Frissítve: Látnivalókon a Need for Speed-film

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Kereken két hónap múlva mutatják be a Need for Speed-mozifilmet Aaron Paul főszereplésével. Most két előzetes látott napvilágot az alkotásról, melyek a kulisszák mögé kalauzolnak el. Érzitek a benzingőzt?

Már nem kell sokat várnunk a Need for Speed-filmre, melyben tényleg összetörik a millió dolláros sportkocsikat, tényleg nem viccelnek a költségvetéssel. Az akciófilm szépen megfér majd a Halálos iramok mellett, a színészek valódi versenyzői kurzuson vettek részt, persze a dolgok oroszlánrészét azért a kaszkadőrökre bízzák.

Két trailer érkezett a március 13-án debütáló alkotásról.



Update
! A múlt héten fellőtték a film magyar szinkronnal ellátott előzetesét is. Köszönjük, KisFlex!

35.
35.
#25: +1, nevetséges ez a fej, meg ez az egész sterilség amit ez az előzetes sugároz. Nagyon gagyinak tűnik.
34.
34.
Dahaka18
#21: 1. Majd megválogatom ha akarom.
2. Úgy csináltok, mint ha ti nem ezen nőttetek volna fel.. Igen játszottam az összessel, erre ti levágjátok , hogy fan vagyok. Én is aláírom, hogy a Carbon óta szar az egész. Legtöbbször feltelepítettem és letöröltem. Kurvára nem vagyok Fan.
De attól még meg fogom nézni, sőt. Itt mindenki meg fogja nézni. Lehet szar lesz.. De előre akkor sem fikázom le.. Ti annyira okosok vagytok itt mind, hogy az már fáj..:/
32.
32.
RangerFox
#31: Esetleg próbálkozhatsz a PSP-s GT-vel, nemrég le volt értékelve 800Forintra vitán..
31.
31.
cannondale
Soha nem voltak NFS jatekaim, de mivel a PS vitára nincs Gran Turismo,ezert most eloszor megvettem ra a Most Wanted-et. Aranylag turhető (allitolag ez a csúcs) de bizti sokkal hamarabb megunom,mint GT....
Ezt az NFS filmet még annyira se akarom megnezni....
25.
25.
Dízel
A legjobban talán a Cobra 11-hez tudnam hasonlítani ez a filmet. csak ott volt mindig valami story.
az h. beleraknak egy filmbe bugattit lambot és társaikat még nem lesz jó film...
a történetről kb semmit nem tudni, talan azért mert nem is lesz neki.
a főszereplőt meg leszarom h. játszott a breaking bad-be, akkor sem lesz jó színész. nem az a mérvadó h. dijjat nyert...
egyszer letöltős, megnézős film.
24.
24.
UrbyG
Még a trailerben is látszik, hogy az autók nem valódiak, a cikkben amit kilinkeltetek meg le van írva és képen is látszik, hogy replikák... Nem tudom miért kell erőltetni ezt a "tényleg összetörik a millió dolláros autókat" szöveget, ha nem igaz... Egyébként meg azon autók amik a filmben lesznek, annyira drágák és annyira ritkák, hogy nem, hogy a költségvetésükbe nem férne bele, konkrétan venni se tudnának miután mindegyiknek már van gazdája és ha valamelyik eladásra is kerülne még az eredeti áránál többet is kérnének érte...
23.
23.
Majd megvárom a HD verziót, mert a kamerást rühellem.
22.
22.
bcrics
Ezek a trailerek nagyon adják a Játék hangulatát, hullamod bejövős.
21.
21.
rocket182
#15: Válogasd meg a szavaidat lehet édesanyáddal és édesapáddal úgy beszélsz ahogy akarsz... Önmagad járatod le. Nem szép dolog ilyen módon sértegetni másokat.

Írta itt valaki, hogy akármilyen elvárásai is vannak a filmtől ? Nem akarom kiforgatni a szavaidat nem azért írtam de szerintem nem, nem írta senki.
Meg jegyeztem ahogyan mások is hogy SZERINTEM a film értékelhetetlen lesz.

Továbbra is hidegen hagy Aaron Paul munkássága. Micsoda automatikus védelmi rendszer ez a Breaking bad meg nem értesz hozzá szöveg ? Érdekes pszichológia rejtély. Minden esetre hagylak a világodban tovább lepkéket kergetni.

A trailer meg. Az amerikai propaganda undorítóan nyilvános dózisa a köznépnek.

20.
20.
NorthFace
Dominic Cooper-t bírtam Az Ördög Dublőrében
19.
19.
emerik
#12: A Breaking Bad úgy jön ide, hogy Aaron Paul elég nagyot alakított abban a sorozatban, ergo azért csak nem olyan rossz színész. És egyébként szerintem ennek a filmnek Di Caprio is lehetne a főszereplője, még ő se tudna értékelhető alakítást nyújtani egy ekkora maszlagból.
17.
17.
Gunner23
Valószínűleg, nem lesz kiemelkedő alkotás, de ezt senki sem várja el. Ahogy a trailer-ben is elhangzott, 2 óra tömény izgalom és látvány. Ennyit várok tőle. Aki szerint meg Aaron Paul gagyi vagy nem elég jó színész annak megsúgom, hogy egyrészt rohadtul nem ért hozzá, másrészt ő az egyetlen esélye a filmnek hogy egy kicsit is maradandó élményt nyújtson PONT.
16.
16.
Takacs014
Szerintem gyenge lesz mint az utóbbi évek NFS játékai..
15.
15.
Dahaka18
Bírom a sok faszt , aki már az előzetesből megjósolja hogy szar lesz, csak mert fikázni " menő " ..
Én sem várok tőle valami 10/9 -es filmet, de mivel játszottam majdnem az összes résszel, biztosan meg fogom majd nézni, és csak utána fogom értékelni...
14.
14.
rocket182
Úr isten, ez a film mennyi sebből vérzik. Inkább valami értelmes élvezhető játékba fektetnének, és nem a bóvlit kiadni félévente. De a marketing az megy elvégre a bóvlit is el kell adni. Szánalmas. Az én saját véleményem szerint. Minősíthetetlen játék, film, marketing és mégis beszopják és ez a legszomorúbb. Na nem ragozom inkább. Majd mindenki eldönti magában, bár biztosan elfogult vagyok. Ez is befolyásol.
11.
11.
emerik
Persze, a filmtől én sem várok sokat, ezzel a rendkívül elcsépelt sztorival és azokkal a trükkökkel, amiket valósziínűleg láttunk már valamelyik FF-ben. Aaron Paul meg remélem megkapja a lehetőséget később, hogy komolyabb filmekben is játsszon.
7.
7.
RangerFox
Szerintem egyszer simán végig lehet majd nézni, egy mozijegy árába meg szerintem senki nem fog belehalni, ezenfelül ha már gamer-nek mondjuk magunkat, egy játékról szóló film megnézése a minimum...
6.
6.
DollSyndrome
Amikor egy film rosszabb mint az én humorom.
5.
5.
azureknight0715
Ha az autokról fog szólni akkor jó lesz, de ha inkább a mostani halálos iramba-ra fog hajazni akkor kuka.
2.
2.
Angelwing
Jó lesz,megnézzük,aki fanyalog az meg nézze a k.baszott barátok közt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...