Ridley Scott Halo-filmet csinál?

A pletykák szerint lesz Halo-film, ráadásul most éppen arról csicseregnek a madarak, hogy nem más, mint Ridley Scott, az Alien és a Bladerunner direktora rendezheti a várva-várt adaptációt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#25
Azért nem kell Scottot orálisan kielégíteni. A Szárnyas Fejvadász stílusteremtő volt (cyberpunk), de remélhetőleg a Halo-film (amennyiben tényleg ő rendezi) nem a parasztvakítóan ostoba Prométeuszra, hanem inkább a Forward Unto Dawn-ra fog hasonlítani.
#23
#16: Lehet, hogy ez az elfogadható annak a társadalomnak akik a felderítőket küldte. Ha a jövőben lennénk nagyon android ellenes lennék és én is inkább emberre bíznám a feladatokat, mint ahogy most sem bízok abban ami gép....
Lehet a sisakban volt valami érzékelő amire nem tért ki a film.
Amúgy nem védeni akarom, lehetett volna jobb is a film . . .
#22
#8
Tony Scott már meghalt sajnos! :(
#21
A mostani director inkább hanyagolja. Szerintem az a baj csak vele, hogy rendezőként máig kiváló.Csak a forgatókönyvekhez valahogy nincsen érzéke.
#19
#18 de az a pár perc sok embernek "eladta" a filmet! Többek közt én is ezért vettem meg dvd-n, igaz 1290 Ft-ért :-)
#18
Na a Halo film már érdekesebb. Legyen benne sok fps jelenet mint amilyen a Doom filmben volt (mondjuk ott csak egyszer volt kb 5 perces)
#17
#16
#10: "Csak érteni kell!"

Mit?
Azt, hogy az egész "mély" meg "filozofikus" akar lenni, miközben egy alapvető sztorit is képtelen NORMÁLISAN elmesélni? Hogy magának az alapfelvetésnek is, hogy az idegen dns-éből lettünk sincs semmi értelme? És ha abból akkor mi van? Eddig is elvoltunk nélkülök
+az egész idegen lény terjeszti az alieneket sztori úgy szar ahogy van?
Ja, hogy az AvP-ből lopták az egészet, csak valahogy vissza kellett vezetni az első alien-hez.
Az egész vállalkozás szuper kritikus, meg ettől függ az emberiség jövője meg...
Akkor mi a jó b* francért csak egyetlen android-ot vittek?
Fogalmuk sincs mit találnak majd ott, de inkább az emberek menjenek be és derítsék fel, néhány android helyett, amiket könnyen és egyszerűen lehetett volna szállítani, ellenállóbbak a környezeti hatásokkal szemben és még lehetne sorolni...
Amikor az okos tudós idegen környezetben leveszi a sisakját mert ő fasza gyerek. Aha. Baktériumok, vírusok...?
A császármetszés rész több, mint nevetséges.

A legjobb Alien film még mindig a James Cameron által rendezett Aliens.
#15
Es ezt is szivesen. -.-
#14
Jaj de jo lenne ! *-*
#11
#10: +1
Nekem is nagyon bejött a film, egyedül azt sajnáltam, hogy ott a pillanat amikor az android beszélhetne az utazóval az meg szépen elintézi. Pedig vártam valami nagy világmegváltó teóriát a keletkezéssel és a miértekkel kapcsolatban. Kár érte. Ettől függetlenül egy élvezetes film volt! Jöhetne már a folytatás.
#9
LtK
Ha az elejétől kezdik, csak elő kell venni a Fall of Reach-et. Abból 1-2 részt kivenni, és tessék, ott a tökéletes film anyag.
#6
Na ja Alien meg Blade Runner. Ha az akkori Ridley Scott rendezné nagyon várnám de a mai Ridley Scott csupán árnyéka önmagának. Előre félek egy Prometheus féle förmedvénytől.