Assassin's Creed: Liberation HD - ilyen lett

Jövő héten válik letölthetővé az eredetileg PS Vitára megjelent Assassin's Creed III: Liberation nagygépes változata. Az új kiadás grafikáján finomított egy keveset a Ubisoft, ezt illusztrálja most néhány új screenshot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
hát eddig ennek a játéknak a legalja az irányítás. Nem tudom pc-re ki találta ki az aligátoros küzdelmet de hogy nem próbálta ki milyen pc-re az tuti, mert annyira el lett cseszve a billentyű kombó... Látszik hogy nem gondolták végig azt a részt, sőt biztos végig sem játszották kontrolleren kívül mással.
#15
Ez igaz? Tényleg késik?
http://cdgalaxis.hu/PC/21154/assassins-creed-liberation-hd.html

24-e, menjek oda.....
#14
#13: Nem.
#13
Kell neki az alapjáték is?
#12
Idáig a 360-as verzió megj. időpontja kérdéses volt, ak most együtt jelenik meg mindenre? :D AC-s pályafutásom végére perfekto lesz :D
#11
Nekem nagyon tetszettek az Aveline küldetések, és az ACII máig "remekmű" a sorozat életében, grafikailag mégsem ACIV szint. Ergo: alig várom, hogy megjelenjen, azonnal töltöm. 4.000 Ft szvsz nem sok egy játékért, amit becsülettel megvesz az ember.
#10
LCD OLED az se mindegy....kis csusztatással az is rátesz egy lapáttaln
#9
#8: Azért az durva hogy a Ps Vitás verziós képek mind egy bizonyos visszaemlékezésből van, ahol direkt el voltak homályosítva a képek.... Ha igazi játék megy, és nem átvezető, azért sokkal szebb grafikája van a Ps vitás változatnak, mint a kis képeken látszik...
#8
#1: Miért, miről szól 2014? El kell nyomni egy játékot csak azért mert "gyenge" grafikája van?

Mindenesetre szebb, mint a kézi konzolos. Egyébként kíváncsi vagyok a játékra, AC4-ben Aveline 3(!) küldetése tetszett, egész jó volt.
#7
20 dolcsi, 4.000ft is sok érte... Mikor az AC3 2000ft...
#6
Olyan, mintha az ACIII előtti motort használták volna. Nem is teljes árú játék, bár nem próbáltam ki biztos megéri majd azt a hatezer forintot.
#5
nekem Aveline-ből a negyedik rész bónusz missziója is elég volt. rendkívüli karakter...
#4
Szebben néz ki, sokkal.
Jézus.
#2
Azért ha azt nézzük hogy menyit finomítottak rajta, megéri az árát.
#1
Jó kis összehasonlítás, de azért látszik h csak egy felújított verzió, ez 2014-ben elég kevés...