Gran Tursimo 6 - itt a Toyota FT-1 Concept Coupe

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 14.
  • Videó
Link másolása
A mai napon érdemes frissítenünk a Gran Turismo 6-ot, elvégre ingyen megkapjuk majd a Toyota új csúcsverdáját, az FT-1 Concept Coupét. Ha teljesítjük az adott kihívást, miénk lehet az autó. Képünk és videónk is van hozzá.

A mai napon megérkezett a Gran Turismo 6 legújabb frissítése, amely egy vadonatúj verdával bővíti a felhozatalt. Ha teljesítjük az egyedi kihívást, akkor miénk lehet a Toyota FT-1 Concept Coupe.


Az event a Laguna Seca pályán játszódik, amit bronzra vagy annál jobb minősítésűre kell teljesítenünk. Ha viszont inkább fizetnénk érte, azt is megtehetjük a Toyota-kereskedésben.

Az autó designjáért a Calty Design Research felel, az idei észak-amerikai autókiállításon is bemutatták Detroitban. Köszönjük, KisFlex!

4.
4.
EBR2000
Na végre! Már vártam ezeket a frissítéseket. Elég jó h konkrétan ingyen ilyen kocsikat kapunk (mármint játékbeli ingyenességről beszélek mert az nem nagy cucc h ingyen adnak egy patch-et...) amiket jó pár versenyre lehet használni. A Mercit is viszonylag sokat használtam.
1.
1.
Jók ezek a képek, kár, hogy a játék nem így néz ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...