Sleeping Dogs jár az Xbox Live-előfizetőknek

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 2.
  • Hír
Link másolása
A United Front Games Hongkongban játszódó nyitott világú akciójátékát kapják meg ingyen az Xbox Live Gold-előfizetéssel rendelkező játékosok a Games With Gold promóció keretében. Már tölthetjük is!

Folytatódik a Microsoft Games With Gold akciója! Januárban ismét két címet tehetnek magukévá az Xbox Live Gold-előfizetők. Januárt 15-ig a Sleeping Dogst tölthetjük le teljesen ingyen. Az amúgy 19,99 dollárba kerülő alkotásban egy fiatal rendőrt alakítunk, aki leszámol a hongkongi maffiával, mindezt stílusos, nyitott világú környezetben teszi bunyóval és autókázással.

A hónap második felében a Lara Croft and the Guardian of Lightot ránthatjuk le. A felülnézetes kooperatív akciójátékban a bájos régésznő egy maja harcossal szövetkezik, együtt oldják meg a puzzle feladatokat és vállvetve számolnak le az ellenséggel.

71.
71.
trion96
#64: Ehez én csak annyit szólnék hozzá h sokat böngésztem boxon és jelenleg ps3-on böngészek, szerintem a ps3 böngészôje sokkal jobb.
Abban igazad van hogy a ps network nem túl megbízható, de koránt sem olyan rossz, sôt rengeteget multiztam már gond nélkül.
Ráadásúl én 2 haverral szoktam multizni velük meg tudok fülesen beszélni és ez a lényeg.
68.
68.
tsulok
#64: Köszönöm!
Igen ezekről a különbségekről tudtam, kivéve a Skydriveról (ami ahogy nézem kb 1 éve van 360-on). Azt nem is vitattam, hogy jobb csak az óriási különbséget meg az alapvető funkciók hiányát nem látom. Cross-game chat az ami nagyobb a hiányosság. Még1x elhiszem, hogy jobb és megértem, hogy valaki ezt preferálja csak túlzásnak érzem amikor a Liveot isteníted a PSN-t meg használhatatlan hulladéknak nevezed.

"Felőlem amúgy hihetsz benne, de azért nem áll túl stabil lábakon az elképzelés, mivel eddig annyival tudtad megtámogatni, hogy nem lenne fair a másik lehetőség és a stúdiók amúgy is odaadták már a játékot a Sony-nak."
A MS meg tudta oldani, hogy a Live előfizetők megkapják a játékokat. Még1x nem azt mondom, nincs igazad de szerintem simán elképzelhető. Nem tudom elképzelni, hogy amikor a Sony, MS tárgyal a játékokról akkor a MS-nak azt mondják, hogy sokkal többet kérnek tőle a játékért mert az ténylegesen megkapják a Live tulajok. PS+os csak bérlik, szóval nem kérnek annyit (cserébe nem is kaphatják meg). Ahogy leírtam ugyanúgy elveszítenek a potenciális vásárlót a tálalás a kiadó szempontjából lényegtelen.

"Feltételeztem, hogy annak ellenére, hogy a felhasználó csak bérli a játékot az a Sony valójában megveszi."
Ezt írtam korábban. Ha neked azt mondja valaki h 'megyek megveszem a GTA5-öt", akkor te arra gondolsz, amit korábban is leírtál?
64.
64.
Yami
#57: Az internet a munkámhoz szükséges szolgáltatás, így gyakorlatilag közvetlen módon állít elő hasznot, akár azt is mondhatnánk, hogy önfenntartó módon létezik a háztartásomban mivel a segítségével keresem meg a ráköltött pénzt. A TV-ből meg egy DVR segítségével veszem fel a műsort, így abból is marad számomra hasznos adat.

