Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 2.
  • Hír
Link másolása
Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.

Az újévtől elérhetetlenné váltak az olyan a Marvel-licenccel rendelkező játékok digitális verziói, mint a Deadpool, a Spider-Man: Friend or Foe, a Spider-Man: Web of Shadows, a Spider-Man: Shattered Dimensions, a Spider-Man: Edge of Time, az X-Men: The Official Game, az X-Men Destiny és az X-Men Origins: Wolverine.

Az Activision a Facebook-oldalán jelentette be, hogy már nem vásárolhatjuk meg a fenti címeket a Steamről, az Xbox Live-ról és a PSN-ről. Döntését nem indokolta a kiadó.

Valószínűnek tűnik, hogy az Activision és a Marvel közti megállapodás lejárt, s eddig még nem kötöttek új szerződést. Vajon a jövőben továbbra is az Activision készíti a Marvel-féle videojátékokat, vagy egy új vállalattal paktál le a képregénygyártó?

Várjuk a hivatalos megerősítést!

7.
7.
jardo
Most néztem meg, nekem a már megvásárolt X-Men Origins Wolverine eltűnt X360-on a könyvtáramból. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen kidobtam az ablakon 3k-t. Hát a jó k.urva anyátokat. Oké, hogy a továbbiakban már nem lehet megvenni, de aki már korábban kifizette, attól miért veszik el? Egyáltalán lehet tenni valamit ilyen helyzetben? Vagy lóf.asz a seggembe, kussoljak és nyeljem le, hogy tulajdonképpen átvertek?
6.
6.
jardo
A már megvásárolt digitális példányokat ez érinti valamilyen formában?
5.
5.
Drazhar
#4: Azért a Deadpool egy fél éves játék csupán...
4.
4.
DON GONDOCS
Az a lényeg hogy dvd-n még mindig megvásárolhatóak. Meg nemis mai játékokról van szó.
3.
3.
névtelenség
Az Activision hírhedtségének megfelelően kezdi az újévet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...