5,86 millió Wii U-t adtak el eddig

Noha a Nintendo karácsonya viszonylag jól sikerült, és ez nyereséget szült az elmúlt az időszakra, a látszat csal: a következő negyedévtől a cég sem remél túl sokat, és veszteséges üzleti évet vár.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
#19: Kijön rá az AC, NFS, WD, CoD aktuális részei...
#41
Azért remélem beindul indén a nintendo wii-uja, Mert nem volna igazán előnyös ha csak 2 nagyágyú játékválasztékából kéne mazsolázni. Csak ugye még hiányoznak azok a játékok amik teljes mértékben kihasználják a wii-u tablet kontrolerjét. Én például elbírnék képzelni vele egy stratégiai vagy taktikai rpg-t vagy egy jó lopakodós játékot. Menyibe fájna megcsinálni egy jó final fantasy-t amiben a kontrollerel jelöljük meg az ellenfelek és adjuk meg hogy mit csináljon karakterünk egy stratégiáról nemis beszélve. A 3ds meg szerintem az egyik legjobb kézi konzol amit a nintendo készített, csak ott meg az árakkal szálltak el egy kicsit.
#40
NorbiiiModerátor
#39: Jól mondod! :)
#39
#38: Már több mint 100 éve a játékiparban vannak (persze kártyákkal kezdték). A konzol ipar rengeteget köszönhet nekik. Úgyhogy tudják mi a dörgés. Minden vállalatnak vannak rossz időszakai. Majd túlélik.
Így van, nagyon jó játékok.
#37
#33: Trioviz inficolor szemüveg kell hozzá. http://trioviz.com/fr/ Ne kérdezd, hogy milyen, semilyen 3d-s szemüvegünk nincsen :D
#36
#35: :)
#35
#34: Ezt a hírt én írtam :D
#34
Ezt ma találtam:
A Nintendo japán oldala szerint, még nyár elején kapunk egy tartalmasabb frissítés, mely plusz funkciókkal egészíti ki a Wii U szoftverét:

-Virtual Console-on keresztül DS játékokkal is játszhatunk a gamepad-en.
-Gyorsabb játékbetöltés: A konzol bekapcsolásánál egy menüből kiválaszthatjuk Nintendo Network ID-nkat, és hogy mely játékkal szeretnénk játszani. Ez jelentősen megrövidíti a bootolást.

Ezen kívül azt is megtudhattuk, hogy az idei E3-mas konferencia egyik kulcs témája lesz az NFC technológia által biztosított lehetőségek kihasználása.

Írta D@reeo - 2014 január 30 csütörtök - 12:09:21 ) Wiihungary
#33
Myrte!
Milyen szemcsi kell hozzä? Aktív vagy paszív? Szívesen kiprobälnäm:)
#32
Törölt felhasználó
Hogy ez van, az tobb okra visszavezetheto.
Egyreszt mindenhol szarabb lett az elet mint mondjuk 2006 ban.
Szerintem melle lott a nintendo ezzel a koncepcioval (lehet fikazni de sajna igy van).
Nekem volt wii-m es probaltam a wii-u-t.
Semmi extrat nm hozott sot, a kotelezoen melle adott hodfarku csereppel azt vettek el ami a jo volt a wii-ben.
Masreszt ott van ez a sok "okosszutyok".
A kazuar jatekos azon nyomja ami a wiinek ervegas rendesen.
A pc eladasoakat nagyon visszavetette majomfon meg a tablet.
Es majd most fog kikorvonalazodni az uj konzolok megjelenesevel, hogy a konzoloket is ez szinte biztos.
Szinte biztos vaoyk benne hogya ps4/xbo parosbol osszesen nem fog annyi elmenni mint mondjuk a ps3 bol osszesen.
Lehet hoborogni meg elkuldeni a kurva nenikembe, de ez igy lesz.
Mennyi ment el a messiaskent vart uj genereciobol eddig? 5 meg 3 milla az egesz vilagon (ok egy rakas helyen nem lehet kapni amit nem ertek mert, de igy van-mondjuk mo biztos nagy piac eladnak vagy 60db-ot).
Ez volt a karacsonyi hajraban masfel-ket honap alatt.
Ez lofasz.
Szerintem pc-t vastagon tobben vettek tabletrol meg okosfosladekokrol mar nem is beszelve.
Ez van volt egy reteg aki netre hasznalrta a pc-t most az tabletezik es volt egy reteg aki kis barom kazuar jatekokkal jatszott o is tabletezik.
Ennyi.
#31
#21: Szemüveges 3D van. Az AC3 a gamepaden támogatja. Viszont ami a 3DS-nél van, az más technológia, már ott megbukott ennek a lehetősége, hogy nem két kijelző van egymáson. (pedig egy akkora kijelzőn fenomenális lenne a 3D szemüveg nélkül).
#30
Jólvan nem kell mindennap bizonygatni, hogy a wii u megbukott. Olyan, mint amikor egy képkocka/cod-hír van az új játék debütálása előtt...
#28
#21: Ha azt csinálnák, akkor a nintendo is csak a harmadik konzolgyártó lenne.

Szerintem sokkal jobb, hogy ilyen bayonetta2, shin megami tensei x fire emblem, xeno2 stb jön wiiu exkluzívan külsős fejlesztőktől (illetve a monolithsoft is már belsős), mint amiket te írsz sokba is kerülne a nintendonak, és aki ezeket várja szerintem inkább kivárná hogy lejárjon az exkluzivitás.

"Az N64 és a többi játékokért még mindig pontot kérnek. Ez nagy hiba föleg az emulätorok világában. " -> a sony is pénzt kér a ps1 játékokért, illetve x360ra is vannak retro játékok, és nem ingyen, ilyen alapon semmiért sem szabadna pénzt kérni a warez világában (n_n)
#27
#22: Nem szekálták, sőt már várták a kommentjét, nem is értem, hogy értelmezted félre :D Amugy meg tényleg jó olvasni a kommentjeit norbinak még úgy is, hogy nem vagyok Nintendó fan, mert nem flame keltő és értelmes dolgokat ír nem úgy mint pár fanboy itt a GK-n (segeszki)
#26
NorbiiiModerátor
#20: Még1x köszönöm, nagy öröm, hogy értékeled az írásaimat, ezek után még nagyobb alázattal fogok írni! :)

adi43: XD Velem lehet alkudozni. Ha lenne ilyen GK biliárd verseny, eskü szeretnék veled összekerülni! :)