Azt meg bármiféle alap nélkül állítod, hogy az X360 Live korábban fog leállni mint a PS3 Network. Sőt a jelenlegi információk alapján sokkal valószínűbb, hogy a Sony hamarabb fogja ezt meglépni mint az MS. Ugyanis a PS3 hivatalos támogatása 2015-ig fog tartani, míg az X360-é 2016-ig. Továbbá az Ms minden 1st party játékának elérhető az online része, míg a Sony-nál már el is kezdődött ezek leállítása.

Azzal meg hogy a GwG játékok is lényegében csak béreltek már csak önmagad vígasztalod.
Először is egy 320Gb-os merevlemezre még durva becsléssel is ráfér 40 játék. Ez bő közelítéssel 2 évnyi GwG játékot takar.
Másodszor pedig semmi nem gátol abban, hogy 2, 3 vagy akár még több merevlemezt használjak az Xboxhoz, így a tárhely nem korlátozó tényező. De ezen felül is használhatok pendriveot vagy külső merevlemezt.
Egy kis hozzáértéssel ezekről könnyűszerrel kinyerhetők a fájlok, és biztonságba helyethetőek egy backup szerveren vagy a felhőben.
Én személyesen garantálom neked, hogy nekem meg lesz az összes általam letöltött GwG játék még 10 év múlva is.

#61: Sajnálom ha leereszkedőnek érezted a stílust, nem annak szántam. Én próbáltam egyszerűen elmagyarázni, hogy én miért gondolom úgy, hogy nem az általad elképzelt forgatókönyv fog megvalósulni.
Felőlem amúgy hihetsz benne, de azért nem áll túl stabil lábakon az elképzelés, mivel eddig annyival tudtad megtámogatni, hogy nem lenne fair a másik lehetőség és a stúdiók amúgy is odaadták már a játékot a Sony-nak. Legalábbis szerinted.
A szavaid kiforgatásáról meg annyit, hogy nekem eszem ágában se volt ilyet. Én értelmeztem a leírtakat legjobb tudásom szerint és reagáltam rá. De amúgy nem te vagy az első aki ezzel a te csak kiforgatod a szavaim maszlaggal jön. Emberek, ha nem akarjátok, hogy félre értelmezzék az írásotok, akkor tanuljatok meg rendesen fogalmazni és legyetek specifikusak. Nem olyan nehéz ez. Ha meg félreértették, akkor írjátok le hogyan gondoltátok, nem kell ez a kiforgatod a szavaim baromság.
Azt pedig már többször leírták neked miért jobb a Live a PSN-nél, csak ezek felett te gálánsan elsiklassz. Szóval most leírom mégegyszer, de ezúttal küldj egy ACK-t, hogy át is ment az információ:

A Live megbízható és stabil. Még sosem volt olyan, hogy nem sikerült volna rá becsatlakozni vagy menet közben szétkapcsolt. Ezzel ellentétben a PSN-nél rendszeresen előjönnek ilyen hibák, pedig senki nem mondhatja, hogy gagyi a Routerem vagy nem értek hozzá, mivel egy Mikrotik CRS használok és gyakorlatilag az a munkám, hogy routerekhez fejlesztek operációs rendszert.
Ennek ellenére gyakran kapok hibakódokat és a support csak annyit mond, hogy a router beállításaiban van a hiba.

A Live gyors. De tényleg. Egy teljes dashboard frissítés nem tart 5 percnél tovább és a játékok is pillanatok alatt frissülnek. Gördülékenyen tudok böngészni az áruházban, nem kell sosem sokat várni egy-egy tartalom betöltésére.
Ezzel szemben a PSN-en a leggyakrabban és legtöbbet látott dolog a "Please wait..." felirat és az update-ek is kínkeserves lasúsággal töltőtdnek. Gyakran megesik, hogy az áruházat böngészve nem tölti fel a teljes listát egy kategóriában, csak így kirakja az üres helyeket és akármennyit várok, nem pótolja azokat. Ezen általában 1-2 kilépés-visszalépés segíteni szokott.

