Halo 2: Anniversary Edition Xbox One-ra?

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 30.
  • Pletyka
Link másolása
Folytatjuk a Microsofttól kipattant pletykák feldolgozását, ezúttal a játékoké lesz a főszerep. A szivárgásokban szó esik a Halo 2: Anniversary Editionről, a Halo 5-ről, a Crackdown 3-ról és így tovább. Dátumok, infók egy helyen.

A szóbeszédeket ugyanaz a személy szellőztette meg a NeoGAF-en, aki az előző hírünkben taglalt Xbox One-os pletykákat is elcsiripelte.

A forrás szerint november 11-én érkezik a Halo 2: Anniversary Edition, a klasszikus rész feljavított grafikával, 1080p-s felbontással és 60 fps-sel szaladó változata Xbox One-ra. A csomag vásárlói részt vehetnek a Halo 5 bétatesztjén, illetve egy Forward Unto Dawn-szerű sorozatot is megkapnak majd, amely nem kapcsolódik a Steven Spielberg-féle szériához.

A portot a Saber Interactive és a Certain Affinity készíti, akik korábban már besegítettek a 343 Industries-nek a Halo: Combat Evolved – Anniversary Edition fejlesztésénél. A forrás szerint a Halo 2 alternatív befejezést is kaphat, de erről még ő is óvatosan nyilatkozott. Lesz benne multiplayer is.

Szó esett még a Crackdown 3-ról is, amely már javában készül, ám nem valószínű, hogy idén bejelentik, elvégre a Microsoft 2016-os megjelenési dátummal számol.

További pletykák ömlesztve:

  • Forza Horizon 2: idén ősszel érkezik, valószínűleg szeptemberben. Fejlett időjárási rendszerrel vértezik fel és egy csomó kooperatív és közösségi lehetőséggel. A Horizon 2 1080p-ben fut, és nyitott világban autózhatunk a haverokkal.
  • A Quantum Break 2014 végén jelenik meg.
  • A Sunset Overdrive 2014 őszén érkezik, a fehér Xbox One-nal egy időben. Lesz belőle bundle is, fehér géppel és egyedi kontrollerrel.
  • A Black Tusk Studios törölt projektje Shangheist névre hallgatott. 
  • A Fable Legends 2015 nyarán landol a boltokban.
  • Az új Gears of War megjelenése nem most lesz: várhatóan két és fél év fejlesztési időre van szüksége.
  • Az első Titanfall DLC 45 nappal az alapjáték megjelenése után érkezik, míg a második 120 nap múlva. Így néz ki a Titanfall gépcsomag:

  • A Rare csapata felől nagy a csend.
  • A Platinum Games egy Project Nagano kódnevű alkotáson dolgozik, 2016 márciusában jelenhet meg.
23.
23.
kastorhun
Fable legends 2015 nyara azt hittem hamarább jön.
Legalább több idejük lesz fejleszteni.
22.
22.
Yami
20.
20.
Breaker
Hmm, szivesen játszanám végig highdefben a Halo2-t, az kimaradt az xboxos palyafutasombol :) na persze csak ha Cortana-t megcsinaljak legalabb olyan jora mint a halo 4-ben :p
19.
19.
McDuff
Xbox One-ra?Igen?!Csak?az ANYÁDAT!
18.
18.
supair
16.
16.
kopic
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!:O
Halo 2 Anniversary 1080p, 60fps-el ?! *---* Mihamarabb kell egy XO, ha ez tenyleg igaz.:) Annak meg orulok, hogy a Halo 5 nem iden fog jonni (mar ha ez is igaz:D )

A Titanfall Bundle meg brutalisan jol nez ki !:O Jobban jartal volna supair, ha meg varsz a megjelenesig, es ezt a gepcsomagot szerzed be.:) Bar biztos lesz vagy 550-600$.:S


