Az első lehetséges kép a Left 4 Dead 3-ról?

És a Source 2 engine-ről? A NeoGAF egyik fórumozójának köszönhetjük a következő képet, amely állítólag a Left 4 Dead 3-ból származik. Az előző rész egyik pályájának Source 2 engine-es átiratáról van szó.

A NeoGAF fórumozója szerint a Left 4 Dead 3 első kiszivárgott képéről van szó, bár nem tudjuk megerősíteni, amíg a Valve nem tisztázza a helyzetet. A zombis shooter harmadik részét már a Source 2 engine hajtja majd, így a látvány is egy következő szintre lépett.

A képlopaton az Left 4 Dead 2 Plantation nevű pályájának Source 2-re átírt változata elevenedik meg. Az új motor fejlesztése egyébként már folyamatban van, és a szivárogtató szavára is adni lehet, hiszen a múltban számos olyan infót szellőztetett meg, amely később megerősítést nyert.

S ha már szóba került a Source 2, nem lehet elmenni a Half-Life 3 mellett. Miután a motor könyvtárszerkezete is a felszínre került, érdekes mappákat pillanthatunk meg a L4D3 és a Dota-eszközökön túl: ez a hl3 és a hl3_imported. Esélyes, hogy Gordon Freeman legújabb kalandja is fejlesztés alatt van, ráadásul az új engine-re épül.

Reméljük, hogy megannyi kacsa után a fenti híresztelés már valamennyire fedi a valóságot!

11 komment - szólj hozzá!