Launch traileren a Fable: Anniversary

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 22.
  • Videó
Link másolása
Február elején érkezik a legelső Fable felújított változata, amely a nagyobb felbontás mellett szebb textúrákat, árnyékokat és fényeffekteket kapott. A Lionhead nem vár a megjelenésig a launch trailer kiadásával.

Még pár hét, és újra belevethetjük magunkat az albioni kalandokba. Gyerekként kezdünk egy faluban, de az élet már akkor meglepetéseket tartogat, bekövetkezik egy tragédia. Mi döntjük el, hogy a jóság megtestesítője leszünk-e, vagy minden hájjal megkent gazfickóvá válunk.

Harc, mágia, ármány és szerelem vár minket a Fable: Anniversaryben, amely február 7-én jelenik meg Xbox 360-ra.

25.
25.
Gábor36
#22: Hát az emberek arcai szerintem elég rondák lettek. :/ Legalábis a főhősnek és Thunder-nek. A Céhmesteré meg kissé színtelenebb, olyan mint valamiféle régi festményé, nem látszanak a jellegzetes arcvonalai. A mellékszereplőkkel ugyan ez a helyzet, az arcuk mintha festve lenne, meg kicsit meglenne olvadva. A kisfiú meg elég kómásan néz ki. xD
23.
23.
Ra1D3n
#20: 10 év múlva is megvenném, ha felújítanák az egész részt, mert ez egy ilyen jó játék. A hozzászólásod alapján fingod sincs erről a játékról(vagy csak nem fogott meg téged), mégis itt osztod az észt. Kár is tovább ragozni...
22.
22.
kopic
http://www.youtube.com/watch?v=OX8ugxA-F94
21.
21.
Gábor36
#19: Teljesen egyetértek. Szerintem is nagyon összeszedett a kettő. Valóban jobban megcsinálták a dolgokat, részletesebben, több lehetőséget adtak, viszont a történet elég egysíkú, a szereplők nagyon unalmasak, a fő gonosz pedig vicc. Az egyet és a kettőt kéne egybegyúrni, hogy tökéletes Fable lehessen.

Várom már ezt is, remélem magyar felirattal jelenik meg. Ellenkező esetben várok, hátha PC-re is jön és ott biztos lesz magyarítás így vagy úgy. Amit sajnálok, hogy csak a grafikán változtattak. A mozdulatokat is finomíthatták volna, mert sokszor elég mű, illetve egy +5 mellékküldit azért elfogadtam volna.
20.
20.
hurkagyurka2
Szuper! Újabb 10 év múltán pedig jöhet 4K-ban! Örök bevételi forrás az MS-nek... Végülis, Lucas is jól megél a Star Wars 4-5-6-ból úgy kb. 40 éve... :)
18.
18.
kastorhun
#17: Én már láttam videókban hogy van kitérés és védekezés és a fable 1-ben is kijelölte az ellenfeleket, a fable 1 is könnyű volt és még rövidebb is és a befejezésnek ott sem volt akkora súlya.
17.
17.
DON GONDOCS
#16: Pl a harc nincs védekezés kitérés, csak támadsz és az ellenfeleket is automatikusan kijelöli. 2 negatívum ha meghalsz egyből újraéletsz csak a pontokat veszíted el, 3 semmi kihívás nincs a játékban és rövid is, és a 3 befejezésnek nincsen súlya. De ennek ellenére én azt mondom aki teheti egyszer mindenképp érdemes végigjátszani.
16.
16.
kastorhun
#15: Én szinte mindenhol úgy hallottam hogy a fable 2 jobb mint elődje, egyébként a fable 1 a kedvenc játékom de azt hogyan lehet még jobban leegyszerűsíteni?
15.
15.
DON GONDOCS
Az első részét rongyosra játszottam, a 2 jó volt de nagyon lelett egyszerűsítve. A 3 megintcsak tettszett hála a nehézségi szint választhatóságának.
14.
14.
Juha
"uc gow lastofus bejond two shouls"
ha annyira kedvencek akkor meg kellene tanulni leírni a címüket :)

Jó játékot amúgy, csak tudnám a sok "zsenialisok az exkluziv cim" mellett hogy van idő ide is írni?

Mellesleg elég kényelmetlen lehet konzolról fórumozni...
8.
8.
markoci555
hát mivel a fablék magyarul jelentek meg, és ez a játék csak felújítás azaz nem kell hozzá sokat fordítani csak átmásolni (szerintem) úgyhogy ez kicsit hülye kérdés volt...
1.
1.
Venyó
Vajon fogják majd magyarosítani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...