Killzone: Shadow Fall - ingyenes hétvége

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 27.
  • Hír
Link másolása
Ha van PlayStation Plus-előfizetésed, viszont a Killzone: Shadow Fall még nincs meg, jó hírünk van: holnaptól egész hétvégén át ingyenesen nyúzhatod az FPS többjátékos részét.

Ha PlayStation 4 került a fa alá, de a Killzone: Shadow Fall még hiányzik mellőle, akkor holnaptól lehet picit pótolni a hiányát: a PlayStation Plus-előfizetők december 28. és december 31. között ingyen játszhatnak a játék multiplayerével.

A kliens már előtölthető, a Sony megjegyzése szerint nem árt tudni, hogy - bár vásárlás nélkül nem játszható - a multival együtt a teljes egyjátékos kampány is lekúszik. Természetesen a multiplayer rész élvez prioritást, hogy ne kelljen feleslegesen várni.

8.
8.
kriszvandaar
Kiprobraltam es egyetlen embert sem sikerult lelonom :-)(ami nem csoda hiszen ritka nyomorult vagyok)viszont a grafikaja embertelen. Mindnkeppen meg fog kellenem olni valakit egy killzone-ert
7.
7.
DON GONDOCS
Eddig csak az első részhez volt szerencsém. Hát szívesen túladnék rajta bármelyik folytatásért. Egész jó volt, de nem fogott meg. Ez a 4 rész nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de ps4 hiányában esélytelen.
6.
6.
strike19
Nekem tetszik a killzone 3 multija.Sajna PS4 nincs tervbe egy darabig.
5.
5.
maxigas
Kipróbáltam,de értelmetlen ratyi az egész....ez a multi fabatkát sem ér...
4.
4.
Látszik, hogy nem próbáltátok ki. Nem élvez prioritást a multi, egyszerűen annyi történik, hogy a letöltés indításakor rákérdez, hogy melyik részt szeretnéd előbb letölteni, az egyjátékost, vagy a multit. Tőled függ a választás.
2.
2.
NECROSMOKE
1.
1.
RangerFox
PS+-om van, PS4-em sajna nincs.. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...