találata szerint a Sony Pictures több olyan domain címet is levédetett a múlt héten, amik arra utalnak, hogy a cég mozifilmet készíthet a Sonic-sorozat alapján.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben, a "sonicthehedgehog-movie.com", a "sonicthehedgehog-movie.net" és a "sonicthehedgehogmovie.net" címek viszonylag beszédesek, és mivel a Sega márkájáról van szó, az is valószínűsíthető, hogy nem véletlenül születtek meg.

Kíváncsiak vagyunk, mi sül ki ebből, arra pedig különösen, hogyan valósítaná meg a Sony az adaptációt: animációs filmet készítene, vagy a The Smurfs-mozikhoz hasonlóan kombinálná a CGI-t az élőszereplős jelenetekkel?

9.
9.
fleXTheLoneWolf
Remélem nem lesz rossz és azt is remélem hogy animációs film lesz.
8.
8.
Dom Q
2.
2.
Norbiii
Egy Mario filmet állatira megnéznék, de szerintem ez se lesz rossz.
1.
1.
RangerFox
Csak őt ne rontsák el, ne süllyedjen már ennyire mélyre a filmipar hogy mindenből filmet akar csinálni. Nem egy generáció nevelkedett fel Sonic-on, ha elrontják, én nagyon dühös leszek. Bár a SONY csinálná, szóval van rá esély, hogy jó legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...