Cross-game chat és party. Ez szerintem magáért beszél. Előbbi nincs is PSN-en utóbbi meg csak árnyéka a Live-os megoldásnak.

Böngésző. Lehet, hogy "csak" egy Internet Explorer, de még így is fényévekkel jár a Sony megoldása előtt. Én csak kipróbálás végett használtam őket, de ég és föld a különbség.

Felhő támogatás. És itt nem a cloud save-re gondolok, hanem a Skydrive támogatásra. Remek kis rendszer, könnyedén hozzáférek a tárhelyemen lévő fényképekhez, zenékhez és videókhoz. Nekem telefonon is be van állítva, így ha lövök egy fotót akkor azt utána rögtön megnézhetem a nagy képernyőn bármiféle kábel vagy másolgatás nélkül.

Árak és leárazások. A Live árai általában megegyeznek a kereskedelmi árakkal, míg a PSN igencsak fölé megy annak. A leárazásai meg verhetetlenek. Tudom, azok vannak PSN-en is de ott én még olyat nem láttam, hogy alig megjelent játékok 2-3 ezer forintba kerültek volna, a régebbiek meg 500-1000Ft-ba.

Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van még ötlet, nyugodtan lehet bővíteni ezt a listát.
61.
61.
tsulok
#55: "Ha olyan qrva jó a szolgáltatás mint azt állítjátok, akkor ahelyett, hogy élveznétek miért olyanokat győzködtök erről, akik nem is érdekeltek a dologban?"
Hol győzködtelek arról, hogy a PS+ bármivel is jobb mint a Live? Nekem elve nincs nincs is most PS+-om meg nem is lesz jó ideig.
Azt pár többször kérdeztem mi az ég és föld különbség amiről folyamatosan beszélsz, de még egyszer nem sikerült leírnod értelmesen. Elhiszem, hogy jobb a Live, csak egyszer jó lenne ha kiderülne mik is azok az alapvető funkciók amikkel többet nyújt.

"Amúgy tudod mit jelentene az, hogy ha a Sony megvenné a játékot a kiadótól?"
Ja azt jelenti amit te írsz, ha kiforgatod a szavaimat. Nyilván arra gondoltam, hogy ugyanaz a megoldás van a háttérben mint a GWG-nál, csak a Sony a játékok használatát PS+ előfizetéshez köti. Feltételezem így néz ki: minden letöltött játék után fizet a Sony/MS a kiadónak egy előre megbeszélt összeget, vagy akár letöltések számától függetlenül kifizetik egy összegben.
Ahogy mondtam lehet, hogy úgy van ahogy te gondolod csak nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik kiadó is azt mondaná, hogy olcsóbban adja a játékot akkor, ha csak aktív előfizetéssel lehet játszani. Előfizetőhöz kötött vagy sem vásárlót veszítenek. Nem hiszem, hogy jellemző az hogy valaki kap PS+ on játékot lejár az előfizetése és ekkor megveszi a kapott játékot. Vagy megunta már, ha meg nem jobban megéri előfizetni még 1 évre.

" Figyelj értem én, hogy neked az a vágyálmod, hogy majd jól hozzádvágják az összes PS+ játékot"
Pont, hogy nem érdekel 3 hónapig volt előfizetésem nem sokat veszítek vele, meg különben sem érdekelnek azok a játékok amiket kaptam.

