Ridley Scott Halo-filmet csinál?

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 13.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint lesz Halo-film, ráadásul most éppen arról csicseregnek a madarak, hogy nem más, mint Ridley Scott, az Alien és a Bladerunner direktora rendezheti a várva-várt adaptációt.

Nyilván: most, hogy megjelent a játékos filmekről szóló cikkünk, egy raklapnyi friss pletyka és infó esik be a különböző projektekről, olyanok, amikért néhány hete összetettük volna a két kezünket.

Sebaj, jó lesz nekünk így is: a Production Weekly új információkat szellőztetett meg a hányatott sorsú Halo-filmről, a legfrissebb pletykák szerint a Bladerunner és az Alien rendezője, Ridley Scott dirigálhatja majd az adaptáció munkálatait, a történetet pedig Paul Scheuring írja, aki egyebek mellett a Prison Breaken is dolgozott.

Hogy mi igaz a hírekből, azt persze nem tudjuk, de nem lenne rossz egy mozifilm a Steven Spielberg-féle sorozat mellé...

25.
25.
dBLOOD
Azért nem kell Scottot orálisan kielégíteni. A Szárnyas Fejvadász stílusteremtő volt (cyberpunk), de remélhetőleg a Halo-film (amennyiben tényleg ő rendezi) nem a parasztvakítóan ostoba Prométeuszra, hanem inkább a Forward Unto Dawn-ra fog hasonlítani.
24.
24.
kopic
Sajnos nem igaz:

http://www.gamers.hu/microsoft-szerint-nem-keszit-halo-mozifilmet-ridley-scott/

23.
23.
Csoki80
#16: Lehet, hogy ez az elfogadható annak a társadalomnak akik a felderítőket küldte. Ha a jövőben lennénk nagyon android ellenes lennék és én is inkább emberre bíznám a feladatokat, mint ahogy most sem bízok abban ami gép....
Lehet a sisakban volt valami érzékelő amire nem tért ki a film.
Amúgy nem védeni akarom, lehetett volna jobb is a film . . .
22.
22.
KopyAti
#8
Tony Scott már meghalt sajnos! :(
19.
19.
Juha
#18 de az a pár perc sok embernek "eladta" a filmet! Többek közt én is ezért vettem meg dvd-n, igaz 1290 Ft-ért :-)
18.
18.
Gamerdavid
Na a Halo film már érdekesebb. Legyen benne sok fps jelenet mint amilyen a Doom filmben volt (mondjuk ott csak egyszer volt kb 5 perces)
15.
15.
kopic
Es ezt is szivesen. -.-
14.
14.
kopic
9.
9.
LtK
Ha az elejétől kezdik, csak elő kell venni a Fall of Reach-et. Abból 1-2 részt kivenni, és tessék, ott a tökéletes film anyag.
6.
6.
balint23h
Na ja Alien meg Blade Runner. Ha az akkori Ridley Scott rendezné nagyon várnám de a mai Ridley Scott csupán árnyéka önmagának. Előre félek egy Prometheus féle förmedvénytől.
5.
5.
rayden02
Én úgy tudom, hogy csak mint producerként és nem rendezőként lesz jelen!
2.
2.
Ooorky
jó lenne szalvéta : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...