Úton a Far Cry: The Wild Expedition

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Mielőtt valaki félreértené, ez még nem a Far Cry folytatása, a Ubisoft így nevezte el azt a gyűjteményes kiadást, amelyik az összes eddig megjelent epizódot tartalmazni fogja. Februárban érkezik.

Bár a Ubisoft szerint folytatódni fog a Far Cry, a Far Cry: The Wild Expedition még nem az új részt takarja, hanem egy olyan gyűjteményről van, amelyik az összes eddig megjelent - fontosabb - felvonását tartalmazza a sorozatnak.

Ennek megfelelően a Far Cry, a Far Cry 2, a Far Cry 3 és a Far Cry 3: Blood Dragon is bekerült a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő kiadásba - a kiadó szerint február 14-én kerül boltokba a csomag, és nyomott áron lesz kapható.

18.
18.
Falcon
nekem az afrikai szavanna jobban tetszett mint helyszín a második részben mint a harmadikban a trópusi környezet és ott még volt a multiban kocsi amivel jókat lehetett szórakozni
17.
17.
elvan a gyerek ha jatszik
Jut is eszembe, a 3-hoz adtak valami Hunt vagy valami hasonló című kiegészítést ami tartalmazott 1-2 új fegyvert, kb 3 új vadászható állatot, és 5-6 új küldetést. Az is rajta lesz? Vagy az megint csak DLC-s vérszívás amit megint csak nem leszek hajlandó beszerezni?
16.
16.
p3ti
BTW. van isten hogy a Blood Dragon végre rákerült lemezre konzolon is.
15.
15.
p3ti
#1: Én pont úgy készültem rá a FC3ra, hogy előtte megnéztem youtubeon az összes Vaasos videót, majd utána neki is estem a játéknak. Szerintem nem idióta, hanem egy iszonyat eltalált karakter, amiből egyszerűen túl keveset láttunk a játék során. Szerintem Vaas volt annyira jól kitalált karakter mint Joker a Batmanből.
14.
14.
vanpear
#6 Az első részt is kiadták konzolra.
13.
13.
mestermagyar
Az első részt nem toltam végig, csak úgy félig vagy 3/4-ig, de nagy élmény volt. Első torrentes játékom. :D
Az első részen felbuzdulva a 2.-at már megvettem, ez a legnagyobb kedvenc. A 3 hangulata ehhez képest már bocsánat, de lósz*r. Szinte csak kivettek a 2. részből a 3-ra. Aki meg a farcry 2 engine-t vágja, az emlékszik mit tudott a mostanihoz képest. Csakis ezt a 2. részét vettem meg azóta.

Ezt a pakkot be kell szereznem, mert az egyik kedvenc lődözős játékom legyen már meg. Ugyanez van a többi kedvenc játékommal: megvolt, de elveszett, vagy soha nem is vettem meg. Lehet az farcry 3-at is megszeretem így. :D
12.
12.
elvan a gyerek ha jatszik
#10: Ebben igazat adok. Bár én úgy értettem, hogy optimális esetben ha minden stimmel, akkor stabilan megállja a helyét a multi a többi nagy fps név között.
11.
11.
Falcon
pont nemrég vettem meg újonnan a far cry 3at de kár volt:( ez jobb lett volna
10.
10.
PrimYaz00
#3: stabil? rossz vicc, már bocsi a játék nagyon jó és imádom, de a multi minden csak nem stabil :D a lobby össze vissza működik, kidobál, eltűnnek az emberek, én is néha, pont mikor a meccs kezdődik, viszont, ha bent vagy átlagban jó, meg nagyon élvezetes, viszont néha az idióta laggerek miatt host problem is előfordul :/ a játék maga szuper, ajánlom mindenkinek, még így a multis hibák miatt is, mert ha megy akkor nehéz elszakadni :D + a coop se rossz
9.
9.
Josi21
#1: Első részben mutánsok(Trigens) megjelenésével kerekedik ki a történet, mivel emberkísérleteket folytatnak a szigeten, ennek végterméke a mutálódott ember...
8.
8.
DigitalEye
#1: Ugye? Amikor megjelentek a szörnyek az első részben, nekem olyan szinten elment a kedvem az egésztől, hogy abba is hagytam és azóta sem játszottam végig a játékot. Szerintem már nem is fogom...
A többi rész meg valahogy nem érdekelt soha annyira, hogy kipróbáljam őket, bár a harmadikkal lehet, hogy kéne tenni egy próbát...
6.
6.
Stranger
#5: Hát amúgy ezért nem is értem. A Far Cry 1 nem jelent meg csak PC-re, így nehezen lesz elérhető konzolokra ez a pack. Viszont amiket mondtál azok meg csak xbox-on jelentek meg, de arról nincs hír h lenne olyan verziós csomag.
5.
5.
elvan a gyerek ha jatszik
De az elsőnek voltak ilyen kiegészítései hogy Far Cry: Instincts, meg Far Cry: Instincts Predator. Azokkal mi lesz?

Csak azért kérdezem, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér. Szerintem.

A kettőt amúgy nem játszottam végig, mert nem kötött úgy le a sztori, a Blood Dragonra viszont kíváncsi vagyok mert azzal még nem volt alkalmam játszani, de azt mondták hogy egy retro klisé halmaz, és pont ettől lett jó.
4.
4.
jonyjok33r1991
3.
3.
elvan a gyerek ha jatszik
#2: Ugye? Vaas kb elvitte az egész játékot a hátán. Sokkal stílusosabb és hangulatosabb fő gonosz volt, mint a főnöke Hoyt, vagy akár Citráék a végén.

Ettől függetlenül, imádtam a játékot. Mert benne volt az a szintű szabadság, őrület ami kell. Olyan célok és figurák, olyan környezetben, hogy nem tudtam nem kedvelni. A multiplayer is stabil, pl jobban is szórakoztat mint ha leülnék CoD-ozni.
2.
2.
Ra1D3n
#1: No Comment. Nehéz elhinni, hogy nem tetszett... Pedig Vaas egy kifejezetten jó karakter...
1.
1.
Az első és a harmadik megvan a másodikat nem tudtam megkedvelni... Ráadásul az első a szörnyek megjelenése után átment idiótába, a harmadikkal meg olyan fura érzésem volt: rádió-tornyokat és bázisokat tök szívesen 'szabadítottam fel'. A fejvadász és állat-vadászós + gyógyszeres küldetéseket is mind megcsináltam, de a fő vonal engem valahogy nagyon irritált és hidegen hagyott. Vaas egy picsogó idióta, inkább csak idegesített, mint egy hisztis elkényeztetett ovis hülye gyerek aki folyamatosan vartyog valamiért... Amikor az első szigetet teljesen bejártam és mindent megcsináltam, akkor kezdtem neki a storynak és ez is lett a játék vége. Egyszerűen mire átjutottam a második szigetre, már nem érdekel az egész... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...