Már megfigyeltem akármikor valaki ne értett veled egyet akkor az már csak egy PS megszállott lehetett. Gondoltam leírom ha nem értek egyet valamivel, de kezdem belátni, hogy neked fölösleges mert úgy is mindig az a vége, hogy kiforgatod a szavaimat és a szokásos leereszkedő stílusodban reagálsz...
59.
59.
simon 555
#58: Abból, hogy az MS az előző generációnál is előbb szüntette meg a támogatást. Nem tudom tudod e, de az MS már most szarik rá az X360-ra... Arra a gépre exkluzívot ne várjál már, még néhány évig kijönnek a multiplatform címek, aztán vége.
58.
58.
Dontrip
#57: Ez elég hülye példa volt a TV-vel, ott egyik hónapról a másikra sincs nyoma, a pénzednek. Egyébként egy játék Xboxra 6-7 Gb, ami annyira nem húzós. Szóval teljesen esélyes, hogy az összes GwG játék ráfér majd ha tényleg leáll. Csak azt nem értem miből gondolod, hogy a Live szűnik meg előbb, amikor az MS-nek ebből sokkal nagyobb pénze van mint a Sonynak. Ráadásul a Forza 2 (2007) multija még működik, De a GT5 (2010) már nem...
57.
57.
simon 555
#44: Ennyi erővel internetre meg TV-re se fizess elő, mert ha bezár a szolgáltatód akkor hajadra kenheted azt a sok pénzt amit havonta fizettél érte, mert semmi nyoma nem lesz.
De, hogy a konzolnál maradjunk, az MS is be fogja szépen zárni az X360-as Live szolgáltatást (valszeg előbb mint a Sony) és akkor te is hajadra kenheted az előfizetési díjat, mert bár a letöltött játékokat továbbra is tudod majd játszani (egyébként szerintem ha megszűnik a PS+, a már gépen lévő játékokról leveszik az időkorlátot), de ami nincs letöltve azt te sem fogod tudni letölteni. Ha letörlöd a gépről, azt sem fogod tudni letölteni többé, szóval lényegében te is csak bérled a játékot. Nem lesz örökre a tiéd. Egy játék akkor örökre a tiéd ha bármikor hozzá tudsz férni. Tehát ha 10 év múlva is, gondolsz egyet és játszol vele. Ez mind2 szolgáltatásnál lehetetlen, ugyanis 10 év múlva már mind2 szolgáltatás a múlté lesz. És mivel X360-ba nem tudsz tenni akármilyen HDD-t, csak hivatalos MS által kiadottat, ezért a tárkapacitásod is korlátozva van, szóval biztos nem lesz rajta a merevlemezeden az összes játék amit kaptál a GwG-ben.
56.
56.
simon 555
#34: Nem kell internet kapcsolat:)
Ami le van töltve, azzal tudsz offline is játszani.
55.
55.
Yami
#49: Szerintem leginkább úgy lehet nézni, hogy a Live egy stabil és megbízható rendszer, míg a PSN egy rágógumival összefoltozott tákolmány amiből alapvető funkciók hiányoznak.
Amúgy szerintem meg inkább az az érdekes, hogy én még nem láttam egy PS+ -os hírnél sem az Xboxosok nyálverését, ellenben minden Live hírnél megjelentek és csináljátok a fesztivált. Ha olyan qrva jó a szolgáltatás mint azt állítjátok, akkor ahelyett, hogy élveznétek miért olyanokat győzködtök erről, akik nem is érdekeltek a dologban?

#50: Figyelj értem én, hogy neked az a vágyálmod, hogy majd jól hozzádvágják az összes PS+ játékot, meg azt is tudom, hogy a PS tulajok szentimentális fantáziálásaikban a Sony-t a játékosok szentéletű messiásaként szeretik elképzelni, de azért kicsit realizáld magadban a helyzetet. Szerinted egy kiadó odaadná úgy a játékait a Sony-nak, hogy nesze itt van csinálj vele amit akarsz? Mert ha igen, akkor komoly hiányosságaid vannak a szoftverek kereskedelmi jogaival kapcsolatban. Amúgy tudod mit jelentene az, hogy ha a Sony megvenné a játékot a kiadótól? Azt, hogy a játék tokkal vonóval a Sony birtokába kerülne. A cím, az értékesítési jogok, a szabadlmak, a programkódok, egyszóval minden. Ez nem lehetetlen, de azért elképzelheted milyen bődületesen drága lenne ez. Messze nem erről szól a dolog. A Sony tök egyszerűen egy szerződés keretében megegyezik a kiadóval, hogy egy bizonyos összegért cserébe a játék bekerülhessen a PS+ szolgáltatásba. Ha a Sony csak úgy oda akarná adni ezeket a játékokat, akkor az már nem a PS+ szolgáltatáson belül történne, tehát a fenti szerződés nem vonatkozna rá, ergo a Sonynak újra szerződnie kellene a kiadóval és persze megint megegyezni egy valószínüleg igen magas összegben.
Lehet, hogy a Sony jó fej, de nem hiszem, hogy ezt bevállalnák csak azért mert ez "sokaknak nem tetszene". Amúgy meg a GT5 szerverek leállítása is sokaknak nem tetszett, mégis megtették. Ennyit arról, hogy a pénz vagy a játékosok érdeklik-e a Sony-t.