15.
15.
Yami
A Halo-ban a multiplayer számomra mindig csak amolyan mellékes plusz szolgáltatás volt. Persze szívesen játszottam ezzel a részével is, de a hangulata meg a története engem mindig is jobban lenyűgözött. A Halo 4 ilyen szempontból egyáltalán nem volt rossz, bár olyan kifejezetten nagyot sem alkotott. Én jelenleg inkább amolyan kellemes átvezetőnek tartom a régi trilógiából az újba. Valami olyasminek mint ami a Halo 2 volt az eredeti trilógiának. Nem volt kiemelkedő, de remekül megágyazott a 3. résznek.
12.
12.
Antonov77
#9: Igen, a Titanfallban benne van lehetőség... Rendicsek ! : )
11.
11.
supair
#10: Mindenesetre a gamertagom ott a profilomon.
Ha gondolod és felférek a listádra.
10.
10.
Antonov77
#8: Az a bajom, hogy a story már egyáltalán nem érdekel semmilyen játéknál kb. 2-3 éve. Igazi kihívás már csak a muliban találom meg. Ebben az évben kitoltam a Dead Space 3-at és a Tomb Raidert kb. 90%-ra első végigjátszásra és már adtam is el. (hozzátenném iszonyatosan jó játékok) De sajnos ahogy a végére érek nem tudom elkezdeni újra. A multiba viszont nincsen két ugyanolyan meccs. Vagy csak simán megöregedtem...
9.
9.
supair
#6: Egy cipőben járunk.:-)
Már a Halo 2-vel multiztunk.És most Respect :Bogrács,Slev7en,kalmár,Lacika HUN,Letscho,HitChabi,NS klán összes tagja,Robzilla,mazsola74 , sorolhatnám a "nagy öregeket".
A Halo Íze eltűnt,s ezt nem mutatja semmi jobban,mint hogy a fent említett nevek is szép lassan elkoptak.Ez a Halo már nem kell nekünk,mert nem az ami volt.
Remélem egy napon majd lesz olyan gém ami újra összehoz minket,vagy legalább
hasonló kompániát.
A Titanfallban benn a lehetőség..........Antonov ha ez bejön akkor ősszel várlak a csapatban.
8.
8.
LtK
#6: Én elhiszem. Sokan csalódtak a halo 4-ben, szinte halott a multi, de itt vagyok én is mint halo rajongó(ez az egyetlen sorozat aminek részei díszdobozban csücsülnek a polcon, annak ellenére is, hogy már nincs boxom+ könyvek) aki hozzá sem nyúlt a multiplayer-hez. Én a halo-t a story-ja miatt szeretem. Szerintem a multi semmilyen tekintetben nem volt kiemelkedő.
7.
7.
dcba
ahogy elnezem meg lazan raerek venni jovore xonet. AMi erdekel az ugyis evvegen vagy jovore jon. Azert jo, h nincs kint vagy 5 jatek ami surgetne a megvetelre.
6.
6.
Antonov77
#5: Anno a HALO miatt vettem xbox-ot és a HALO volt az a játék amiért elkezdtem multizni. (A HALO miatt lettem legális, tiszta gamer) Valamint egy Halo Reach Limited Edition Xbox 360-as konzolom van. Egyszóval igazi HALO fan vagyok, de...
A HALO 4-el (3-4 hónapja vettem elő utoljára) viszont lezárok egy időszakot. Már nem érdekel és nem tud felpörgetni, elillant a varázsa. Csak a töltöttkáposzta jó újramelegítve!
5.
5.
LtK
#1: Szerintem kurva sokan nem szarják le ;) csak azért mert te a titanfall-ra izgulsz =D
4.
4.
Antonov77
#3: Igen jó lenne ! De ha a realitások talaján maradok akkor sajnos csak nov. - dec. körül lesz meg talán az XBOX ONE. Ez a kurva magyar valóság. Viszont addig X360-on fogom tolni ! Már nagyon várom. (Mostanában csak a BF4-et nyomom és már kicsit unom, főleg a hibái miatt. Néha kettétörném a DVD-t) Fel tud baszni rendesen.
3.
3.
supair
#1: Igyekezz!
Magyar klánban szeretnék a Titanfall toplista élén fityegni Antonov! ;-)
2.
2.
supair
Ha jól hallottam jön ki év vége felé pár fóliacsomag a fekete boxokhoz és kontrollerekhez.
Talán ez is közte lesz:-)
1.
1.
Antonov77
Ki nem szarja le a Halo 2: Anniversary Edition-t ! De a Titanfall gépcsomag kurvára kéneeeee!!!! Aki megsajnálna megadom a számlaszámomat és adakozhat. Előre is köszönöm. : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...