Újabb nevek a Warcraft-filmhez

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Legendary Pictures két újabb színészt mutatott be a 2016-ban mozikba kerülő Warcraft-film kapcsán, eszerint Clancy Brown és Daniel Wu is az adaptáció szereplőgárdáját erősíti majd.

Két újabb nevet írhatunk fel a Warcraft-film mellé: Clancy Brown és a hongkongi akciófilmsztár, Daniel Wu is szerepel majd az adaptációban, jelentette be a Legendary Pictures.

Brown olyan filmekből lehet ismerős, mint A remény rabjai, a Csillagközi invázió, vagy a Hegylakó, de szerepelt a Carnivale - A vándorcirkusz, Az Álmosvölgy legendája tévésorozatokban, és szinkronizált a Spongyabob Kockanadrágban. A videojátékosoknak a Crash Bandicootból és a LEGO Batman 2-ből lehet ismerős a hangja. Daniel Wu eddig több mint hatvan filmben szerepelt, többek között Az Europa-rejtély című moziban is.

A Warcraft-film korábban megerősített színészeiről itt olvashatsz részletesen.

10.
10.
kibz
Undead maget v warlockot fog alakitani szerintem :p
9.
9.
Gamerdavid
Kíváncsi vagyok hogy a harc hogyan fog kinézni.
8.
8.
Simonus18
#7: Duncan Jones rendezi, ez azért fontos név, mert annyira még nem ismert, de ami ismert, az a Moon című filmje, ami elég okos, és minőségi drámai alkotás. Nem is beszélve arról, hogy azért a Blizzard sem akarja hogy bukta legyen, azért engedhették meg neki az adaptáció elkészítését. (Uwe Boll is jelentkezett, menten leszavazták, ha szabad így mondani) tehát azért mint játék franchisehoz készült adaptáció eddig nagyon jó vonalon fut, szerintem. A képek is nagyon ütősek lettek, nem mintha annyira buknék a fantázia irányába, de hitelességben nem lesz hiány. ( a promo videóról is csak jókat emlegettek, amiről persze azóta semmilyen fizikai bizonyíték nem bukkant fel)
7.
7.
leviske
"és szinkronizált a Spongyabob Kockanadrágban"
\o/

Amúgy női főszereplők nem lesznek? Nem játszottam a játékkal, de ami videókat eddig láttam, azért van 1-2 elf meg ember csaj a fősodorban.
Csak azért kérdezem, mert eddig bejelentve pár csajoknak szóló eyecandy plusz a Brown lett bejelentve.Ennyire nem vehetik biztosra, hogy minden pasi berohan a filmre jó csajok nélkül is. :D

Komolyra fordítva a szót: A Legendary-ból nem nézem ki, hogy buktát csinálna a WoW-filmből. Az hihető, hogy totál nem a játékról fog szólni, de azt nem hiszem, hogy nézhetetlen lesz.
6.
6.
dBLOOD
Feleslegesen írtad oda hogy hol szinkronizált, a sok írástudatlan tirpák úgy is szinkronizálva nézi még azt is.
5.
5.
darkfate222
Na Zutty.Nah erre a filmre igazán kíváncsi leszek,nem gondoltam volna hogy tényleg valódi szereplői lesznek a WARCARFT filmnek.Picit nehéz feladat és 98%-ra saccolnám hogy nem fogja átadni azt a Game világot amit a WORLD OF WARCARFt nyújt BUKTA lesz :P
4.
4.
Sznfctm
A spongyabob után egyenes út vezetett a warcraft mozi szerepéhez. :D
3.
3.
dyousee
#1: "Sss...inkognitóban vagyok"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...