Befutott a Thief gépigénye

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 19.
  • Gépigény
Link másolása
Az Eidos Montreal közölte a Thief PC-s verziójának minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit. Kirívó vasigénnyel nem kell számolnunk, Garrett már egy középkategóriás hardveren is jól érzi magát.

A Thief egy régen várt reboot, amit az Eidos Montreal készít: tíz év telt az előző rész óta, ám a sorozatra jellemző ismérvek mind-mind jelen lesznek a február végén érkező alkotásban.

A készítők közölték a Thief minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit, egy négymagos procival és egy középkategóriás videokártyával felvértezett masina már elég az üdvösséghez.

Minimális rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows Vista a legújabb frissítéssel
  • CPU: nagy teljesítményű kétmagos vagy négymagos processzor
  • RAM: 4 GB
  • Grafikus kártya: AMD Radeon 4800-sorozat vagy NVIDIA GTS 250
  • DirectX: DirectX 10
  • HDD/SSD: 20 GB


Ajánlott rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy Windows 8
  • CPU: AMD FX 8000-sorozat vagy jobb, illetve Intel i7 Quad Core
  • RAM: 4+ GB
  • Grafikus kártya: AMD Radeon HD / R9-sorozat vagy jobb, illetve NVIDIA GTX 660-sorozat vagy jobb
  • DirectX: DirectX 11
  • HDD / SSD: 20 GB


A Thief a PC-s verzión felül Xbox 360-ra, PS3-ra, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik február 28-án.

98.
98.
Amugy a nagy teljesitmenyu 2 magos az mi a lofaszt takarna (total elentmond a cikk vegen levo benyogesnek).
"Szeretem" az ilyen homalyos dolgokat
Ha valakinel "nem megy" majd egy 2 magos valamin ( pl i3)akkor johet a kifogas ja az nem nagy teljesitmenyi 2 magos.
Fuck...
97.
97.
Lehet bannolva leszek, hogy a cikk temajahoz szolok hozza es nem seggfejkedek jobbra balra ...
Ez bazi barati gepigeny.
92.
92.
NinjaNorb
Ahh imádom ezt a weblapot ha 50+ hozzászólás van mindig sikerül jókat nevetni :)
90.
90.
GAMEROD
Hogy jön most ide a párkapcsolati téma? Aki keres az talál is csajt magának, akinek pedig nincs szüksége a vinnyogásra meg a hisztire az későbbre halasztja. Nem mérce ez sehol sem.
89.
89.
DON GONDOCS
Szokásos GK színvonal a kommentek küzt is a szokásos értelmes véleményeket olvashatjuk. 2014 tájékán szerintem ez egy teljesen korrekt gépigény pláne ilyen látvány mellett.
88.
88.
kopic
86.
86.
kivenoko
Jól van látom mindenkinek bejött ez a rendszerkövetelmény, így már csak egy témacsoport jöhet szóba. Ki, mit, miből, mennyiért, mettől-meddig + ár érték arány. :D
84.
84.
johnny500
Srácok először is elnézést a barátnős beszólásommal elindított vitához. Nem a feszültség levezetés meg a sex a barátnő lényege. Láttam egy ilyet "Get a Life". Talán ez áll a legközelebb ahhoz amit mondani akartam. Nem jelöltem meg de célirányosan a 300ezer alatt nincs PC-snek szolt ez (amiről én még mindig azt gondolom, hogy nem ő fizette ha van is neki), hogy ne ez legyen már a mérvadó és ne nézzen már le senkit azért mert valaki nem költ ennyit egy gépre. Tehát a lényeg hogy vannak fontosabb dolgok is annál, hogy melyik a jobb hardver és hogy nem ilyen óvodás szinten kellene a hardverekről beszélgetni "300ezer alatt nincs PC"...ugyan már!!! Kevesebb pénzből is meglehet oldani.
77.
77.
Harkat
Mi a véleményetek erről:
http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_HD_PC.jpg

Ilyet akarnék most venni (erre futja pénzem). S most nem csak Thief szempontjából érdekel a konfig, hanem más játékok szempontjából is. Köztük ami engem érdekel az a Guild wars 2, Van Helsing és a Thief.
76.
76.
Akinek nem viszi a gépe ezt a játékot, annak nincs barátnője.
74.
74.
Claymen
Elárulja nekem valaki, hogy hova vezet ez a "nekem nagyobb a virtuális péniszem" tehetségkutató?

Mert itt már megy a barátnőzés, autózás, meg a szokásos szellemi fogyatékos hozzászólások generálása. Arc és név nélküli emberek döngetik a mellüket, vitatkozva olyan dolgokon amikhez meg közük sincs. A legtöbb hozzászólást látva még a profilt se kell megnéznem, tudom, hogy egy 12 éves szájkaratés szítja a feszültséget, a többi meg ugrik rá.

