Ezért késik a Half-Life 3

Megannyi pletyka után Gabe Newell, a Valve atyaúristene végre szót ejtett a Half-Life 3-ról a Washington Postnak adott interjújában. A folytatás azért késik, mert időközben a játékosok ráharaptak az online játékokra.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#84
hát, Gabi bácsi, ez tök szép meg jó volt hogy megtudtuk , MIÉRT NINCS HL3

a következő kérdés viszont: AKKOR MIKOR LESZ????

és ne szégyellősködj, vágd ki a rezet, HOGY SOHA A BÜDÖS ÉLETBE, AMÍG RAJTAD MÚLIK!!
#83
#81: vagy annyira elfoglaltak a Half-Life 3 és az új source motor miatt, hogy nincs idejük nyilatkozni róla.
#82
Ez eddig is nyílt titok volt. Minden studió profitorientált, olyan terméket nyújtanak amire igény van és nem kockáztatnak egy jó játékkal sem amit még a neve ugyan eladna, de nem lenne akkora víszhangja mint egy multi játéknak. Meg ugye emlékezünk vissza a HL körüli botrányokra amikor ellopták a forráskódot a többit meg ismeritek..
#81
#80: Egyszerűen annyira lusták, hogy egy "elfogadható" kifogást is ennyi ideig tartott nekik kitalálni.
#80
Na végre egy értelmes magyarázat, Gaben ezt elöbb is kinyöghette volna de és ez egy Kurva nagy de én még míndig ugyanojan nagy türelemmel várom a HL3-at őszíntén nem érdekel mennyi ideig fog tartani hogy meglegyen a valve-nak.
#78
K2 The HighestModerátor
Valljuk be... Azért Késik a HL3 mert egyszerűen nem tudnak egy olyat összedobni, mint a két előd. Emellett még lustaságból és talán tényleg a Steam miatt.
#77
Ahhoz képest egy Portal 2-őt meg tudtak csinálni, ami ugyebár single cím. Teljesen maguk ellen beszélnek. Igaz, hogy tudnak valamit és minden Valve játék aranyat ér (nálam a best a Team Fortress 2), de ne kábítsanak minket az ég szerelmére. Meg amúgy is a HL3 döntögetné az eladási rekordokat ekkora kiéheztetés után, legalábbis szerintem.
#76
Nekem nem úgy hangzik ez a cikk, mintha "késne" a Half Life 3. Inkább mintha el lenne kaszálva az egész projekt.
#75
#74: Mondtam én, hogy jobb lenne? Vagy szerinted csak az az egy út létezik? Kidobni egy címet és évente kifosni egy új részt? Én nem erre gondoltam...
#74
#71: jobb lenne ha az activision példáját követné? nem hinném
#72
#71: Az első rész kiegészítőit kihagytam, azért bocs. :)
#71
#69: Nem azzal van a gond, hogy profithajhászok. Kapitalista világban ezen nincs mit csodálkozni. A gond ott kezdődik, hogy a VALVE a HL hátán kapaszkodott fel anno és ezt úgy látszik kezdik elfelejteni.
Összedobtak egy olyan húzó címet amivel bejutottak a nagyok közé csináltak 2. részt meg 2 epizódot aztán kész.
Ha nem akarják folytatni, akkor ne folytassák, de nekem senki ne hivatkozzon arra, ne nézzen az a dagadt majom hülyének, hogy nem éri meg annyira mint a multi. A kitermelt haszon így is több milliós lenne levonásokkal, bérekkel, fejlesztésekkel, reklámmal stb.
Ez az ami b.ssza az orom és nem az hogy meg akarják szedni magukat.
#70
A HL akkora szent tehén a játékiparban, hogy nem lehet simán egy kurva jó játékot kiadni... Az évtized játékát kell elkészíteni. Ha nem biztosak abban, hogy sikerül ezt megvalósítani, akkor jól teszik hogy nem csinálnak semmit.
#69
Gondolkozzatok már kommentelők... mondjatok egy céget akit nem a pénz és a játékosok száma hajt!!!! Most ebben mi olyan nagy dolog... Nyugodtan gazdagodjanak meg ha kiadnak pár jó játékot.
#68
Nyilván a portal2 és halflifeok eladásaiból nem jön be sok pénz... szemét pénzéhes kövér zsírfej Gabe, csak szarik a rajongók fejére.
#67
#58: És mind a 15 ezer játékos holt profi volt L4Dben, de most hogy leszedte más is, most teljesen elbaszódott a profi játék - sírok.
#66
#57: Nem, ez csak most jelenti a demokráciát, de ha az eredetit néznénk (Athén) akkor az lenne, hogy kézfelnyújtással megszavaznák, hogy a Portal, a Half-life vagy a Left 4 Dead következő részén szeretnének-e dolgozni az emberek, és a legtöbb szavazatot kapó játékot fejlesztenék. Ez lenne a népuralom, a demokrácia. Bár nem lenne egy működő dolog, mert akkor a cég is hamar tönkremenne.
#65
#64: Nekem egyszer nem volt ilyen problémám. Konkrétan több száz szerver közül válogathattam.