Érkezik a Fable Trilogy

Elsőként az Xbox Marketplace szellőztette meg a Fable Trilogy-t, amely a Lionhead RPG-sorozatának első három darabját tartalmazza. Később a Microsoft illetékese megerősítette a februárban érkező gyűjteményt.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#69
A fable 1 annyira megfogott zene hangulat sztori iszonyatosan jó egy időben a kedvencem volt majd kijött a 2.rész ami nem volt rossz de jó sem majd a harmadik na arra már semmit nem mondok mert......
#68
#66: A harmadik résznél 1000x jobb.
#67
Majlaty vagy milyen néven mobilról küldte az áldást, lehet lejárt a ban?
#66
Azért megnyugtatok mindenkit a Fable 2 azért nem lett annyira jó mint az első vagy 3 rész, nagyon levan egyszerűsítve az egész és még rövid is.
#63
#62: Mr. Seggeszki már Banniában meséli elmeszüleményeit :)
#62
#54: "se konzolom, se szeretőm."

Ez pontosan illik seggeszkire.:)
#61
Nem látjátok hogy megint seggeszki regisztrált vissza és húz el a picsába. Annyit ér reagálni a kommentjére mintha sündisznóval törlöd a segged.
#60
Törölt felhasználó
#59: "de màs stìlusunk van, ezèrt sajnàllak is hogy az a màs stìlus az ilyen..."

Hahaha... Hogy lehet valaki ennyire...
#58
makyu, abból az 50+ exkluzívból konkrétan 2 vagy 3 érdekel. Sokkal inkább sajnálnám ha kimaradtam volna egy Witcherből, stalkerből, vagy kings bountyból. De azt hiszem ez parttalan mert nagyon más típusok vagyunk.
Ja és hogy ne térjünk el teljesen a témától, abból a 2-3-ból a Fable 2 az egyik. :)
#53
#50: Olvass vissza cipó. Ha nem tudod megkülönböztetni az embereket, akkor véletlen se tedd ki a lábad a házból, vagy a kartondobozból. Ha megnézed miket írtam, láthatod, hogy nem kötöttem bele az életmódodba idáig, és a konzolos játékokat sem szaroztam le, illetve nem is sírtam miattuk. Egyik-másik egész jónak tűnik, de nincs rájuk szükségem. Amennyiben nem tudsz szöveget értelmezni, fordulj nyelvtantanárodhoz, logopédusodhoz.
#51
#40: Ez valami gyerekkori trauma nálad? (Bár szerintem még gyerek vagy)
Mondd már el, miért jó neked ha egy játék nem jön ki pc-re?