#51: Figyelj, én nem mondtam, hogy a hozzád hasonló divat-játékosoknak ez nem éri meg. Én csak azt mondom, hogy az olyanoknak mint én, akik évek után is szívesen játszanak a régi játékaikkal ez nem üzlet. Amúgy a számaid még mindig hibásak, ezen nem változtat, az hogy mégegyszer leírtad.
54.
54.
DON GONDOCS
Most ki kit akar meggyőzni a saját hülyeségéről? HA már az árakat nézzük akkor azt vegyük figyelembe hogy milyen áron kínálnak hány éves címeket. úgymár inkább szembetűnő a külömbség.
50.
50.
tsulok
#47: Ha nem lehetne a játékokkal játszani, hiába mondhatnák hogy jogilag teljesen rendben van, sokaknak nem tetszene a hozzáállás. Ez meg nyilván nem lenne jó a Sony-nak.
"...mivel a kiadókkal csak a bérbeadásban egyeztek meg és nem az értékesítésről."
Ha az tényleg így van, akkor nyilván nem teheti meg. Feltételeztem, hogy annak ellenére, hogy a felhasználó csak bérli a játékot az a Sony valójában megveszi. Nehezen tudom elképzeli, hogy a kiadó óriási árengedményt adna azért mert csak akkor lehet játszani a játékokkal, ha van aktív előfizetés.
49.
49.
tsulok
#48: Nem, csak érdekes, hogy azt mindig ki emelitek, hogy a PS+-t csak a játékokért fizetik elő, miközben a Live-ot meg kényszerből. Persze akkor már az jönne le, hogy a PS+ előfizetők azért veszik meg mert nekik tetszik, a Live-ot meg csak azért mert muszáj.
Ami a lényeg, hogy lehet itt azzal jönni, hogy a GWG csak kiegészítő szolgáltatás, mert ezen kívül még multizni, böngészni, netfilxet nézni (már ahol) is lehet ugyanannyi pénzért. Vagy lehet úgy is nézni, hogy a PS+ és a Live kb ugyanannyiba kerül és többnyire ugyanazok a szolgáltatások érhetők el, csak van ami az ingyenes PSNen keresztül.
48.
48.
Dontrip
#46: "A többségnek viszont azért van Live-ja mert gyakorlatilag minden online szolgáltatáshoz kötelező." Állított itt valaki mást? :)
47.
47.
Yami
#46: Miért ne tennék meg? Ha eljutnak odáig, hogy le akarják állítani a szervereket, miért adnák oda a játékokat? Hisz te sosem vetted meg azokat. Ha elolvasod a PS+ EULA-t abban benne van, hogy te a játékok időarányos használati jogáért fizetsz. Még ha nagyon jófejek akarnának lenni, akkor sem adhatnák oda az összes PS+ játékot csak azokat amik az övék, mivel a kiadókkal csak a bérbeadásban egyeztek meg és nem az értékesítésről.

