Mozgásban a War Thunder: Ground Forces

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 7.
  • Videó
Link másolása
Közel húsz percen át mozog a jelenleg zárt bétafázisban leledző War Thunder: Ground Forces, melyben a gépesített szárazföldi haderők kapják a főszerepet. Bizony, a War Thunder nem csak a légi harcról szól.

Az MMOBomb munkatársai rátették a kezüket a War Thunder: Ground Forces bétaverziójára, s a tapasztalataikról egy videóban emlékeztek meg. A játékban tehát a páncélosok is helyet kapnak, így a War Thunder nem csupán a World of Warplanes konkurense lesz, hanem a World of Tanksé is.

A zárt bétateszt második fázisa karácsony óta fut, hamarosan a nyílt bétának örülhetnek a szárazföldi haderő besorozottjai. Köszönjük, ArrowCross!

10.
10.
Barni123
Valaki esetleg nem tudja honnan tudnám letölteni a zárt bétát?
Ha tudjátok link létszi vagy küldjetek meghívót ha olyan rendszer van benne.

Előre is köszi
9.
9.
Ecetes sajt
Üdv!
Azt lehet tudni nagyjából, hogy mikor indul a nyílt béta? (Azon kívül, hogy hamarosan)
8.
8.
Ooorky
Én ~10%-nyi lassulást tapasztaltam tankoknál, ugyanakkor a Dx11 bevezetése 30% gyorsulással járt számomra (Ati videokártyáknak nagyon jót tett az 1.37).

Itt van egy teljes meccs vágatlanul, 4:45 környékén van egy Flakpanzer, utána tankozás :P
http://www.youtube.com/watch?v=dpKlIKW2IAI
7.
7.
grawee
#6: Míg levegőben csak más gépeket- max felhőket és távoli objektumokat - kell feldolgoznia a pc-nek, addig a földön részletesebb a környezet. Egy minimumon játszó ember tapasztalhatja is, ha közelebb repül a földhöz War Thunderbe (főleg fával borított pályán) az húzza az fps-t. És akkor még a mostani W.T-be nem is részletesek a földközeli helyszínek.
Ettől függetlenül remélem sikerül olyan jól optimalizálni a játékot mint eddig és le lehet húzni úgy a graffot, hogy egy mezei pc-vel is elmenjen.
6.
6.
BalEee
#3: De esetleg tudja valaki, bárki aki belenézett a videóba :D Igen van.

#2:
Ha a war thunder megy minimumon, ez is menni fog, hiszen teljesen ugyanaz, csak "közelebb vagy a földhöz".
5.
5.
randall13
#3: Nézd meg a videót dikk........
4.
4.
randall13
#2: Mert a WoT valami gagyi mmorpg motorját használja, a WarThunder meg direkt erre a célra lett fejlesztve. Ha a WoT elfut, valszeg ez is el fog.
3.
3.
biohazard rex
Nem tudja esetleg valaki, hogy ilyenkor csak harckocsik vannak a pályán vagy a levegőben megy-e légi csata is? Mert az nagyon tudna dobni a hangulaton ha lennének kifejezetten légelhárító tankok :DDD
2.
2.
markoci555
wot még csak csak elakadozik a régi gépen, így tudunk 2-en játszani, bár már egyre ritkábban,, inkább War Thunderezünk mostanság, az szépen elmegy, meglepően jól megy minimumon, ez viszont úgy érzem nem fog elmenni rajta, de tuti megpróbáljuk
1.
1.
JBoy
Kíváncsian várom! :) WOT-ot nagyon szeretem, de olykor iszonyatosan felkúrja az agyamat... de attól még játszok vele. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...