Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#8: Eleve kezdjük ott, hogy Xboxon nem létezik olyan, hogy my games (az ilyen nevű menüpontban csak az aktuálisan telepített programok látszanak) vagy library vagy hasonló, ahol egyben össze lenne gyűjtve minden tartalom, amit valaha megvettél, mint pl. Steamen. Tehát a játékaimat csak és kizárólag azok adatlapjáról tudom letölteni. De mivel törölték pl. a Wolverinet, így értelemszerűen adatlapja sincs, tehát ez a lehetőség kilőve. Esetleg visszakereshetném a letöltési előzményekben is, de abban sem találom, pedig átnéztem, elhiheted. Tehát ha éppenséggel most nincs a játék letöltve, akkor nincs olyan hely, ahonnan én le tudnám szedni.

Steamen marha egyszerű a dolog, mert a könyvtáradból semmi nem tűnik el, tehát ha egy játékot le is vesznek Steamről, te a saját könyvtáradból mindig le fogod tudni tölteni. De mint mondtam, Xboxon ilyen menüpont nincs. Hogy miért, azt szerintem még maga az M$ sem tudja...
#7
Most néztem meg, nekem a már megvásárolt X-Men Origins Wolverine eltűnt X360-on a könyvtáramból. Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen kidobtam az ablakon 3k-t. Hát a jó k.urva anyátokat. Oké, hogy a továbbiakban már nem lehet megvenni, de aki már korábban kifizette, attól miért veszik el? Egyáltalán lehet tenni valamit ilyen helyzetben? Vagy lóf.asz a seggembe, kussoljak és nyeljem le, hogy tulajdonképpen átvertek?
#6
A már megvásárolt digitális példányokat ez érinti valamilyen formában?
#5
#4: Azért a Deadpool egy fél éves játék csupán...
#4
Az a lényeg hogy dvd-n még mindig megvásárolhatóak. Meg nemis mai játékokról van szó.
#3
Az Activision hírhedtségének megfelelően kezdi az újévet!