PC-re is jön a Batman: Arkham Origins Blackgate?

Ismét szivárgásnak indult a Steam adatbázisa, számos be nem jelentett folytatást és korábbi konzolos címek PC-s átiratát szellőztetve meg. Lehet, hogy Windowsra is megjelenik a Batman: Arkham Origins Blackgate?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Huhú,Killing Floor 2 az jöhet!!
#5
#2: Mert Arkham Gotham város egy része. Mint New Yorkban Menhetten kerülete. Van a börtön sziget ami később ki lett terjesztve a város egy részére. (arkham city) Vannak nálam nagyobb batman fanok is az oldalon ha tévedtem majd kijavítanak :D
#4
figyelmeztetek mindenkit, h senki ne jarjon ugy mint en, ez a jatek kb egy mobilos jatek szintjen van es bar az arat nem tudom de en megvettem 32fontert(tobb mint 15000ft) es 4-5 ora alatt vegeztem vele, ugy, h a gyujtogetheto szarok 80%a megvolt, es egy vegigjatszas utan elkepzelhetetlenek tartom, h barmikor ravetemedjek a vegig vitelre ujra. Felreertes ne essek, nem lett rossz csak ad1 rovid ad2 az a maniaja a jateknak, h allandoan a jatekter egyik vegebol atkuld a masikba, es azzal telik az ido, h ugyanazon teruleteket jarjuk be ujbol es ujbol. Ha olcso lesz(amolyan arcade jatek aron kb 10 font ami 3000 4000 ft) akkor be lehet szerezni, de ha ezek elkezdik tteljes aru jatekkent arulni, akkor ova intek mindenkit a beszerzesen.
#3
Mert mindegyik részben megfordulunk a játékban található Arkham elmegyógyintézetben ahol batman főbb ellenfelei is garázdálkodnak.
#2
Törölt felhasználó
Miért hívnak minden Batman játékot Arkhamnak valaminek?
#1
Jókis beat em up platform játék, jöhet bármikor.