Gran Turismo 5 - jövőre vége az online multinak

A Sony jövőre több PlayStation 3-cím online támogatását is megszünteti, így a Gran Turismo ötödik részének is leállnak a szerverei, és a Resistance-trilógia sem játszható majd az interneten.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#53
Hogyis volt drága sony? Az új ps megjelenésével, a ps3 is teljes támogatást élvez a következő években? Mondjuk a GT5 kívül a többi nem annyira megrázó csak ugye a multi-only játékot megvásárlók, kaphatnának egy ingyen letölthető játékot cserébe.
#52
Törölt felhasználó
#51: Max Payne 3 3 euróért tényelg az volt. :D
#51
#45: Igazi karácsonyi csoda :)
#50
#47: dettó
#49
#46: Ha nem nyavajgok az hol jelenti azt hogy zsírkirály a sony?
De örömmel várom az idézetet,hogy hol istenítem szó szerint a sony-t.
#48
Most igazat adok az xboxosoknak. a gt5 szerver lelövése nagyon csúnya dolog, még legalább egy évet várhattak volna. Viszont félek, h az MS ha ezentúl csinálni fog valami hülyeséget, akkor ezt fogjuk hallgatni vagy 3 évig, hogy a sony is mekkora paraszt volt :D
#47
#46: ne próbálj meg észérvekkel meggyőzni egy elvakult fanboyt, veszett fejsze nyele
#46
#43: "ha fant keresel azt mashol tedd mert leszarom a ps/xbox parharcot"

Eddig végig azt magyaráztad hogy mennyire zsírkirály a Sony, most meg már nem érdekel?

Amúgy nem értem mit kell küzdeni. Kész tény hogy viszonylag "aktuális" játékoknak leállítják a multiját.... ami nem igazán szép húzás, pláne a GT5 és esetleg a Resistance 3. részénél. Nem fog senki belehalni, nem fog senki elvérezni, de attól még kicsit elhamarkodott.
#45
#43
#38: ha fant keresel azt mashol tedd mert leszarom a ps/xbox parharcot. Csak epp nem jatszom evekig a jatekokat. Alszent szoveg olyanert sirni a tobbsegnek aminel latni, hogy csak fikazni jojjon. Socomot 3eve nem nyom egy magyar sem sajnos. Mar 2010ben visszaesett a lobbyk szama. A folytatas meg eleve egy casual szar multit kapott. Ahogy a resistance3 multija is visszafejlodesen esett at. A 2. meg hiaba volt jo, azt se toltak mar annyian.
#42
#39: xbox egy tamogatasa meg egy ott szunt meg ahol az x360 elindult. na bumm
#41
#37: hulye:)
#39
#34: Tényleg totál normális, hogy egy játéknak leállítják a szervereit. A Forza 2-nek is év elején zárták le részlegesen (az online játék működik, de az aukciósház stb már nem) a multiplayerét. Annyi, hogy az F2 egy lassan 7 éves játék.
#37
#30: Miért is kellene most a boxról meg a live-os ingyen játékokról beszélni egy olyan hírnél ami arról szól, hogy a Sony éppen egy jó folyósat f.sott a felhasználói arcára, az ilyen idióták meg mint te is éppen kenik szét a képükön és azt hümmögik maguk elé: "Csokipakolás, this for the players...hmmmmm..."
#36
a resistance trilogia? a harmadik resz nem egy regi cucc erre nem lesz jatszhato? ez mekkora hulyeseg...
#35
#31: Nem kell itt se bérelnem. AMit nem adnak ki plusz előfizuba azt ilyen olyan akcióba év közbe meg tudom venni 1-2 ezerért (és még nincsenek 1évesek se). Ha meg lemaradtam róla, később újra előjönnek (AC sorozat rendre fillérekért kijön pl).