Kedvcsinálókon a Dragon Ball Z: Battle of Z

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 21.
  • Videó
Link másolása
A demó már megvolt? Akkor nézzünk bele a teljes játékba is, hiszen a Namco Bandai jóvoltából egy új előzetes és egy raklapnyi kép landolt nálunk, amik a főellenségekkel vívott ádáz harcokra koncentrálnak.

A Dragon Ball Z: Battle of Z-ben gigantikus főellenségekkel csaphatunk össze, de nem csak erről szól az alábbi trailer! Bemutatkoznak a multiplayer módok, a karakterünk testreszabási lehetőségei, illetve a speciális támadások is. Jóféle, összerakott kedvcsinálóval van dolgunk, csekkold le melegében!


A játék január 24-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PS Vitára, s most beszéljenek a screenshotok!

7.
7.
thelegendary
#5: Ha jól emlékszem a Tenkaichi 1-2 ben volt, hogy össze lehetett sorozatban ütni és aki előbb kiteleportált és támadott újra az jött ki jól a dologból. A 3.részben ilyen nem volt, ha már ütöttek, max a teleport vagy a Wild Sence vagy esetleg az Energy Barrier maradt.
Oda vissza lennék ettől a címtől is HA: lehetne in game (nem hiszem, hogy erre nem találtak gombot) átalakulni, manuálisan KI t gyűjteni és ha már nem 1x ígértek Original DBZ OST akkor ne már a (legalább is a DEMO ban) Raging Blast es muzsikákat erőltessék....
5.
5.
keiji maeda
#4: ráadásúl még mindig ez a tenkaichi vonal hogy amig az egyik üt a másik semmit se tud csinálni nagyon egysíkú az egész nem hiszem el hogy egy Budokai 3 stílust miért nem lehet emellett folytatni ..........
4.
4.
Dark_Temptation
undorítóan ronda. egyszerű repetitív. és nem lehet harcok közben átváltozni..
1.
1.
PrimYaz00
jó lenne az ötlet, de így demo után nem fog meg:/ kevés az az 1 combo, meg eddig még ssj1be se lehetett átalakulni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...