Már készül a Forza Horizon 2?

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Életjeleket adott a Forza Horizon 2, miután a sorozatban szereplő autógyártó, az Ultima Sports meghosszabbította szerződését a Microsofttal. A jelek szerint idén újabb Forza-mellékágat kapunk.

A Forza Horizon 2-re utaló jelek akkor röppentek fel, amikor az Ultima Sports Facebook-csatornáján arról olvashattunk, hogy a Forza 4 és a Forza 5 után az autógyártó meghosszabbította szerződését a Microsofttal. Autóik "egy 2014-ben megjelenő videojátékban" is benne lesznek.

A posztot azóta eltávolították a közösségi oldalról, bár nem ez az első alkalom arra, hogy a Forza Horizon 2 kerül terítékre. Nyáron a Playground Games művészének LinkedIn-profiljából kiderült, hogy a fickó egy meg nem nevezett next-gen Forza-projekten dolgozik, abban az időben, amikor a Forza 5-öt már bejelentették. Persze az is elképzelhető, hogy a fejlesztő nem frissítette adatlapját.

Az már biztos, hogy a Forza Horizont készítő stúdió már egy új, Xbox One-ra megjelenő címet kalapál, s mivel a Forza 5 tavaly jelent meg, idén egy spin-off várható, ha igazak a szóbeszédek. Minden a Forza Horizon 2-re utal.

16.
16.
kimi101
Bocs, elindítottam. Turn10 ez is.
Ja Tdu megvolt , mèg warezelős korszakomban. Már gondolkodtam, hogy letőltöm legálisan is, meg mèg a második rèszt is.Azt nem ismerem.
15.
15.
vanpear
A Horizon az F4-hez képest egy arcade hangvételt kapott.De attól függetlenül nagyon jó játék, hogy nem kell, olyan komolyan venni a féktávokat.
14.
14.
dzsiádzsó
TDU 1 még mindig mindent agybafőbever a kategóriába! TDU 2-ért kár, de sztm HORIZON horizonton sem volt hozzá képest. Sajnos a neve eladja, egy next gen TDU-ba szívesebben venném, ha befektetnének a nagyok, kár az Atariért.
13.
13.
kimi101
Nekem szemèly szerint a Horizon megèrte a nyári 2000Ft-os árát, de többet egy fillérrel sem.Nem èr még a 2.rész nyomába se.
Csunyácska grafika, unalmas játèk. Szerintem...meglátszik , hogy nem a Turn10 csinálta.
Kívánom, hogy a következő rész végre olyan legyen, mint amire minden játékos vár:
-valódi forgalom
-jelzőlámpák
-autópályák
-rendőrök
-garázs.
Mindez normális grafikával, reális fizikával, tuningolható, èpíthető autókkal, rallypályákkal vasvillás parasztokkal....
12.
12.
kúpajószomszéd
#9: De igen, nagyon nagy durranás
9.
9.
rocket182
Flash, neked van egyébként xboxod vagy egy a számos konzol közül? Milyen a Horizon 1 ? Bár a leírásod alapján nem nagy durranás.
7.
7.
Habbobitas
Újjabb ok a One mellett. Én drukkolok.
3.
3.
Dontrip
2.
2.
Dontrip
Valószínűleg nem jön.
1.
1.
gorgo
Ez jó hír de remélem jön xbox360-ra is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...