Én személy szerint azért fizettem elő az Xbox Live-ra mert muszáj volt a multi miatt. Mivel PC érából váltottam konzolra én is húztam miatta a szám évekig. De aztán PSN felhasználó is lettem és nagyot furdult a véleményem. Mert nekem addig semilyen problémám nem volt a Live-val és a PSN-t is valami ilyennek képzeltem el. De a helyzet az, hogy a Sony online megoldása pont annyit ér mint amennyibe kerül.
46.
46.
tsulok
#44: Ezt a PS3-as plus lelövést nem igazán értem. Miért is lenne jó az a Sonynak ha ekkor használhatatlanok lennének a játékok? Szerintem az fog történni, hogy a játékok előfizetés nélkül is működni fognak. Esetleg vmi cloudos szolgáltatáson elérhetőek lesznek.

"Azt a baromságot meg igazából még te sem veszed be, hogy a PS+ -nak nem a játékok a lényege."
Persze ezen kár vitázni. Ha megkérdeznék 10 Live felhasználót miért fizetett elő mi lenne a válasz? Te meg mondjuk Dontrip biztos azt mondanátok, hogy a minőségért fizettek és el is hiszem. A többségnek viszont azért van Live-ja mert gyakorlatilag minden online szolgáltatáshoz kötelező.
44.
44.
Yami
#27: Azért számít, mert a PS+ a játékokból amik eddig terméknek számítottak, szolgáltatást csinál. Ergo szolgáltatóhoz köt, azaz egy harmadik féltől függ a működése.
Ez peddig azzal jár, hogy ha a Sony mondjuk azt mondja néhány év múlva, hogy ennyi volt gyerekek, bezárjuk a PS3-as plus szolgáltatást mert mostantól úgyis a PS4 a menő, akkor a hajadra kenheted az összes előfizetési díjat amit befizettél, mert semmi nem marad utána.
Persze ez hipotetikus eset, és még így is megértem ha valaki úgy dönt, hogy neki ez simán megéri és használja.
Én azt nem értem, hogy miért fáj nektek, hogy vannak olyanok akik jobbnak látják nem beleugrani egy árukapcsoláson alapuló bérleti rendszerbe.

Azt a baromságot meg igazából még te sem veszed be, hogy a PS+ -nak nem a játékok a lényege. Persze eleinte nem adtak hozzá játékokat, de az a helyzet, hogy akkoriban nem is kellet a kutyának sem. Kíváncsi lennék, hogy ha megkérdeznénk most 10 PS+ felhasználót, hogy ő miért fizet elő, akkor hány vágná rá azt, hogy a játékokért és hány mondaná azt, hogy neki csak a cloud save meg a "fantasztikus" fél-egy fontos leárazások tetszettek meg.