A bömbi egy jó márka. De nem azért mert motorikusan úgy össze lenne rakva. Státusz szimbólum. A túlárazott magamutogatás bálványa. Ár érték arányban csak két embertípusnak éri meg. A márka szerelmesének, meg a kisebbségi komplexussal küzdő, bunkó parasztnak. És sajnos a második csoport dominál.

Az autó egy gép, ami az embert szolgálja. Se több, se kevesebb. Tulajdonaként pedig olyan ember beszéljen már róla, aki saját erejéből érte el, nem pedig kiszopta apa fa... A szülők szájából.
Vagy 20 év hitellel lett "saját " csodaautója. Aki abban az álomban ringatja magát, hogy a hitellel szerzett bármi az övé, az hagyjon ki egy részletet. Megdöbbentő felismerés lesz, hogy kié is valójában.

Az pedig, mikor valaki saját egzisztencia nélkül, a
szülein csimpaszkodva osztja az észt, (márkától teljesen függetlenül ) szánalmas.

A másik, amikor valaki egy teljesen oda nem illő környezetben bebüfögi, hogy "gyáá oszt még nője se vót ". Valószínűleg meghaladja a képességeinek a határát az a felismerés, hogy egy informatikával foglalkozó weboldalon nem a társas élet örömének a felelevenítése a beszédtéma.
Annak pedig, akinek a barátnő egy trófea, akivel villogni lehet, szintén komoly problémái vannak.

69.
69.
Zozzancs
Sajnos sokan járnak úgy mint én, kibaszottul jóképű vagyok, de mégsem tapadnak rám a nők :( ( nem viccelek) De amihez igazán hozzá szerettem volna szólni, hogy Von_wolf generálja itt a feszültséget csak úgy mondom:D szal egy igazi vérbeli gennyes szarevő hugyivó troll a 300 ezer alatt nincs gép beszólásával meg lehúzta magát Paris Hilton végbelén... végleg... na mind1 biztos megpróbál majd valami frappánsat és intelligenset vissza válaszolni, esetleg én leszek a troll, hogy hozzászóltam a témához, de bárhogy is legyen, megyek kirántom a már régóta gyűrött 2012-es májusi play boy-ra isten veletek....
61.
61.
Teuton
#56: Ne mondják hogy én nem linkelek: http://anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290
57.
57.
makkandis
Korrekt gépigény, csak tudnám mit lehet ezen 50+ kommentben egymásnak esni...
50.
50.
Harkov
#49: Hogy jönnek ide a barátnők? Eddig mintha videokártyákról lett volna szó.
45.
45.
johnny500
Pár emberre már ráférne egy barátnő :)
43.
43.
Ragnarox007
#37: Nem kötekedésből, de miből gondolod, hogy a Mantle annyira nagy szám lesz? Főleg úgy, hogy szerinted "nevetve beveri"... És most nem szeretnék ünneprontó lenni, mert biztos jó dolog lesz (ezt nem is vitatom), de hidd el, egyáltalán nem lesz akkora nagy durranás mint ahogy sokan hiszik, köztük te is... Persze NE legyen igazam, de érzésem szerint rengetegen fognak benne csalódni, mert sokan tényleg a megváltást várják tőle, pedig ez nem egészen fog bekövetkezni, legalábbis szerintem... És tényleg nem kötekedésből írtam amit írtam, de nekem ez a véleményem.
39.
39.
randall13
38.
38.
Hallgassatok Don Karesz bátyátokra: nem a gép számít hanem a játékélmény:) Szersstétek egymást testvéreim, mint jó gamer a jó gémert:) Ámen (Enter)
36.
36.
Szerintem kár vitázni azon, hogy melyik kártya jobb például. Vannak, akik fél milliót ráköltenek egy gépre, mert nekik minden apró plusz számít a látványban, mások meg maximum 150-200 ezret és mégis jól elvannak, bizonyos kompromisszumokkal. Ha valakinek az a nagy hóbortja, hogy a 3D Mark-ban, minél magasabb pontszáma legyen, az már inkább teljesítmény fanatikus, mint játék őrült.

Saját véleményem, hogy a csúcs kategória megvétele, teljesen értelmetlen! Konkrétan, mindig van egy teljesítményküszöb, ami felett már akkora árkülönbségek vannak, hogy az ember csak néz... azt a pénzt, értelmesebb dolgokra is el lehet szórni.
35.
35.
PaulBlake
Nemrosz, bár egy QuadCore-t nekem is bekéne szereznem :)
Van egy GT640(2gb) / 4gb Ram / AMD 3,2Ghz DualCore.
Nem a legjobb tudom, de nemis zavar mert a PS4-re fogom megvenni :)
Azért is vettem hogy netörődjek ilyennel :)
34.
34.
Shannaro
#31: Áh, az a nagyon jól eltalált pogány nyelvezet. Remek hangulatú játékok voltak, bizony. Habár ez nem fog kapcsolódni az eredeti trilógiához. De a Deadly Shadowsban, a végén benne maradt a folytatás lehetősége.
32.
32.
konczyka
#31: Mantle API támogatás = +20-40% fps :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...