Launch traileren a Fable: Anniversary

Február elején érkezik a legelső Fable felújított változata, amely a nagyobb felbontás mellett szebb textúrákat, árnyékokat és fényeffekteket kapott. A Lionhead nem vár a megjelenésig a launch trailer kiadásával.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#25
#22: Hát az emberek arcai szerintem elég rondák lettek. :/ Legalábis a főhősnek és Thunder-nek. A Céhmesteré meg kissé színtelenebb, olyan mint valamiféle régi festményé, nem látszanak a jellegzetes arcvonalai. A mellékszereplőkkel ugyan ez a helyzet, az arcuk mintha festve lenne, meg kicsit meglenne olvadva. A kisfiú meg elég kómásan néz ki. xD
#23
#20: 10 év múlva is megvenném, ha felújítanák az egész részt, mert ez egy ilyen jó játék. A hozzászólásod alapján fingod sincs erről a játékról(vagy csak nem fogott meg téged), mégis itt osztod az észt. Kár is tovább ragozni...
#21
#19: Teljesen egyetértek. Szerintem is nagyon összeszedett a kettő. Valóban jobban megcsinálták a dolgokat, részletesebben, több lehetőséget adtak, viszont a történet elég egysíkú, a szereplők nagyon unalmasak, a fő gonosz pedig vicc. Az egyet és a kettőt kéne egybegyúrni, hogy tökéletes Fable lehessen.

Várom már ezt is, remélem magyar felirattal jelenik meg. Ellenkező esetben várok, hátha PC-re is jön és ott biztos lesz magyarítás így vagy úgy. Amit sajnálok, hogy csak a grafikán változtattak. A mozdulatokat is finomíthatták volna, mert sokszor elég mű, illetve egy +5 mellékküldit azért elfogadtam volna.
#20
Szuper! Újabb 10 év múltán pedig jöhet 4K-ban! Örök bevételi forrás az MS-nek... Végülis, Lucas is jól megél a Star Wars 4-5-6-ból úgy kb. 40 éve... :)
#18
#17: Én már láttam videókban hogy van kitérés és védekezés és a fable 1-ben is kijelölte az ellenfeleket, a fable 1 is könnyű volt és még rövidebb is és a befejezésnek ott sem volt akkora súlya.
#17
#16: Pl a harc nincs védekezés kitérés, csak támadsz és az ellenfeleket is automatikusan kijelöli. 2 negatívum ha meghalsz egyből újraéletsz csak a pontokat veszíted el, 3 semmi kihívás nincs a játékban és rövid is, és a 3 befejezésnek nincsen súlya. De ennek ellenére én azt mondom aki teheti egyszer mindenképp érdemes végigjátszani.
#16
#15: Én szinte mindenhol úgy hallottam hogy a fable 2 jobb mint elődje, egyébként a fable 1 a kedvenc játékom de azt hogyan lehet még jobban leegyszerűsíteni?
#15
Az első részét rongyosra játszottam, a 2 jó volt de nagyon lelett egyszerűsítve. A 3 megintcsak tettszett hála a nehézségi szint választhatóságának.
#14
"uc gow lastofus bejond two shouls"
ha annyira kedvencek akkor meg kellene tanulni leírni a címüket :)

Jó játékot amúgy, csak tudnám a sok "zsenialisok az exkluziv cim" mellett hogy van idő ide is írni?

Mellesleg elég kényelmetlen lehet konzolról fórumozni...
#12
#10: Én itt semmi fröcsögést nem látok. Én, x360 és ps3 tulajként mondom neked: PC-n jobb exklúzívak vannak: steam greenlight játékok, amikhez nem kell: 500ezres csucspc.
#11
#5: Ne is foglalkozz vele, regisztrált 6 órája...
#8
hát mivel a fablék magyarul jelentek meg, és ez a játék csak felújítás azaz nem kell hozzá sokat fordítani csak átmásolni (szerintem) úgyhogy ez kicsit hülye kérdés volt...
#7
Törölt felhasználó
#3: A te kommentjeidre mikor jön magyarítás?
#6
#4: Itt egyedül te fröcsögteted a nyáladat te kis frusztrált majom! :D
Ha csak a saját ismerőseimet veszem alapul, akkor 6 emberből 5-nek van pc-je és konzolja is. Ez azt jelenti, hogy a gamer társadalom több mint 80%-a rendelkezik mindkettővel. Jó lenne már észrevenni mindkét félnek, akik itt trollkodnak pc vagy konzol oldalon, hogy a kisebbséghez tartoznak..
Jó napot! :)