#35: Vita-ra messze nem kapsz meg havi 2 játékot. Van hogy csak egy újat raknak be, de olyan is, hogy olyat raknak be ami már volt, illetve rengetegszer adnak PSP játékot. PS4-re meg eleve csak egyet adnak.
43.
43.
kristof97
#41: Igen, mindenki tudja, hogy a 3 karakter bevezetése iszonyatosan lerágott csont volt már. Mintha a Sleeping Dogsban a küldetések nagy része nem a GTAból lennének. Egy ilyen "GTA klón" (bár azért ebben van eredetiség) játékokban ugyan az az alap dolog, hogy öld meg ezeket, autókázz, ugyan úgy városban vagy, stb. Egyébként a GTA 5ben qrva jó karakterek vannak és nem idegesítőek, mint a 4ben (mocskos Roman). De az is igaz, hogy nem is nagyon tudnak már mit megújulni ezek a küldetések (játéktól függetlenül), mondjuk teherautó helyett vonatrablás, vagy helikopter helyett repülőt kell kilőni. Ezzel nem a SD érdemeit akarom kicsinyíteni, mert jókat lehet róla hallani, de azért a GTA egyértelműen műfajteremtő alkotás volt és nem igazán tudott senki az adott GTAnal jobb tudott lenni (a Maffia 1ről tudok).
41.
41.
Dontrip
#36: Költői kérdés volt. Attól még, hogy klisés, lehet sokkal kidolgozottabb, sokkal jobb karakterekkel és fordulatokkal. A küldetésekről meg ne beszéljünk már, minden GTA-ban ugyanaz a küldetések nagy része, csak más háttérsztorival és textúrákkal...
40.
40.
tsulok
#34: "Most mondhatnád, hogy internet már mindenkinél van, de akkor miért volt akkora felháborodás az XO kapcsán?"
Az XO esetén minden játéknál kötelező internet hozzáférés kellett volna legalább 24 óránként. Itt csak a PS+os játékoknál kell, és ritkábban is (nem tudom hogy pontoson milyen gyakran, minimum több nap). Akinek nincs nete az nyilván nem fog a PS+ért fizetni, hanem megveszi a lemezes játékokat.
39.
39.
paczalhun
Nem akarok beleszólni az egyébként nagyon értelmes vitákba(:D), de akinek magyar XBOXLIVE-ja van, az ezt le tudja húzni?
Mert nekem egyáltalán nem engedi...
Csak érdekelne, hogy le is szedte valaki vagy csak úgy van:D

Egyébként a játék nagyonis jó szerintem, bár véleményem szerint azért a GTA sorozatot nem űbereli:D
36.
36.
kristof97
#12: Miért, mire gondoltál? Mert ha ez szarkazmus volt akkor válaszoltam neked, ha pedig komoly kérdés, akkor pedig ha akkor volt előfizetése és most is van neki (akár nem is folyamatosan) akkor még mindig megvan neki. A Sleeping Dogs sztorijáról pedig pont azt lehet hallani, hogy iszonyatosan klisés, tehát nem lehet jobb, mint a GTAkban. A küldetések pedig tuti nem változatosabbak, mint a GTAban (az 5 az amit kimaxoltam kb.) és a harcrendszernél max. a verekedésben jobb, mint a GTA5 (abban tuti). A GTA4nél viszont lehet, hogy jobb, mert az nem igazán jött be (bár ott is elég sok mindent lehet csinálni).
34.
34.
Dontrip
#27: Eléggé félreértelmeztél, egy szóval nem mondtam, hogy a GwG jobb. Csak annyit, hogy más a koncepció. Vagyis a Microsoft nyílvánvalóan a Sonytól vette az ötletet, de ők csak még egy okot akartak a Gold vásárlásra. Egyébként azért is jobb, hogy örökbe kapom, mert netkapcsolat nélkül is tudok vele játszani. Most mondhatnád, hogy internet már mindenkinél van, de akkor miért volt akkora felháborodás az XO kapcsán?

Egyébként a "Ps Pluson kb 1 éve volt fent xD" szintű kommentek olyanok, mintha odaírnám, egy PS hírhez, hogy "Xboxon már 7 éve volt normális chat xD".

#28: 320+4 :D
32.
32.
p3ti
#13: Karakterek, harcrendszer
31.
31.
Panda HUN
#27: "Amíg előfizető vagyok, akármikor letölthetem, és mivel PS4-en kell a multihoz..."

Azért ez olyan érdekes, hogy ezt most olyan természetesnek veszi a ps-közösség, amíg csak a boxon kellett fizetni a multiért (ugye ez volt mindig a duma, pedig én a MINŐSÉGI multiért mosolyogva fizettem az évi 40fontot...), addig az az ördögtől való, gusztustalan pénzhajhász húzás volt...
Persze, ahogy több fórumon olvasom a psn még így is messze van a minőségi megbízható szolgáltatástól, de biztos vagyok benne, hogy a Sony keményen dolgozok rajta és csak pironkodva teszi el ezt a pénzt.
30.
30.
Ghost26Dave
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...