Ralisabb lesz az új DiRT

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 13.
  • Teaser
Link másolása
A Codemasters ugyan még nem jelentette be a következő DiRT-öt hivatalosan, de jó esély van rá, hogy nemsokára megteszi - legalábbis az utóbbi időben elég sokat célozgatnak rá a britek.

Ha azok közé tartozol, aki kevesellte a valódi ralit a DiRT-játékokból, lesz minek örülnöd, ha megjelenik az új rész, a Codemasters szerint ugyanis jóval "rali-orientáltabb" lesz a folytatás.

A Videogamer szerint ezt a Twitteren erősítette meg a csapat munkatársa, Paul Coleman, mikor egy rajongó arról érdeklődött nála, hogy a sok roncsderbi és gymkhana után elképzelhető-e esetleg, hogy a DiRT 4-ben lesz egy kevés rali is. (Nem így kérdezte persze, de a lényeg nyilván ez volt.)

Coleman - nem zavartatva magát amiatt, hogy még be sem jelentették az új DiRT-öt - magabiztosan rávágta, hogy természetesen így lesz, aminek valószínűleg nagyon örülnek a rajongók. És hogy mikor hullhat le a lepel a folytatásról? Nos, a Codies egy korábbi tweetje azt sugallta, még idén új részt kaphatunk, szóval jó eséllyel hamarosan.

20.
20.
GSrollXtreme
Reméljük tényleg a rally lesz a fő mozgató rugó és nem valami sallang pályák ismét! Egy igazi rally játék kellene, szerintem rengetegen örülnének neki!
19.
19.
colonialmarine
A Colyn Mcrae Rally 2 re emlékszik valaki?Az istenkirály játék volt.Talán a dirt első része ami még fasza volt.Aztán mélyrepülés számomra a sorozat.Reméljük a következő résznél tanulnak a hibájukból mert nem hiszem el hogy a fan ok nem sírják rendre tele a fórumokat hogy kutya a játék.
18.
18.
akifourteen
Azert az offroados versenyek nem voltak rosszak de a roncsderbit azt kihagyhattak volna.
17.
17.
shatterhand
#14: olyat kéne mint annakidején a V-rally2 volt. Kezdő csapattól indulni, feladatokat, célokat elérni, új szerződést választani. Az jó volt, csak még gyerekcipőben járt és szinte le volt vajazva melyik pilóta van mindig elötted és szinte sose hibázott. Az uccsó szezonban szinte minden versenyt meg kellett nyerni az egyetlen No1 pilóta elöl.
14.
14.
Quent1n
lackosor6: Nálad a pont hisz az USA jelentős vásárlóerő nekik meg ez kell. A klasszik rally unalmas sok embernek ezt el kell fogadni. Semmi tökös zene, semmi felhajtás csak kimennek megy mindenki időre aztán jónapot. Persze sarkosítva de ennyi. A Dirt iránya szerintem alapvetően nem rossz de átestek a ló túloldalára és giccses műanyag vackot csináltak belőle. Szerintem egy laza sztorijú rally játék köré kéne építeni és maximum pluszba berakni még pár játékmódot. Számomra az lenne a lényeg, hogy mint rally játék adjon sokat és legyen tartalmas. Aztán utána DLC-ben kiadhatják a Ken Block fanoknak a gymkhana meg mittudomén milyen módokat úgyis megveszik őket.

A Dirt 2-t még szerettem de már ott is agyfaszt kaptam néha az amerikai műmájer marhaságtól... Az a baj, hogy én nem bízok már a Codiesban mintha kihaltak volna onnan a kreatív arcok..
13.
13.
rethrospektiv
A dirt3 megvolt boxra nagyjából 2 napig. Még viszonylag jó áron túladtam rajta, pedig az egekig magasztalták. A Colin McRae 2 számomra ilyen téren az etalon. Azóta sajnos nem találkoztam jó rally-val. -dirt 2-t játszom néha, mert szórakoztatóbb, mint a 3. rész, de az sem az igazi...
12.
12.
lackosor6
Hjajjjj hát perszeeeeeee... UGYANEZT lenyomták a Dirt 3 előtt és azt hiszem senkinek sem kell mesélni milyen lett végül a játék. Én tudomásul veszem, hogy a CM az észak-amerikai piacra készíti a játékait és ott aztán nem sok múltja (és rajongója) van a rallye-nak. Ha "rallizni" akartok, akkor régi CMR játékok, ha kicist komolyabban, akkor a RBR és modjai. Jó szórakozást!
11.
11.
KeXxX
Nekem a 2-3 tetszett, de igazából csak a 3 jött be. Könnyed irányítás, csak kár, hogy ismétlődtek a pályák. Lehetnének hosszabbak az új részben.
10.
10.
Falcon
csak én emlékszem még rá hogy ezt a dirt 3 -nál is eljátszották ezt ezért én már hiszem ha látom
9.
9.
shatterhand
#1: v rally már sajnos sose lesz:(
8.
8.
shatterhand
Dirt facebook oldal egy képet rakott ki es hogy még egy napot kell várni.
7.
7.
Hát de Ken Blok a zistenkirály, őnélküle semmit sem ér ez a játék főleg a gyíkkaka mód! Ez a játék nagy múltal rendelkezik, ami egészen 2006-ba nyúlik vissza. Mindig is sok rally volt benne, és ha most mégtöbbet akarnak beletenni akkor durcás leszek.
5.
5.
DigitalEye
Én a Dirt 2-vel játszottam, de olyan szinten unalmas és csilli-villi volt, hogy néhány alkalom után letöröltem a gépről. Ez a célozzuk meg a fiatalokat ilyen ocsmány zöld-rózsaszín színvilággal egy kicsit sem összeilleszthető a ralival. Ez olyan, mintha a FIFA felvenné a FIFA Street dizájnját.
Az utolsó jó rész a CMR 2005 volt, remélem ez az új rész tényleg visszatér a gyökerekhez.
4.
4.
Lorthirash
igen jó lenne ha visszatérnének
Szerintem a DiRT első része volt a legjobb utána már csak szarabb lett.
2.
2.
Tyebeca
De örülnék egy igazi vérpezsdítő rallinak. A Drit 1 és 2 egész jó volt de a többi része csak az idióta gymkhana baromság körül forgott. Rengetegen utálták őket emiatt úgyhogy épp itt lenne az ideje elfelejteni és visszatérni a gyökerekhez. Next Gen V-Rally-t a népnek ;-)
1.
1.
Tyebeca
De örülnék egy igazi vérpezsdítő rallinak. A Drit 1 és 2 egész jó volt de a többi része csak az idióta gymkhana baromság körül forgott. Rengetegen utálták őket emiatt úgyhogy épp itt lenne az ideje elfelejteni és visszatérni a gyökerekhez. Next Gen V-Rally-t a népnek ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...