Humble Weekly Sale - főszerepben a Bohemia

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, ezúttal a Bohemia Interactive jóvoltából szerezhettek be egy szupertartalmas pakkot: benne van az első két ArmA és az UFO: Afterlight is többek között.

Valamivel több mint hat napig fizethettek még be a legfrissebb Humble Weekly Sale-re, amiben Bohemia Interactive-játékokat vásárolhattok igen jó áron.

A menetrend kissé eltér a szokásostól: mivel mindegyik cím steames, ezért legalább 1 dollárt kérnek tőletek az akció szervezői, az extra játékokért már a heti Humble-nél megszokott 6 dolláros fix árat kell kifizetni.

Az alapcsomagba az ArmA: Gold Edition, az ArmA II, a Take on Helicopters, az UFO: Afterlight, az Alpha Prime és az ArmA Tactics került be, az extra kiszerelésben benne van még a Carrier Command: Gaea Mission és az ArmA II: Operation Arrowhead is, amivel az ArmA II DayZ modja (nem az új, standalone játék!) is játszhatóvá válik.

A befizetett pénzt a már megszokott módon szétoszthatod a fejlesztők, különböző jótékonysági szervezetek és az akció szervezői között.

9 komment - szólj hozzá!